Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#106001) Qtya123 válasza Disk4mat (#105998) üzenetére


Qtya123
őstag

Egyikük el... De legalább a gyerek gatya lett...De nyilván szerinted ez a szélsőséges szintű rettegés teljesen természetes volt a részükről. Véletlenül sem lehetett volna okosabban, hogy a gyerek ne lássa kárát.

[ Szerkesztve ]

(#106002) kolopele válasza _Atesz (#106000) üzenetére


kolopele
nagyúr

Szerintem nem értetted meg miért írtam. A higany káros hatásairól a gyerekoltások esetében éppen az olyan emberek papoltak, mint akik most a covid oltás ellen lázadoznak. A lázmérőt is kivonták a forgalomból, de szerencsére nekem még megvan, meg sem mérném mással a lázat. Az amalgámról is kitalálták, hogy káros a szervezetre, amivel lényegében azt érték el, hogy jó drágán lehet immáron a fehér töméssel tömetni a hátsó fogakat is, amelyek idő előtt el is kopnak, nem oda találták ki. Mondjuk nagyobb üzlet van benne, ezt elismerem.
Qtya123: Poén volt, nem tudtam kihagyni :)

[ Szerkesztve ]

(#106003) _Atesz válasza kolopele (#106002) üzenetére


_Atesz
addikt

Szerintem meg te nem érted. Azzal a szarral évtizedekig mérgezték az embereket, majd amikor reflektorfénybe került, akkor megvizsgálták és úgy találták minden ok vele. Persze azért kivonták az oltásokból... Ha ezt az összefüggést nem látod át, akkor semmit.
Nyilván minden rendben volt vele...

Nekem is volt amalgám tömésem. Mint kiderült allergiás voltam rá. Miután eltűnt az utolsó amalgámos tömés is a fogaimból, rendbe jöttem. Ami a higanyterhelést illeti, amikor kiszedték ezeket a töméseket, jelentősen romlott a koncentrációm, akkor még tanuló voltam. Mint kiderült, kivételnél speciális eljárás javasolt, amikor is a higany gőzét nem lélegzed be. Nálam ez nem volt. Alig tudtam megjegyezni 2 mondatnál többet akkoriban.
Úgyhogy maradjunk csak a "fehér" tömésnél. Amit sztk alapon csinálnak, az nem is tartós, mert az cement. Viszont amit magánfogászaton használnak, az műanyag alapú tömés, és egész tartós.

Úgyhogy hazudtak és jelenleg is hazudnak a higany toxikus hatásáról.

[ Szerkesztve ]

(#106004) kolopele válasza _Atesz (#106003) üzenetére


kolopele
nagyúr

Allergiás lehet az ember bármire. Én például az vagyok a lándzsás útifűre, a gyümölcskeverékre, a fahéjra. Azonnal tiltsák be őket!! Erről ennyit. A thiomersal meg nem tartalmaz higanyt, hanem szerves higanyvegyületet, ami messze nem ugyanaz. Antibakteriális és gombaölő hatása van, megakadályozza hogy az oltóanyag kórokozókkal fertőződjön gyártáskor vagy az oltás beadásakor. Akkor vezették be, amikor többen fertőzött oltóanyag miatt haltak meg, a pontos dátum most nem ugrik be, az 1900 - as évek elején volt valamikor. Az etil - higanyt meg szeretik összekeverni a metil-higannyal, főleg az ellenzők tábora, ami viszont valóban veszélyes. Az etil-higany rendkívül gyorsan lebomlik, és nem okoz semmi kórosat a szervezetben.

[ Szerkesztve ]

(#106005) t72killer válasza _Atesz (#105980) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"az "adjuvánsok"-ról már lehetne ott is vitatkozni, higany és társai.." <-:Y :F?

Közben olvastam, hogy kivonták.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#106006) _Atesz válasza kolopele (#106004) üzenetére


_Atesz
addikt

Ott a szöveg amit linkeltem ("az ilyen módon tartósított oltóanyagokban a higanytartalom nagyon alacsony"), bizony tartalmazott higanyt. Annak idején nagy felháborodás volt belőle.

100%, hogy az amalgám tömés okozta az allergiám, ahogy eltűntek, úgy múlt a hatásuk is, úgyhogy ezt nem fogod nekem megmagyarázni, mert a saját bőrömön tapasztaltam.

(#106007) kolopele válasza kolopele (#106004) üzenetére


kolopele
nagyúr

Pontosabban a thiomersal bomlik le rendkívül gyorsan, amelynek a bomlásterméke az etil-higany. Kis javítás.

(#106008) kolopele válasza _Atesz (#106006) üzenetére


kolopele
nagyúr

Neked beszélhet az ember, úgy látszik nem akarod megérteni, hogy szerves higanyvegyületet tartalmazott, nem pedig higanyt. A linkelt szövegek meg általában nem érdekelnek. Azt pedig nem vonom kétségbe, hogy te valamiért allergiás voltál az amalgámra. Én meg a fahéjra vagyok meg a többi felsorolt növényre, így azokat kerülöm, míg mások vígan eszik-isszák. Érted ugye? Mondjuk az amalgám kiszedésénél magát a higanygőzt lélegezted be, ami valóban nem a legjobb, de ugyan mi bajod volt addig amíg be voltak tömve a fogaid? Mi volt az a tünet, ami döntően bizonyította, hogy márpedig a te problémádat az amalgám okozta? Nekem allergia teszt mutatta ki mikre vagyok az, neked?

[ Szerkesztve ]

(#106009) Disk4mat válasza kolopele (#106004) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Feleslegesen téped a szád, az ő világában semmi sem igaz, mindenki hazudik, mindenki ellenség, aki nem neki ad igazat.
Hagyd.
Van Magyarországon pár ezer ilyen , elenyésző, minimális kisebbség. Nem kell velük foglakozni. Hiába hangoskodnak, hiába kiabálják tele a "zinternetet" mindenféle hülyeséggel, hiába ismétlik az elborult mantrájukat, soha nem fognak semmit, csak magukat hergelik.
Értelmes embert úgy sem tudnak meggyőzni, a hülyékért meg nem kár. Olyan pozíciót soha nem fog egyik sem elérni, hogy számítson valamit a szava. Mosolyogj egyet felette, és engedd el.

(#106010) syberia válasza radi8tor (#105954) üzenetére


syberia
veterán

UK-ban ilyenkor sem kell sokat légkondizni, híresen hűvösek arra a nyarak.

Ehhez képest a vírus egyre jobb formába lendül náluk:

szerk: Izraelben még meredekebben lőttek ki az esetszámok. Náluk már vissza is hozták a kötelező beltéri maszkhordást.

(#105971) _Atesz: Az ivermektin első védvonalnak is hatékonynak bizonyult, amikor kórházi dolgozók profilaxisban kapták. De ez a vírus olyan komplex lefolyású betegséget okozhat, amire nincs egyetlen megoldás. A fertőzést meggátló vakcina az az lenne, ami nyálkahártya immunitást generál.
A korai terápia fontosságáról még mindig hallgatnak az illetékesek, be kéne látni a jelenlegi vakcinákkal nem állítható meg a covid menetelése.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#106011) kolopele válasza Disk4mat (#106009) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nehéz elengedni azt, ami tudományosan bizonyított, és mégis megpróbálják az ellenkezőjét hangoztatni. Ez nekem sosem ment, pont mint PC fronton. Már írtam, próbálom magam rávenni hogy befejezzem, de nem megy, ahogy neked sem :)

(#106012) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Tudom ha a Covidban hal meg akar 1 ember az katasztrofa, ez meg belefer a hibaszazalekba, meg ugy sincs bizonyitva,nem az oltas miatt halt meg
[link]

[ Szerkesztve ]

(#106013) hellboy válasza Gsx-rr (#106012) üzenetére


hellboy
csendes tag

Szerinted a 30 ezer meghalt emberből mennyi volt teljesen beoltva?
Ha a vakcinázás halált okozna tömegesen, akkor mikor fog kezdődni,
már 5,5 millió felett vagyunk?

"sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"

(#106014) _Atesz válasza kolopele (#106008) üzenetére


_Atesz
addikt

ANTSZ oldaláról linkeltem: [link]
Nyilván ők is sarlatánok. :D


Disk4mat

Számomra pont ilyen viccesek az elvetemült vaxxerek.


syberia

Persze, Anglia, Izrael, Chile és itthon is ez lesz. Ahol magas az oltottság, ott fog tombolni a delta variáns. Dehát lesznek itt páran, akik ezt is kimagyarázzák. :K

Van megoldás, úgy hívják természetes proteázgátlás: [link]

A vírus pedig sosem fog eltűnni, ugyanis a koronavírusok minimum 1963 óta itt vannak köztünk, a realitás az, hogy minimum több száz éve. Ez egy törzs. Influenza gyűjtőnéven voltak köztünk eddig is, 20-25%-os aránnyal / év.
Úgyhogy mindig is voltak, mindig is lesznek.

(#106015) _Atesz válasza hellboy (#106013) üzenetére


_Atesz
addikt

A mutáns mutánsával lesz gond, ami az oltottakban alakul ki. Ezért fog az átoltott országokban fertőzni ezerrel.
Ez tűnhet sci-finek is, de a helyzet az, hogy hivatalos megerősítést nyert több helyről is.
Nesze neked vak-cina.

(#106016) fatal` válasza _Atesz (#106014) üzenetére


fatal`
titán

"Persze, Anglia, Izrael, Chile és itthon is ez lesz. Ahol magas az oltottság, ott fog tombolni a delta variáns"
Jah, tombol. :D Chileben nem a delta variáns arat, hanem a P-1 (bár már megérkezett hozzájuk a Delta is, pár napja már mutattak ki pár esetet), de ilyen apróságokkal ne foglalkozz.

India, Oroszország? Sokkal durvábban tarol, nincs oltás.

Az állításodnak maximum fordítva lehetne értelme: Az oltottak körében jobban tarolhat a delta (nagyságrendekkel kisebb mértékben mint az oltatlanoknál). Ami nyilvánvaló hiszen a régebbi variánsok egyáltalán nem tudnak (leszámítva a dél-afrikait, ami nem terjedt el).

Az influenza pedig még mindig nem koronavírus, sosem volt, semmi köze nincs hozzá (már attól eltekintve, hogy mindkettő vírustörzs).

Az ÁNTSZ-es cikked vicces, pont az van benne leírva, amit kolopele írt. :D

#106015:
"A mutáns mutánsával lesz gond, ami az oltottakban alakul ki. Ezért fog az átoltott országokban fertőzni ezerrel.
Ez tűnhet sci-finek is, de a helyzet az, hogy hivatalos megerősítést nyert több helyről is.
Nesze neked vak-cina."

Hát persze. :D A valódi helyzet meg az, hogy a mutánsok az oltatlanokban alakulnak ki, a delta kialakulásának idején és helyén hírből sem volt oltás, a többinél meg még annyira se.

Szórakoztatóak a hozzászólásaid. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#106017) syberia válasza _Atesz (#106014) üzenetére


syberia
veterán

Ha már terémszetes gyógymód, akkor hadd említsem meg a kedvencemet: feketekömény ;)

Valószínűleg nem fog eltűnni, tehát szükséges lenne egy hatékony és biztonságos orvosi protokoll kidolgozása ellene, de itthon sok jóra nem számítok. :(

(#106016): Indiában nem tudom pontosan mit csinál a covid, de a tombolás talán túl erős kifejezés rá:

És ott az esetek durván 98%-a delta, viszont nagyon rámentek a korai terápiára (ivermektin), ami meg is látszik az esetszámokon és a halálozási mutatón.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#106018) _Atesz válasza fatal` (#106016) üzenetére


_Atesz
addikt

P1, és akkor jobb? Az tarolhat Chilében? Megérte leoltani a lakosságot. Mi a helyzet a többi említett országgal?

Nem tarol semmi Indiában, kamu az egész. Nem hiába kellett levenniük az indiai variáns nevet...

Mit nem tudnak? .. és miért is tarolhat jobban a delta? NEmrég kiveséztük, hogy mennyire is jó a Pfizer meg a Moderna. Akkor hol a hatásosságuk?

Influenza gyűjtőnéven terjedtek a téli időszakban. Így pontosabb. Az ifluenzának titulált tünetegyüttes 20-25%-a volt koronavírus.

Nem, pont azt írják, hogy higanyt tartalmazott az oltás.

Kezdem már én is azt hinni, hogy titeket fizetnek itt a kötözködésért.

(#106019) _Atesz válasza syberia (#106017) üzenetére


_Atesz
addikt

Amit linkeltem videót, az alatt ott vannak a hivatalos doksik. Azt sem itt, sem másutt nem tudták megcáfolni. Simán csak nincs válasz rá. :D

A protokoll az oltás. Már van kidolgozott világoltási terv. Egy igen jelentős személyiség hsz-át linkelem most: [link]

(#106020) syberia válasza _Atesz (#106019) üzenetére


syberia
veterán

UK-ban őszre már belengették a harmadik dózist, úgy rémlik nekem..szóval én még várok egy kicsit a sajátommal, mert már eddig is sok volt a kérdőjel, és csak jönnek az újabbak.

Már csak az ADE hiányzik a képletből :DDD

https://howbad.info/

(#106021) kolopele válasza _Atesz (#106018) üzenetére


kolopele
nagyúr

Minket senki nem fizet ezért, és éppen olyasmit linkeltél az ÁNTSZ oldaláról amit én anélkül is leírtam. Ekkora marhaságot meg tényleg ne írj le legközelebb, hogy a mutáció az oltottakban megy végbe, mert ez már kissé nevetséges. Ez fordítva történik éppen, a be nem oltottakban megy végbe mutáció. Azt hiszem ma estére elég volt, kezd felmenni a pumpám. Jó éjt mindenkinek!

(#106022) hellboy


hellboy
csendes tag

Kiváncsi lennék hogy az india mutáns mikor jelent meg és india hogy állt akkor
az átoltottsággal.

[oltottság]
ha hiteles akkor 63 millióan kapták meg a két dózist a 1,3 milliárd lakosságból
Mennyin lehettek két dőzissal a karban amikor a mutáns megjelent?

Azt gondolnám már csak a nagy számú oltatlanok miatt is,
hogy egy nem oltott emberben alakult ki ez a mutáns.
Persze lehet ez ellenkezője is, meg az is lehet, hogy olyan emberben alakult ki akinél a vakcinázás sem volt hatásos (saját AZ-juk hatásossága sem mehet 90% felé).
Vagy a kinaiak tovább fejlesztették és átdobták hozzájuk. :))
Szóval sok tényezős a dolog.

De pl az USA-ból ahol jóval többen be vannak oltva, miért nem indult még el egy mutáció?

"sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"

(#106023) _Atesz válasza kolopele (#106021) üzenetére


_Atesz
addikt

Le van írva, tartalmazott higanyt. Elismerték.

[link]

Jó éjt. Aztán ne termelj nekünk mutánsokat az este légyszíves. :DDD


hellboy

Nyáron nem igen szoktak terjedni a koronavírusok. Ősszel viszont tuti jön...

[ Szerkesztve ]

(#106025) lacafaca


lacafaca
őstag

[link] 13-14. oldal ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#106026) -Skylake- válasza _Atesz (#105984) üzenetére


-Skylake-
addikt

Fordítsuk meg ezt a kerdest. Miert baj, hogy kiserleti vakcina ? Ez Neked konkretan miert problema ?

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#106027) LED333 válasza lacafaca (#106025) üzenetére


LED333
csendes tag

Köszi, ebből jól lázszik, hogy milyen jól teljesítenek a vakcinák a Delta ellen: :K
All cases : 92,029 , Vaccinated( Received 2 doses) 7,235 vagyis akik 2 dózist kaptak, azok csak esetek ~8%-át teszik ki a teljes új Delta-fertőzöttek csoportjának.
Ha azokat nézzük, akik csak az első shotot kapták, máris emelkedik a szám: ∑19,957 vagyis ~21%, amég az oltatlanok 83%!

[ Szerkesztve ]

(#106028) radi8tor válasza -Skylake- (#106026) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Az ilyenek miatt. És ez csak a jéghegy csúcsa. Már az emberek követelik a harmadik shotot mintha örökélet szérum lenne.

⭐ Stella

(#106029) Coyot válasza radi8tor (#106028) üzenetére


Coyot
őstag

Csak erről nem a vakcina státusza tehet.

Má' nem

(#106030) fatal` válasza _Atesz (#106018) üzenetére


fatal`
titán

"P1, és akkor jobb? Az tarolhat Chilében? Megérte leoltani a lakosságot. Mi a helyzet a többi említett országgal?"

Chile a legszarabb oltóanyaggal olt, ennyit ér a Sinovac.

A többi országot, ahol terjed meg nagyvonalúan kihagyod.

"Nem tarol semmi Indiában, kamu az egész. Nem hiába kellett levenniük az indiai variáns nevet..."
:DDD :DDD Persze és a Föld is lapos, a Balaton meg nem létezik. :U

Nem nevezetek át semmit, a köznyelv hívja indiainak, ahogy az alphát britnek.

"Mit nem tudnak? .. és miért is tarolhat jobban a delta? NEmrég kiveséztük, hogy mennyire is jó a Pfizer meg a Moderna. Akkor hol a hatásosságuk?"
Nézz már meg egy izraeli grafikont a worldometersen. :W

"Influenza gyűjtőnéven terjedtek a téli időszakban. Így pontosabb. Az ifluenzának titulált tünetegyüttes 20-25%-a volt koronavírus."
Nem terjedtek ilyen gyűjtőnéven, csak a köznép hív mindent influenzának, tévesen.

A négyféle, náthát okozó koronavírus mellett van még vagy 50 féle vírus, ami náthát okoz. A náthák 80 százalékát a rhino okozza, egyiknek sincs köze a fluhoz.

"Nem, pont azt írják, hogy higanyt tartalmazott az oltás."
Nem, nem ezt írják, el kéne olvasni.

Esetleg téged fizetnek, hogy ennyi ostobaságot összehordj.

Én kiszálltam, nem sakkozok galambbal.

(#106031) radi8tor válasza Coyot (#106029) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Hanem mi? Szerinted megkapja a végleges jóváhagyást ha ilyen mixben kell beadni? Hallottál már mondjuk influenza elleni vakcinából olyat hogy év közben keverik?

⭐ Stella

(#106032) -Skylake- válasza radi8tor (#106028) üzenetére


-Skylake-
addikt

Nem igy ertettem. Emberunk jol lathatoan kiemelte a hszben, hogy KISERLETI. Erdekelne, hogy ez miert gond. Csak azert kerdezem, mert a vilag osszes orvossaga es orvosi eljarasa egy pontig "kiserleti gyogyszer es kiserleti eljaras" volt. Amikor faj a fejed es beveszel egy aspirin, az aspirin ugyan ugy "kiserleti gyogyszer" volt egy bizonyos pontig. Csak eltelt X 10ev, aztan azota mar nyilvan kilepett ebbol a fazisbol. Itt ugyan ez van, en nem ertem a problemat. Az meg hogy a Sino kevesbe ved, igy van, nekem meg az aspirin nem segit a fejfajasmom, ezert szedek Cataflamot. A Sino egy logikailag sokkal rosszabb megoldas mint az mRNS vakcinak, aki azt kapott es nincs immunvalasz az majd elmegy mikor elmehet es oltat ra pfizert/modernat.
Tovabbra is szeretnem megerteni, hogy mi a problema. A Sino kevesbe hatekony, ennyi. Akkor ne azt oltasson a user hanem menjen es oltasson mast. Akit mar leoltottak Sinoval az meg egyaltalan nem biztos, hogy nincs antitest, menjen el, csinaltasson antitest merest es ha nincs, akkor kovi korbe majd megy egy masik vakcinaert.
Szoval mi a problema ?

Tul azon egyebkent, hogy nalunk milyen erosen politikai kerdest csinaltak a Sino oltasabol, egyertelmuen lehetett tudni mar az elejen is, hogy ha valamire van esely hogy jo lesz az az mRNS. Ha valaki ezen ennyire porog az miert nem varta meg a pfizert ? Engem felhivott anno a haziorvos, hogy van Sino kell ? En meg mondtam hogy kosz nem, a vakcinabal semmi bajom, a Sinoval van bajom. Majd hivjon ha van Pfizer. Aztan majus 6 beoltottak Pfizerrel, case closed. Ugyan ezt a beszelgetest folytattam le tegnap nagymamammal, nekiallt karogni az oreglany hogy "a sok nyugdijasba meg beleszurtak a Sinot azt nem er semmit, de nem baj had hulljon a nyugdijas". En meg mondtam hogy bazdmeg alljal mar meg, itt teged a vilagon senki nem kotelezett Sinora. Az en email-emre voltak beregisztralva mert nekik nincs, en mentem at hogy irt a haziorvos, hogy HA KELL, akkor mehettek erte. Mit mondtal ? Hogy kell. Akkor meg a faszt karogsz hogy beled szurtak, senki nem szurta beled, te akartad.
Ez ennyi, akinek nem kell a Sino , oltasson mast. Aki sorba allt a Sinoert mikor mar reges reg egyertelmu volt, hogy egy kevesbe jo megoldas lesz, az meg most mit sir ? Ha 169 forintert veszel kenyeret ne sirjal hogy szar, ha a kenyer atlagara 300 forint te meg 169ert veszed akkor nyilvan szar...

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#106033) _Atesz válasza -Skylake- (#106026) üzenetére


_Atesz
addikt

A kérdést sem értem. Amikor nincsenek se komolyabb középtávú, pláne nem hosszútávú hatástanulmányok, akkor fogják, és leoltják a lakosság nagy részét.
Ez valami eszméletlen felelőtlenség.

Pláne úgy, hogy van természetes védekezés.
Abból a pénzből, amit vakcinára, lélegeztetőgépre, tesztekre költöttek, mindenkinek biztosítani lehetett volna a természetes proteázgátlókat és az Ivermectint. Ráadásul lezárták a fél országot, ezzel komoly anyagi kárt okozva, ha ezt az összeget is ideszámítjuk, akkor pláne jutott volna mindenkinek mindenre.

Ráadásul megmondta Vanden Bossche, hogy nem akkor kellene oltani, amikor tombol a vírus, hanem a nyári időszakban. Ugyanis ha ráoltanak egy fertőzöttre, akiben dolgozik az immunrendszer, akkor csúnya vége lehet.
Ennek ellenére ész nélkül oltasson mindenki, és már mennek rá a gyerekekre is...

Kész őrület és ezt ti támogatjátok. :C

[ Szerkesztve ]

(#106034) radi8tor válasza -Skylake- (#106032) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Kísérletivel az a fő gond, hogy ha te eldobod a kanalat, akkor senki nem vonható felelősségre, mert vészhelyzeti használati engedélye van. Senki nem kényszerített az oltásra, tehát nincs panaszláda.
És ne csak a legrosszabbra gondoljunk, van azért más kellemetlen mellékhatása is ezeknek. Egy ismerősöm, sose betegeskedik, de Moderna 1 hétre úgy kiütötte hogy csak erős gyógyszerek mellett múlt el a vizesedés az ízületeiből.

⭐ Stella

(#106035) -Skylake- válasza _Atesz (#106033) üzenetére


-Skylake-
addikt

"Ráadásul megmondta Vanden Bossche, hogy nem akkor kellene oltani, amikor tombol a vírus, hanem a nyári időszakban. Ugyanis ha ráoltanak egy fertőzöttre, akiben dolgozik az immunrendszer, akkor csúnya vége lehet.
Ennek ellenére ész nélkül oltasson mindenki, és már mennek rá a gyerekekre is.."

De latod, megint user error amirol beszelsz. Raoltani fertozottre ? En elmentem antitest tesztre MIELOTT oltottak. Hogy kideruljon, nem vagyok e tunetmentes pozitiv. Mi kovetkezik ebbol ? Az, hogy barki el tudott volna menni.
Mit akarunk itt megideologizalni ?

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#106036) -Skylake- válasza radi8tor (#106034) üzenetére


-Skylake-
addikt

Ez az ara. Ennyi. Ahhoz, hogy legyen hatekony megoldas egy ilyen helyzetre, ahhoz probalkozni kell. A vakcinagyartok legalabb probalkoznak, szerintem oriasi sikerrel egyebkent, mert az, hogy egy globalis egeszsegugyi veszhelyzet kezelesehez be kell vallni egy het betegeskedest, ahol majd gyogyszert kell szedni az loszar. Ezert cserebe adott esetben emberek millio tarthatjak meg az eletuket. Ha a vakcina 10%-ban olne, jogosnak tartanam a kritikat. Az, hogy tobb szazmillio beoltottbol van 2 szamjegyu halaleset, meg 20% 1napos laz, meg 2% 4 napos altalanos faradtsag es levertseg, az egy eszmeletlenul nagy siker figyelelmbe veve, hogy mennyi potencialis sulyos betegtol menti meg a vilagot.

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#106037) _Atesz válasza -Skylake- (#106035) üzenetére


_Atesz
addikt

Jól tetted, de szerinted ezt hányan csinálták meg? Ez lett volna az alapja az oltásnak, hogy előtte tesztet csináltatnak és csak utána engedik oltásra az embereket. Ehelyett ész nélkül ment mindenki.

(#106038) -Skylake- válasza _Atesz (#106037) üzenetére


-Skylake-
addikt

Tehat akkor megbeszeltuk, hogy ez user error. :R

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#106039) radi8tor válasza -Skylake- (#106036) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Na de érted. Ha valaki nem oltatja magát él. Ha beoltatja magát meghalhat. Azért ez elég para. (influenza oltás is azért elvisz jó sok embert csak nem kapta fel a média)

⭐ Stella

(#106040) _Atesz válasza -Skylake- (#106036) üzenetére


_Atesz
addikt

Dehogy menti meg, pont a leginkább oltott országokban terjed a legjobban az új variáns. Nem véd meg semmitől sem.
Ne legyen igazam, de itthon ősszel akkora lockdown lesz, meg olyan számok, hogy csak nézelődünk.

(#106041) Coyot válasza radi8tor (#106031) üzenetére


Coyot
őstag

Hanem balfasz kommunikáció, azért veszi a jónép a kezébe a gyeplőt, mert látja hogy fosnak a fejére. Holott sem tudása, sem bizonyítéka nincs arról, hogy ez így ráoltva jó lesz.
De joggal fosik aki felült a sino vonatra aztán nem ért célba. Erre vonatkozott a linkelt hsz-ed is.

Nem a mix fogja megkapni a végleges engedélyt most sem, hanem a sima vakcinák amik pedig jók - a mixekkel pedig volt jó kísérleti engedély eddig is. De ugye itt vissza az első ponthoz.

Az influenza oltásban pedig elevel egy mix van - csak nem értem hogy jön ide: sem a helyzet sem a fejlesztés nem pendémia közepén történt. Felesleges hasonlítgatni.

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106042) _Atesz válasza -Skylake- (#106038) üzenetére


_Atesz
addikt

Nem user error, mivel nem lettek megfelelően tájékoztatva az emberek, és itt ez a lényeg, ez a gusztustalan, egyoldalú propaganda.
Az, hogy te tudtad azért van, mert hajlandó voltál utánajárni, de széleskörű tájékoztatás kellett volna. Ehelyett mindenkit ész nélkül löktek oltani. Elmondta 1-2 vakcinagyártó, hogy krónikus betegeket nem szabad oltani a vakcinájukkal. Itthon mi volt? Menjenek azok is, mindegy mivel, csak oltsuk le őket.
Vicc az egész.

(#106043) Coyot válasza radi8tor (#106039) üzenetére


Coyot
őstag

Az utcára sem merészkedsz ki gondolom, jézus macskája... A vakcinába belehalni kisebb esélyed van minthogy rádessen egy repülő az utcán melóba menet. Te is tudod nagyon jól mik a covid esélyei... nem értem a picsogásod továbbra sem.

_Atesz
mrns vakcinának a lényege volt, hogy krónikusokat is olthatnak vele, ott is van kivételcsoport, de nem véletlen írod rá a lapocskádra mi a bajod mert az oltóponton az orvos eldönti megkaphatod-e. Csak ugye nem a valóságot látod, hanem amit akarsz...

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#106044) _Atesz válasza Coyot (#106043) üzenetére


_Atesz
addikt

Ezért írtam, hogy 1-2 vakcinagyártó, te nem látod amit én írok. Az idős krónikus betegeket pedig igenis oltották mindenféle vakcinával, nem csak mRNS-sel.

(#106045) radi8tor válasza Coyot (#106043) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Próbáld meg fordítva nézni az egészet.
Jóhiszeműen beoltatja magát az ember és bele hal. Ha nem oltatja be magát, akkor ha ügyesen védekezik túléli.
Ennyi.

⭐ Stella

(#106046) UberMutant válasza radi8tor (#106045) üzenetére


UberMutant
őstag

ügyesen védekezik :D ezt te sem gondolod komolyan
ja és beoltatja magát az belehal , megalol

[ Szerkesztve ]

(#106048) Gsx-rr válasza radi8tor (#106039) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Ezért írtam hogy ha a Kovitban meghalt valaki az tragédia de ha valaki az oltás miatt akkor az egy szükséges rossz. Csak kíváncsi lennék hogyha itt valakinek a családjából történne valakivel akkor mennyire változna meg a nézőpont.

(#106049) Coyot válasza radi8tor (#106045) üzenetére


Coyot
őstag

Ha fordítva nézem soha többet nem megyek ki az utcára. És ha fáj a fejem nem tolok be egy advilt, mert az is okozhat vérrögöt csak nagyobb valószínüséggel mint a covid vakcina.

Az ügyesen védekezik meg különdíjas - marha ügyesen sikerült védekezni eddig is most meg jön egy sokszor virulensebb verzió amit az oltott is köpni fog a boltba neked ahova maszk nélkül járhatsz.

Mehetsz sötét zalába lacával elszeparálódni. :K

Má' nem

(#106050) Disk4mat válasza Gsx-rr (#106048) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Mert ugyanannyi az esélye mindkettőnek mi?
Extrém esetben igen, okozhat halált a vakcina is, de ennek az esélye ezred része annak, mint ami a Covid halál esélye .
Egy zsömlétől is meghalhat egy gyerek, ha a torkán akad, meg a kindertojásban a játékól is.
Az utóbbi be van tiltva az USA-ban mivel jóval nagyobb az esélye. De a te gondolatmeneted szerint bannolni kéne a zsömlét is, mert akinek a gyereke attól fullad meg, azt nem vígasztalja, hogy kindertől is meghalhatott volna.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.