Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#96751) Amur válasza nobela (#96747) üzenetére


Amur
addikt

Figyelj, itt is nagyon le voltunk maradva, a körzetim tele volt idősekkel, de most nagyon felpörgött. Mire sorrakerültem már küldött mindenkit aki regisztrált a körzetében, még a 18 éveseket is.(akinek ugyanoda volt időpontja pl. most fog érettségizni)
Itt most pörgetni fogja nagyvezír mert az előre kitalált idióta határértékeket minnél hamarabb el akarja érni. És ha valamit őfelsége kitalál akkor azt tűzön-vízen, emberen-pénzen keresztül viszi!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#96752) zilazil válasza ProEvoFan (#96748) üzenetére


zilazil
senior tag

Ahány ember, annyiféleképpen reagál a szervezete. Az itt leírtak alapján a második fázisban vagy:

Az AstraZeneca és a Szputnik-V vektorvakcina. Ez azt jelenti, hogy a tüskefehérjét kódoló DNS-t hordozza. A DNS-t a Te enzimrendszered írja át mRNS-sé (1 hét) utána az mRNS-ből előállítod a koronavírus fehérjéjét (1 hét). Ekkor kezdi észrevenni a szervezeted, hogy koronavírus fehérje került a szervezetbe és ekkor kezd védekezni. Körülbelül újabb 1 hét, mire a védekezés teljes lesz. Az első durván 2 hétben nincs koronavírus fehérje a szervezetben, tehát nem is indul be a védekezés.

[ Szerkesztve ]

(#96753) Lauda válasza Amur (#96751) üzenetére


Lauda
félisten

Felpörgették nagyon itt is: A helyszínen elcsípett beszélgetések alapján volt, aki úgy saccolta, hogy ezren is állhatnak a sorban [link] :U

(#96754) Stanlee válasza Amur (#96746) üzenetére


Stanlee
őstag

Ha lehet hinni a nemet szamoknak, akkor aprilisban erkezik Mo-ra is meg

- hetente 295 ezer Pfizer

- AstraZenecabol ezen a heten 66 ezer, jovo heten 88 ezer es aprilis utolso heteben 251 ezer.

Ez igy eleg szep mennyiseg, ha hozzajon meg a Janssen is, akkor mar tenyleg beoltanak mindenkit.

Ismeretsegi koromben Mo-n mar a harmincasok kapjak az oltast a heten.

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

(#96755) janeszgol


janeszgol
félisten

Müller Cecília nyolcadikán nyilatkozott a csecsemő halála miatt. Itt nem lett felkapva. Egyszer már elmondta, és most nyolcadikán megint elmondta, hogy akit bármikor is pozitív teszttel vettek adatbázisba, az a halálának körülményeitől függetlenül bekerül a táblázatba. Aztán majd egyszer, ha nyugi lesz kivizsgálják, és pontosítják az adatokat.

Kérdezem én ennek mi értelme van? Akkor a napi 300 covidos halott félretájékoztatás volt?
Ne felejtsük el, hogy a pozitív teszt az nem mondja meg, hogy beteg vagy-e, beteg leszel-e, vagy sem.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#96756) Amur válasza Stanlee (#96754) üzenetére


Amur
addikt

Velem együtt oltottak között volt vasárnap egy 18 éves, idén érettségiző leányzó is.
Tehát tényleg fogy már a keret.

Janeszgol: Cecil általában beszél össze-vissza, mondott erről már egész mást is.
Szerintem felfelé nem érdekük csalni, még most sem! Mert akkor majd a fejükhez vágják hogy mennyi ember halt meg az általuk levezényelt járványkezelésben..
Nekik józan paraszti ésszel a lefelé kerekítés, elcsalás lenne az érdekük!

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#96757) janeszgol válasza ProEvoFan (#96748) üzenetére


janeszgol
félisten

Muterom múlthét szerdán kapta a másodikat belőle.
Az első lövés után pár napig fáradékonybb volt, jobban megemelkedett a pulzusa, ha sétált. A feje kicsit szédelgős volt. Ezek pár nap után elmúltak.

A második adag után semmi tünet nincs nála eddig.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#96758) janeszgol válasza Amur (#96756) üzenetére


janeszgol
félisten

Nem tudom. Ő nylatkozta ezt. Ez csak azért veszélyes, mert az adatokkal félelmet keltettek az emberekben, majd egy ilyen nyilatkozat után előkerülnek az "akkor fele se igaz" emberek, és ez pedig indokolatlan biztonságérzetet kelthet, ami figyelmetlenségbe csap át.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#96759) lacafaca


lacafaca
őstag

csak erős idegzetűeknek...nehogy ezt is töröld cicus, mint a délelőttit, mert tudod, a cenzúra mindig az igazság eltaposának eszköze

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#96760) PuMbA válasza lacafaca (#96759) üzenetére


PuMbA
titán

Már megint egy cikk a semmiről :) Sajnos 2021-ben az újságírást már nem igazán lehet komolyan venni. A "might" szót mi úgy tanultuk angolból, hogy kb. 10% esélyt jelent, bekövetkezte minimális. A "may" szó jelent kb. 50% esélyt. Lényegtelen beszélni róla, erre cikket írnak, mintha olyan fontos lenne.... nem csodálom, amikor arról is írnak cikket, hogy 70 év múlva 2% esélye van, hogy becsapódik egy aszterodia a Földbe. Felesleges félelemkeltés az internet 99%-a.

[ Szerkesztve ]

(#96761) FrezeR


FrezeR
senior tag

Izraelben közben újabb dologra jöttek rá a kutatók. A dél-afrikai mutáns változata jobban érinti az oltottakat, mint akik nem oltakoztak.

"Aránytalanul magasabb esetben találtunk a dél-afrikai változatból a második dózissal oltott emberek körében, mint a be nem oltott csoportoknál" - mondta Adi Stern, a Tel Avivi Egyetem munkatársa. "Ez azt jelenti, hogy a dél-afrikai változat bizonyos mértékig képes áttörni az oltóanyag által kialakított védelmi vonalat."

CCP Virus Variant Affects Vaccinated People More Than Unvaccinated People: Study

(#96762) FіkuszKukіsz válasza lacafaca (#96759) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag

Hasonló tartalmú cikkeket kb. 2 napja folyamatosan innen-onnan már több read-only user linkelget. Nem gondolom, hogy megtaláltad a "szentgrált". :)

[ Szerkesztve ]

Romanes eunt domus

(#96763) PuMbA válasza FіkuszKukіsz (#96762) üzenetére


PuMbA
titán

Ne is mondd, a legzavaróbb, hogy van 1db tanulmány, ami részeredmény, de erről már cikk készül, amiről simán kiderülhet később, hogy nem úgy van. Komolyan.... ki hiszi el ezeket azután, hogy 6 havonta van tanulmány arról, hogy a tojás nagyon egészséges, aztán meg arról, hogy annyira azért nem. Hiteltelen :(

[ Szerkesztve ]

(#96764) FіkuszKukіsz válasza FіkuszKukіsz (#96762) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag

természetesen write-only akart lenni :)

Romanes eunt domus

(#96765) lacafaca válasza PuMbA (#96760) üzenetére


lacafaca
őstag

ja ha a semmi csak annyi, hogy az oltottak fogékonyabbak egy változatra, mint az oltatlanok, akkor igazad van, ez semmiség :R :DDD

42 attól még fej a homokba effektus maradt, semmit nem változtat

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#96766) Z.É.T. válasza janeszgol (#96758) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Ahogy elérkeztünk arra a pontra, amikor már nem lehetett győzelmi indulót fújni a hivatalos számokra, rögtön bedobták ezt a bullshitet.

Nem tudom, mennyire követed a topikot, de kiterjedt köröm van és az elejétől fogva nem minden igazolt halálesetünk került be a statisztikába, az utóbbi hetekben pedig a (fiatalabbak) többsége(!) nem került be.
Ezen felül kórházi infók alapján is inkább "alulbecsültnek" mondják a hivatalos statisztikát. (amit a tavaly év végi többlethalálozás alá is támaszt)

Szóval, ne edd meg, rosszabb a helyzet, mint amit a kormányzati propaganda sugall.

(#96767) Z.É.T. válasza lacafaca (#96765) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Megint totálisan félreérted, pedig elvileg a komolyat is követed.
Sebaj, a szokásos magabiztosság és a logika hiánya társul :P

(#96768) Ricardo válasza PuMbA (#96763) üzenetére


Ricardo
félisten

Mivel a legnagyobb baromságok is futótűzként terjednek a neten, érdekük leírni. A kattintás magas száma a lényeg. Teljesen mindegy baromság e vagy sem. Ha meg véletlenül be is jön az csak hab a tortán.

(#96769) lacafaca válasza Z.É.T. (#96767) üzenetére


lacafaca
őstag

Not only could the variant “break through” protections offered by the Pfizer vaccine, but it uniquely affects those who have been vaccinated (around eight times higher) than those who have not received the vaccine — 5.4% to 0.7%.

na most ezen mit lehet félreérteni de tényleg érdekel...

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#96770) ivana válasza lacafaca (#96769) üzenetére


ivana
Ármester

Csak nem tud fogalmazni a cikkíró. Mivel a megbetegedések százalékában van ez nem azt jelenti, hogy a pfizer vakcina után nagyobb eséllyel kapod el a dél afrikai variánst, hanem azt, hogy ha elkapod a vakcina után akkor nagyobb eséllyel lesz dél afrikai, mivel arra alacsonyabb a védettség.

(#96771) Ringman válasza FrezeR (#96761) üzenetére


Ringman
nagyúr

pro-trump "híroldal", ahol elég elegánsan magát a studyt sehol nem linkelik.

a covidot CCP (Chinese Communist Party) virus-nak hívják és a fox newsra hivatkoznak, komoly.

(#96772) Wn2tl válasza lacafaca (#96759) üzenetére


Wn2tl
tag

Updatelik v2.0-ra az mrns vakcinákat és probléma megoldva. Gyártási kapacitás meglesz hozzá. Remélem a vektor vakcinák mihamarabb ki is halnak idővel vagy csak a nagyon civilizálatlan, elmaradott helyeken osztogatják.

(#96773) zilazil válasza lacafaca (#96769) üzenetére


zilazil
senior tag

Gondolom azért a differencia, mert Izraelben sem nyitottak ki mindent ész nélkül, és az oltottaknak többletjogaik vannak, szabadabban mozoghatnak.

Arról bezzeg nem írnak, hogy mit jelent ez a tünetekre vonatkozóan, súlyos megbetegedések voltak, vagy csak a pozitivitást mutatták ki...?

(#96774) Z.É.T. válasza lacafaca (#96769) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Háromszor lett körbejárva, tuti nem koptatom simára az ujjaimat telón, hogy aztán a végén úgyis azt gondold, amit akarsz és nem azt, ami következik belőle :DDD

(vannak ám a bulvárszintnél alaposabb cikkek is a témában, ha nem mindenáron összeesküvéseket akarnál találni az élő fában is :D )

Majd ha átléped a káposztás-konteós szintet, átjöhetsz a komolyba, vagy szívesen ajánlok tudományos oldalakat is, de amíg a csomót a kakán is (sic!), addig felesleges :N

[ Szerkesztve ]

(#96775) lacafaca válasza ivana (#96770) üzenetére


lacafaca
őstag

reméljük, tényleg csak a cikkíró nem tud fogalmazni...az a kisebbik probléma :)

Z.É.T. ne is, jól ismersz már :P (amúgy ez kimaradt, ne olvastam akkor szerintem pont át, lényeg viszont a lényekben megint azok a fránya tények, amik nálatok az ingerüszöböt nem ugorják meg)

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#96776) bigdady válasza radi8tor (#96653) üzenetére


bigdady
nagyúr

Astrások tuti nem. Krónikusok kapták március első felében csak. Aki ezután kapott az is csak épp megkapja 06.15-ig és onnan még vagy 2-3 hét a védettség...

[ Szerkesztve ]

(#96777) zilazil válasza ivana (#96770) üzenetére


zilazil
senior tag

Na igen, akit nem oltottak, sokkal nagyobb eséllyel kapja el a brit variánst, mint a dél-afrikait.

(#96778) FіkuszKukіsz válasza lacafaca (#96769) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag


Israeli data shows South African variant able to ‘break through’ Pfizer vaccine

Stern emphasized that the South African variant remains uncommon within the vaccinated population, and stressed that the study does not precisely indicate the level of protection against the variant, because its prevalence in Israel is very low – about 1% of all cases.

Romanes eunt domus

(#96779) janeszgol válasza Z.É.T. (#96766) üzenetére


janeszgol
félisten

Gondolkodom rajta.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#96780) FrezeR válasza Ringman (#96771) üzenetére


FrezeR
senior tag

(#96781) bigdady válasza nobela (#96747) üzenetére


bigdady
nagyúr

Itt már a múlt héten regisztráló 26 éveseket hívták be

(#96782) lacafaca válasza FіkuszKukіsz (#96778) üzenetére


lacafaca
őstag

In their study, the prevalence of the South African strain among vaccinated individuals who were infected despite their inoculation was eight times higher than its prevalence in the unvaccinated infected population. :U

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#96783) zolivissza válasza lacafaca (#96782) üzenetére


zolivissza
aktív tag

Itt Zalaegerszegen egyre sötétedik. Ez tény. :P

amor fati

(#96784) Sir Pocok


Sir Pocok
őstag

Kellemetlen:
Jóval kevesebb második körös oltás jön holnap a Szputyikból, mint amennyi első köröst már leszállítottak korábban
Majd kapnak egy jó kis AZ-t másodiknak. ;]

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#96785) lacafaca válasza FrezeR (#96780) üzenetére


lacafaca
őstag

veszett fejsze nyele...hányan megmondták, az igazi problémák akkor jöhetnek, ha jön egy újabb kisköcsög, ami szépen kicselez minden vakcinát és sokkal durvábban fogja megütni az oltottakat...persze ez is rémhír, meg félelemkeltés tudom, meg semmi bizonyíték rá...persze, mert még nem áll fönn a probléma...meg akik (szakemberek, nem káposztatermesztők, meg irodisták) figyelmeztettek erre az eshetőségre, simán le lettek söpörve, mert csörgősipkás levitézlett kóklerek. tényleg ide már az ifa kell...

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#96786) t72killer válasza zilazil (#96752) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"Az AstraZeneca és a Szputnik-V vektorvakcina. Ez azt jelenti, hogy a tüskefehérjét kódoló DNS-t hordozza."

Ez máris hibás, közvetlen a tüskefehérjét hordozza, amivel adenovírusok vannak bevonva.

#96761: izé, nem arról volt szó, h Izraelben már a pék macskáját is beoltották :F? Az lehet, h vallási fanatikus csoportok direkte nem vettek fel oltást, de ezenek meg sokszor vannak összejöveteleik, ahol aztán a szifilisztől kezdve bármit gyorsan el lehet kapni...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#96787) Amur válasza Wn2tl (#96772) üzenetére


Amur
addikt

Remélem a vektor vakcinák mihamarabb ki is halnak idővel vagy csak a nagyon civilizálatlan, elmaradott helyeken osztogatják.

Amilyen pl. kishazánk.. mi szerintem akkor is fogunk oroszt vakcinát venni ha az pfizert ingyen dobnák utánunk..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#96788) FіkuszKukіsz válasza lacafaca (#96782) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag

Kb. mint galambbal sakkozni....

Romanes eunt domus

(#96789) janeszgol válasza lacafaca (#96785) üzenetére


janeszgol
félisten

Nekem ez egy picit logikátlannak tűnik. Miért támadná jobban az oltottakat? Max ugyanúgy támadja az oltottakat, mint a nem oltottakat. Nem?

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#96790) Ringman válasza t72killer (#96786) üzenetére


Ringman
nagyúr

hatvanpár %-nál járnak, tippre a gyerekeken és a vallásos meggyőződésűeken kívül a palesztinok oltása lehet kevés még.

(#96791) HellGreg válasza Amur (#96787) üzenetére


HellGreg
őstag

Nézd már meg mennyi szputnyikot és mennyi pfizert kötött le Magyarország. Gondolom az csak a puszta véletlen műve, hogy pont az orosz vakcina jut eszedbe a vektor hallatán és nem az AZ vagy a Janssen.
Amúgy miből gondolod, hogy fogunk rendelni? Nem voltunk tán kurvára rákényszerítve, hogy azt is rendeljünk?

(#96792) t72killer válasza Ringman (#96790) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

:R, akkor túlszaladtam a feltételezéssel...

#96789: nem a "miért" a kérdés, hanem hogy "valóban?" - természetesen vizsgálni kell a terjedést mindenféle csoportban, pl oltottak - nemoltottak lebontásban, és a féknyúzt ki kell szűrni. Egyébként, "nemoltott" lehet ex-fertőzött is (nagyonis, lévén nincs értelme természetes úton immunizáltakat magas prioritással bevenni a sorba), akár valamelyik mutánssal.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#96793) szabi__memo válasza HellGreg (#96791) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Nem voltunk jobban mint mások akik nem rendeltek

(#96794) Wn2tl válasza Amur (#96787) üzenetére


Wn2tl
tag

"mi szerintem akkor is fogunk oroszt vakcinát venni ha..."

Igen :( Politikai kérdést csinál az oltakozásból a politika. Most azt állítják nincs elég másfajta vakcina azért kell orosz, majd ha lesz elég mrns, akkor meg kitalálnak mást, mert oroszbarát csinovnyik a magyar vezetés.

(#96795) lacos001 válasza #20749568 (#96744) üzenetére


lacos001
senior tag

Június közepéig, olvasgattam :DDD minimum ugye...

(#96796) lacafaca válasza janeszgol (#96789) üzenetére


lacafaca
őstag

linkelhetnék pár "sarlatánt" (nem, dokik azok, csak perifériára lettek taszítva véleményük miatt), de már belefáradtam tényleg...vagy törlik, vagy jön a hiszti miatta...szélmalomharcot meg semmi kedvem vívni. inkább itt egy jó muzsika Aweriotnak, abból baj nem lehet :D

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#96797) IG55


IG55
senior tag

Amikor azt hiszed, hogy már mindent hallottál, akkor ma ez jön velem szembe:

A csaj visszautasította a Pfizert, mert azt olvasta, meddőséget okoz. Így Szputnyikot fog kapni.

:C

(#96798) szabi__memo válasza IG55 (#96797) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Iszonyú káros ez a közösségi média. Bár lehet ezek maguktól is kitalálnának ilyen baromságokat

[ Szerkesztve ]

(#96799) zilazil válasza t72killer (#96786) üzenetére


zilazil
senior tag

Ez máris hibás, közvetlen a tüskefehérjét hordozza, amivel adenovírusok vannak bevonva.

Hogy érted hogy az adenovírusok be vannak vonva? :F

Az adenovírust, miután replikációra képtelenné tettek, a koronavírus tüskefehérjét kódoló gént bele építik a genetikai állományába [link]

(#96800) t72killer válasza zilazil (#96799) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Lehet én néztem be, eddig úgy tudtam, hogy a vírus külsején már kész covid-tüskefehérjék vannak :R

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.