Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ha reklamáció miatt küldök vissza cuccot, akkor a postaköltséget le kell nyelnem? (120 eurós cucc, kb. 4k huf pk)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #45151 üzenetére
Igen sajnos.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #45151 üzenetére
PK a kisebb gond, ha 2x vámolják is az újra küldött cuccot az már keményebb.
Bár, ha refund miatt megy vissza, akkor nem kell aggódni a 2x vám miatt.⭐ Stella
-
FCsabi24
tag
Sziasztok!
Rendeltem a telefonomra egy Nillkin tokot, amihez fólia is járt, hozzá pedig egy portalanító matrica (a kék) Szeretnék még ilyet, de egyszerűen külön nem találok, csak tokkal együtt, az meg nem kell több. Hogyan keressek rá, egyáltalán lehet venni ilyet külön?
Köszi a segítséget előre is! -
hobbyone
aktív tag
-
velvet7
tag
Sziasztok!
A Global Shipping Program Magyarországon melyik futárcéggel van szerződtetve? Ha a magyar postával, akkor ők hány kg-tól szállítanak autóval?
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Ez szerintetek átb*szoda? GTX650
Kicsit baromi olcsó, nem tudom megmerjem-e rendelni, nehogy hibás vackot sózzon rám/posta tönkretegye, utána meg szenvedjek a visszapostával, meg az ügy nyitásával az ebayen.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni. Sose rendeltem ebay-ről.
De most szeretnék egy cipőt.
Ezt
Amerikából küldik. Szerintetek mennyire megbízható ez? Légyszíves írjátok le a tapasztalataitokat.
Ha jól értem 14 napon belül amennyiben nem érkezik meg, visszafizetik a pénzt?
Vámra lehet számítani?
És igaz az más téma de a méretezés az mennyire pontos, nekem 42-es kéne az US Men 8. Erre lehet hagyatkozni?Előre is köszönöm a választ.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
SUPREME7
addikt
válasz hobbyone #45167 üzenetére
Jap.
01/07/2014 13:52 Delivered
01/07/2014 07:18 Out for delivery on GLS vehicle Hungary Alsónémedi
01/07/2014 07:09 Inbound to GLS location Hungary Alsónémedi
01/07/2014 06:07 Inbound to GLS location Hungary Alsónémedi
30/06/2014 19:58 Inbound to GLS location Hungary Alsónémedi
27/06/2014 09:00 Inbound to GLS location Germany[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ebay csomag, fennakadt a vámon, kérték tőlem a nyilatkozatot az árral kapcsolatban, bluetooth mini hangszóró $31.91.
Ezt küldtem nekik mailben:
Megnevezés: akkumulátoros bluetooth hangszóró.Magánszemélytől származó ajándék.
Csatoltam a másik fél számláját.A furcsa dolog az, hogy a nyomonkövetés tegnap óta azt jelzi, hogy a postán átvehető, de értesítőt nem dobtak be róla.
Ez azt jelenti, hogy mehet érte, vagy várjak az értesítőre?
Amúgy baromi sokáig ültek rajta..2014.06.09
19:16
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.06.09
19:21
Küldemény információ:
2014.06.18
09:58
Küldemény információ:
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2014.06.18
15:12
Küldemény információ:
2014.06.18
15:12
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.06.23
13:12
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014.06.25
13:56
Küldemény információ:
2014.06.30
11:12 Budai Központi Kézbesítő Posta
Küldemény információ:
Postán átvehető[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz thomasa #45174 üzenetére
Mondjuk szerintem nem üti egymást, mert a másik fél vásárolta és annak a számláját csatoltam, de tök mindegy, ha fizetni kell, akkor fizetni kell.
Amúgy most megnéztem, van még 3 trackinges csomagom, azokra is azt írja, hogy 06.30. postán átvehető, és azokról sem jött értesítő.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
.LnB
titán
válasz fardem #45178 üzenetére
Várni tudnék de akkor simán 20fölé jönne ki. Eztba 14et megérné, többet nem Sajnálom nagyon.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz fardem #45181 üzenetére
Nem nem kérdezt semmit mert nem ér annyit, tetszik, jó poén lenne, de egy tornacipőért már 16-ot is sokallok. Még ha ennyire egyedi is. Szóval mivel nyilvánvalóan nem küldi ingyen így meg se kérdeztem.
-
NORBl
aktív tag
Autolicitet, hogy lehet beállítani ?
-
Thome
veterán
válasz fardem #45178 üzenetére
Én pár hete rendeltem egy hasonló cipőt csak Vanset, 14 ezer volt a végösszeg amit ebayen fizettem, 1,5 hét alatt itt volt USA-ból, vámon is átcsúszott pedig rendes dobozban jött. Ugyanez megtörtént kb fél éve egy taiwanból rendelt 15 ezres motoralkatrésszel, ami mondjuk buborékos fóliában jött, ám mégsem foglalkozott azzal sem a kutya se. Most vagy szerencsém van rendszeresen, vagy passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
De a 14ezer az cipő+szállítás volt ugye? Mennyi az az összeg ami a vám miatt hozzáadódhat? Szóval ha még is megrendelem akkor mennyit kockáztatok?
-
Zirowe
nagyúr
válasz havri1 #45179 üzenetére
Igen, ilyenkor szokott az lenni, hogy másnap hozzá a postás a nyomtatott értesítőt, de ma ez se várt.
Mindenesetre bementem, ott volt mind a 3 csomag, gond nélkül kiadták.
A vámosok meg megértették az érvelést, mert a hangszóróra nem kellett fizetni semmit.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gari24
tag
Sziasztok
Elolvastam az előzményeket és egy noob kérdést szeretnék feltenni.
Nem rég regeltem be és
Most élesítettem be a PayPalomat és meg is kaptam a számlámra a terhelést szinte azonnal.
De a kérdésem hogy a négy jegyű szám amit kapnom kéne az hol kéne majd megjelennie??Válaszodat előre is köszi
-
Thome
veterán
Nálam 10+4 ezer volt a cipő+posta, ha ezt elkapják a vámnál akkor +27%, vagyis durván +3800ft lett volna, de ez a te cipőd esetében masszív 20 ezres végárat nyaldosna vámmal együtt, ha nem magasabbat.
(#45187) gari24: Internetbankodban a tranzakciótörténetek között a megjegyzés résznél.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hello havri1,
We're writing to let you know that we've removed an item you recently won:
201112037365 - Disney Frozen Princess Elsa Doll Figures Set Playset 12" Doll With Olaf SnowmanSince you've already paid for this item, you don't need to do anything else. If your item hasn't arrived yet, it should arrive soon.
We wish you all the best on eBay and hope your future experiences are pleasant and successful. If you have questions, please click "Customer Support" at the top of most eBay pages.
eBay still has lots of other great deals. Go to http://www.ebay.com to shop. We hope to see you soon.
Thanks,
eBay
Segítenétek, hogy ez most mi?
Köszi
havri
-
havri1
félisten
válasz fardem #45199 üzenetére
Köszi.
Most nyitva acase, nem érkezett meg a termék címszóval. 8 napig lesz nyitva, várva az eladó válaszát. Gondolom nem fog írni, és ha letelik a 8 nap, akkor lehet escalálni?
Mert most még nem látok ilyen lehetőséget.eBay Customer Support has opened a case for you.The seller has until Jul 08, 2014 to respond. Jul 01, 2014 at 1:59 PM
The details you provided:
You haven't received the item.
You paid for the item on Jun 20, 2014.
Your phone number: xxx
We will not share your phone number with the seller.
Additional information:"Removed from the product, I would like to receive the purchase price"
You've requested:
A refund. The refund amount includes the purchase price plus original shipping.Erről az eladóról van szó amúgy : metop-mall (10443 )
[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest