Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2003) nyogo83


nyogo83
senior tag

Ma lazasan ment be dolgozni egy MTVA-s dolgozo, akit kb azonnal elvittek a Szent Laszloba es tesztet csinaltak nala. Aminek estere meg is lett a negativ eredmenye.

Akkor most mi a helyzet azzal, hogy csak akkor csinalunk tesztet, ha fertozottel talalkozunk, vagy olyan helyrol jovunk, plusz az osszes tunetet produkaljuk? :U Vagy van aki elsobbseget elvez?

Erre pedig a nyakam ramertem volna tenni, miota kiderult hogy itthon iraniak az "elso" betegek:
"llegális migráció és a koronavírus-járvány közötti egyértelmű kapcsolatra mutatott rá azon az értekezleten, amit uniós kollégáival folytatott hétfőn. Kiemelte, hogy számos bevándorló a fertőzés egyik gócpontjának számító Iránból vagy Iránon keresztül érkezik, Magyarország ezért megerősítette a határvédelmét, és ideiglenesen lezárta a tranzitzónákat."

Direkt kiszedtem, hogy ki mondta...a lenyeg hogy bunbakot mar talaltunk.

[ Szerkesztve ]

(#2004) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

Urak, jó lenne felhagyni az innen-onnan kiragadott félmondatok alapján történő konteók gyártásával, és a pánik illetve hangulatkeltéssel!

[ Szerkesztve ]

(#2005) Vesa


Vesa
veterán

Ja, engem siekrült kimoderálni, pedig csak a bárhol elérhető számokat írtam le, plusz egy idézetet egy cikkből, aminél még a forrást is megjelültem! Parádés srácok, komolyan!

Intruder2k5
Vagy lehet, hogy csak a Te szubjektív értelmezésedben volt az? Egy cikkből idéztem, forrásmegjelöléssel. A magyar számok pedig a hivatalos magyar .gov domain-ről voltak, a többi pedig szintén nyílt, ismert adatok. Semmiféle konteó és hangulatkeltés ebben nincsen! Kár, hogy már a PH-n is ez a fajta kovetkezetlen modera megy.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#2006) Vesa válasza nyogo83 (#2003) üzenetére


Vesa
veterán

"Vagy van aki elsobbseget elvez?"

Ilyen kérdést itt ne tegyél fel, mert hangulatkeltésnek minősítik egyesek!

A tudomány a valóság költészete!

(#2007) Kuter válasza Vesa (#2006) üzenetére


Kuter
senior tag

Igen.

Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?

(#2008) Intruder2k5 válasza Vesa (#2005) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Forrásmegjelölés ide vagy oda, a kiragadott félmondat sajátos értelmezése és a számok alapján levont következtetés nem volt más csak konteó. Ezen kívül jelzem, hogy a Sport, életmód rovatban vagyunk, a koronavírus gazdasági hatásaival és a politikai döntésekről alkotott képzelgésekkel át lehet fáradni a politika topikba, itt foglalkozzunk magával a betegséggel!

[ Szerkesztve ]

(#2009) nyogo83 válasza Vesa (#2006) üzenetére


nyogo83
senior tag

Nem kovetem orarol orara a hireket, csak nagyjabol. Itt az erdekelt volna, hogy tegnap szo volt arrol, hogy valtoztatnak megint valamit a protokollon a tesztek szuksegessegevel kapcsolatban.

Csak ezert furcsalltam, hogy valami info nekem kimaradt hogy egy lazas allapot miatt tesztelnek vagy szimplan csak "kivetelezes", amit ha nagyon hunyorogva nezek, akkor ertheto, mert eleg sok kormanytag jar az MTVA-ba.

A masik pedig az, hogy folyamatosan hangoztatjak, hogy hat ezek tesztek nem gyorstesztek, volt akinel majd csak masnap tudtak megmondani az eredmenyt. Ahhoz kepest ez az eset nekem eleg gyorsnak tunik.

Igazabol probalok legalabb 4-5-6 kulonbozo helyrol informalodni cikkekbol, de ember legyen a talpan aki kimegy a sokszor egymasnak ellentmondo dolgokbol.

(#2010) #22743424 válasza nyogo83 (#2009) üzenetére


#22743424
törölt tag

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ma akarták kiadni az új protokollt de délután 3 órára a WHO megfelelő szerve és az ECDC telekonferenciát hívott össze.Ezért nem adták ki reggel. Most mi a helyzet nem tudom.

Intruder2k5
Az összefoglalóba nem lehetne berakni az operatív törzs napi sajtótájékoztatójának az elérhetőségét? Aki akarja az meg tudná nézni?

[ Szerkesztve ]

(#2011) PitLee válasza azbest (#1991) üzenetére


PitLee
őstag

Aki rá van pörögve az ominózus esetre itt a teljes videó
YT link időzítve 24:09

Ui: Most értem utol a témát oké Vótmá . . :B

Tökéletes teszt lett az a FB oldal ahol az részlet látható, megy k@kidobálás ezerrel. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2012) #48613632 válasza Lauda (#1978) üzenetére


#48613632
törölt tag

Akkor ez eléggé kontraproduktívnak hatott, mert pont ezért gondolom azt, hogy valaki hülyeséget terjeszt.

(#2014) t72killer válasza #48613632 (#2013) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ajvé, UK is elindult akkor a lejtőn, nem találok rendes idősort az adataikra, de a pár napja mért 100 alatti számokból ítélve ez szabadon terjed és egyre több van az eddig békén hagyott régiókban (Skócia, É-Írország, Wales), izzíthatják azt a bizonyos katasztrófatervet, mert igencsak kevés arrafelé az intenzív ágy...

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#2015) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Már nem csak az utolsó WC-papír gurigán verekednek össze agyatlan huligánok, hanem országok kezdenek marakodni az egészségügyi felszerelésen: Németország blokád alá vette Svájcot és nem engedi át az egyébként Kínából rendelt cuccaikat.

UK-téma: "UK will see 'many thousands of people' infected"

#2016: köszi:R

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#2016) #48613632 válasza t72killer (#2014) üzenetére


#48613632
törölt tag

Én ezt szoktam nézegetni. Bár messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle, de arra jó, hogy lokálisan behatárolhassam a terjedést.
Nálunk egyelőre 0 (Norfolk)

(#2017) t72killer válasza #48613632 (#2016) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Apropó, néztem a hírekben, hogy drive-trough tesztelést szerveznek szerte az országban. Ez vajon arra járó külföldinek is elérhető/helyben megvan az eredmény?

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#2018) #48613632 válasza t72killer (#2017) üzenetére


#48613632
törölt tag

Amennyire én tudom, csak bejelentkezés alapján fogadnak, és az NHS-t is értesíteni kell a 111-es hívószámon. Szóval nem úgy drive-thru, mint a McDonald`s. Itt inkább arról van szó, hogy le akarják venni a terhelést a kórházakról, és egyben a továbbfertőződést is jelentősen csökkenti, ha nem érintkezik a Covidos páciens a normál betegekkel.

más:

Ehhez mit szólsz/szóltok? (bocs ha mótáv)
"HAZUDJON ARRÓL, HOGY MEGFERTŐZŐDÖTT A VÍRUSSAL, MERT UGYANABBA A SZOBÁBA HELYEZNÉK VISSZA ŐT, AHOL ŐK IS VANNAK, MÁSHOVÁ UGYANIS “NINCS KAPACITÁSUK”."

kitálaltak az irániak, elképesztő állapotok a karanténban

(#2019) #48613632


#48613632
törölt tag

Kiváncsi vagyok, hogy vajon a magyar kormány tervezi e, hogy szünetelteti a rezsikifizetéseket. Vélem, erre a büdös életbe nem fog sor kerülni. Meg minek is. Az igazi hazafiak sosem fertőződnek meg.

"Járvány: felfüggeszti az olasz kormány a hiteltörlesztéseket és a rezsiszámlák fizetésétAmíg tart a járvány, nem kell fizetni sem a hiteleket, sem a rezsiszámlákat Olaszországban. A lezárások miatt hátrányos helyzetbe került családok és cégek támogatást kaphatnak az államtól." Cikk itt - napi.hu

(#2020) blu79 válasza #48613632 (#2018) üzenetére


blu79
addikt

Dejó .... hogy védjük az irániakat akik nem akarnak karantént :W .... ja jobb ha nekik hiszünk hisz náluk nincs is vírus :U ... ja de már meghaltak pár százan iránban ... jaaaa :WSzerintem pánikot nem akarnak kelteni az operatív törzs és biztos volt némi félreértés
Megállítani csak úgy lehet a vírust ha nem terjesztjük amíg nincs ellenszer , de ezt senki nem akarja megérteni .... lásd olaszok , olaszországba dolgozó románok stb .... senki nem akarja elkapni de ez ellen senki nem tesz ... aki elkapta az tegyen róla hogy aki még egészséges ne kapja el ... rokonok ...barátok ... más emberek .... ha tudom hogy olyan emberrel találkoztam aki volt fertőzött helyen ... vagy ha olyan helyen voltam .. akkor bármennyire is nehéz karanténba vonulok .... de sajnos nem sokan gondolkodnak így ...
Egy jó (rossz ) példa a hazafutó románok ... menekülnek a vírus és a karantén elől de bele sem gondolnak hogy otthon az idős szüleiket ... nagyszüleiket megfertőzik ... esetleg meghalnak és ott is karantén vár rájuk ... :(
Nagylaknál amúgy már fel is torlódtak és 50 perces várakozás van .... a határon mimdenkivel kitőltenek egy formanyomtatványt és elmondják hogy 2 hét karanténba kell maradjanak ... ellenkező esetben jön a bünti...

¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »

(#2021) #48613632 válasza blu79 (#2020) üzenetére


#48613632
törölt tag

Senki nem védi itt az irániakat, pusztán ki kellene oknyomozni a valóságot. Azt meg - valljuk csak be - a kormány előszeretettel hajlítja, a neki megfelelő szögbe, vagy irányba.
Abban biztos vagyok, hogy a hírre ráugranak az ellenzéki újságírók, és ki fog itt derülni hamarosan minden. Hogy őszinte legyek, jobban örülnék, ha hazugság lenne, mert ha kiderül, hogy mégis igaz, akkor ugye felmerül a kérdés, hogy mindez milyen indíttatásból történt?Most fogjátok rám, hogy fideszfóbiás vagyok, de valamiért úgy érzem, ez a fajta retorika, nem áll messze a kormánytól. Győzzetek meg, hogy tévedek.

[ Szerkesztve ]

(#2022) #22743424 válasza #48613632 (#2021) üzenetére


#22743424
törölt tag

(#2023) blu79 válasza #48613632 (#2021) üzenetére


blu79
addikt

Milyen érdekes az , hogy rendőri kíséret kellet ahhoz hogy bemenjenek a korházba ... mert tartanak a magyar egészségügytől , kórházaktól milyen állapotok vannak... akkor miért nem maradtak iránban ? Ha olyan jók ott a körülmények hogy még egy intenzíven lévő beteg sincs.... jaa de halottak vannak .... :(
Érdekes hogy egyes újságírók inkább a külföldiek pártjára áll minthogy összetartanánk ... mert igazából összetartanunk kellene .... ha meg valami turpiszság van a dologban az ugyis kiderül .... ezt nem tudják eltitkolni ugysem... sokáig nem ...
Inákább azt kellene követelni h többet teszteljenek , többet költsenek megelözésre ... stb jobban készűljenek ... hisz latják az olaszok hová jutottak ... na itt az is hozzájárult hogy az emberek nem hogy otthon maradtak volna hanem elbagaterizálták a dolgot .... most meg sokan korházban fekszenek :(

¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »

(#2024) #48613632 válasza blu79 (#2023) üzenetére


#48613632
törölt tag

Ezek az iráni diákok tudtommal ösztöndíjjal vannak itt tanulni, melyet a magyar állam finanszíroz, és valamilyen szinten összefügg azzal, hogy irániakkal építtetünk atomerőműveket. Tehát érthető, hogy miért nem maradtak otthon.
Összetratani meg semmilyen hazugságban nem kell. De inkább úgy mondanám, nem is szabad.

(#2025) t72killer válasza blu79 (#2023) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Bár nem vagyok túlzottan optimista a magyar eü-ben uralkodó állapotokat illetően, a 0.percben a szabályok telibeszarásával kezdő irániak verzióját nem tudom, miért tartsam hihetőbbnek.

Másik tétel, hogy vannak/voltak(?) még karanténban magyar középsulisok is, ők miért nem sírták tele a világot azzal, hogy a földi pokolba zárták őket?

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#2026) lm83


lm83
őstag

Jó kerek a történet.
Hétfőn még azt kérdezik az újságírók, Hogy nem azért ilyen idegesek meg randalíroznak meg hasonló, mert nem kaptak rendes tájékoztatást, nem értik miért kell itt lenniük és hasonlók.
Most meg másnap, Hát mert arra kérték egyiket, hogy titkolja a többiek előtt, hogy beteg mert nincs szabad hely és hasonlók.
Azt se értik meg miért kell ott lenniük, de ha sumákban mondanak az egyiknek valamit, azt már egyből érti kristálytisztán...

(#2027) snecy20


snecy20
veterán

Azt nem tudom elképzelni, hogy nálunk olyan lenne a vírus terjedése, hogy mindössze napi +1, +2 fertőzött... Szóval még mindig szépen mutat ez a jelenlegi 12 fő, még kezelhető is lenne, csak kár hogy illúzió.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#2028) Lauda válasza pilóta (#1876) üzenetére


Lauda
félisten

A helyzet drámai. Más szó nincs erre. A háború kitört, és a csaták éjjel-nappal folynak.
A szerencsétlen emberek sorra érkeznek a sürgősségire. A tüneteik sokkal durvábbak az influenzánál. Felejtsük el végre, hogy ez egy súlyos influenza.otthon maradtak egy hétig, tíz napig a magas lázzal, de már nem bírják.
NEM KAPNAK LEVEGŐT, OXIGÉNRE VAN SZÜKSÉGÜK.
műtét helyett a diagnózissal: kétoldali szövetközti tüdőgyulladás.”
A Covid-19 viszont egyből a tüdőt fertőzi, és teszi nehézzé, hogy ellássa a feladatát.
Azt is írta, hogy nem nyugtatja meg, hogy főként idősek a legsúlyosabb esetek, ugyanis látott fiatalokat is lélegeztetőgépen, intenzív osztályon a vírustól.
„Járványügyi katasztrófa van.
AZ ESETSZÁM NŐ, 15-20 ÚJ EMBERT KELL ELLÁTNUNK NAPONTA UGYANAMIATT. JÖNNEK A TESZTEREDMÉNYEK EGYMÁS UTÁN: POZITÍV, POZITÍV, POZITÍV. A SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLY MEG HIRTELEN ÖSSZEOMLIK.
A vizsgálatoknak, a röntgennek mindig ugyanaz az eredménye:
kétoldali szövetközi tüdőgyulladás, kétoldali szövetközi tüdőgyulladás, kétoldali szövetközi tüdőgyulladás.
Mind kórházi felvételre. Van, akit rögtön intubálni, és intenzívre. Másoknak már késő...
Az intenzív osztály tele, minden lélegeztetőgép aranyat ér, a műtőket is intenzívvé alakították.
Nincs már olyan, hogy műszak, munkarend. A társasági életüket felfüggesztették az egészségügyi dolgozók.

Erre Te:

valami anesztes ki van borulva, mert sok a munka.
Én még azon sem lepődnék meg, ha ez egy kitalált orvos lenne, vagy valódi, de nem is készült vele interjú, vagy készült, de nem is így és nem is ezt mondta (ez utóbbira akár fogadnék is, egy újságíró minden lelkifurdalás nélkül csinál olyat, hogy kicsit kiszínezi a dolgokat, hogy jobban üssön).

Köszönöm a reakciót!

(#2029) freeknight válasza lm83 (#2026) üzenetére


freeknight
őstag

Már megint működik a kormánypropaganda, most is a gumicsontról, az iráni diákokról beszélünk, nem arról, miért nem csinálnak szélesebb körben teszteket, miért azzal a baromsággal takaróznak, hogy "hamis biztonságérzetet nyújt". Miért annyira az irániakra vagyunk rápörögve, akik már karanténban vannak, miért nem azokra, akik mostanában tértek haza olaszból, semmiféle teszt nélkül vannak melóban, gyerekeik suliban, és fertőzhetnek szabadon. Miért nincs semmiféle terv annak az 50ezer magyar "menekültnek" teszteléséről, akik most rohannak haza olaszból, mint ahogy azt a lesajnált románok teszik éppen most a határaikon. Miért nem kötelezzük őket házi karanténra, amit ellenőriznek is, ahogy azt pl a szlovákok teszik. Miért az a pár iráni szerencsétlen a legnagyobb problémánk?

(#2030) Lauda válasza snecy20 (#2027) üzenetére


Lauda
félisten

Meglett a 13. is. Szerintem 1-2 héten belül ez a nővekedés majd meg fog ugrani.

(#2031) #22743424 válasza freeknight (#2029) üzenetére


#22743424
törölt tag

Itt is meg lett mondva, hogy legyenek szívesek otthoni karaténba vonulni, és majd fokozatosan ellenőrizve lesznek.

(#2032) bacsis


bacsis
Közösségépítő

feleségem nővére/családja Olaszországban élnek... 1,5 hete megbetegedett a kislány, magas láz, influenza szerű tünetek.. elvitték, kapott maszkot, megröntgenezték, mondták nincs tüdőgyulladása, vissza hozták.... 3 napja újból "legatyásodott" ekkor már az egész család, tegnap telefonált a párom nővére mondta, hogy nagyon nincs jól, 38 fok fölötti láz, és szűr a tüdeje... KI SEM JÖTTEK!!!! Azt mondták, majd ha nagyon nem kap levegőt, akkor telefonáljon/telefonáljanak... Hát észak Olaszországban így kezelik a dolgokat...

(#2033) kekedi válasza Lauda (#2030) üzenetére


kekedi
senior tag

A brit férfi egyik magyar ismerőse, aki karanténban is van már pár napja.

(#2034) villamos


villamos
őstag

A Kútvölgyi lesz a karanténkorház: [link]
Mámint ez itt...

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#2035) Fecogame válasza Lauda (#2030) üzenetére


Fecogame
veterán

Amíg ugyanilyen "sebességgel" csinálják a teszteket, mint most (531-et csináltak eddig), addig nem fog megugrani :)

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#2036) #22743424 válasza bacsis (#2032) üzenetére


#22743424
törölt tag

Van baj sajnos :(( Jobbulást nekik és mindenkinek.

Villamos Ez most is így néz ki? 2020 van.

[ Szerkesztve ]

(#2037) AMD Power válasza villamos (#2034) üzenetére


AMD Power
titán

Nagyon csinos! Van kb 1-2 hetuk rendberakni. Remeljuk nem lesz ra szukseg. :U

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#2038) emvy válasza bacsis (#2032) üzenetére


emvy
nagyúr

Sajnos indokolt. Triázsolni kell, mert nagyon kevés az erőforrás.

while (!sleep) sheep++;

(#2039) lm83 válasza freeknight (#2029) üzenetére


lm83
őstag

Teljesen egyetértek.
Attól, hogy én jobbra húzok, még nem vagyok elvakult, meg kajálok be mindent.
Nem szeretnék politizálni, de Viktor biztos nem volt szomorú, hogy pont iráni(ak) lettek az első betegek, ez ebben neki is kapóra jön...
Olaszországból hazatérőket miért nem lehet a határon fogadni és egyből karanténba rakni ahogy mondod, én sem értem.
Kína, Ausztrália, több ország arrafelé így csinálja. Nem véletlen vannak gondban a forma1-el, hogy mi lesz az olasz szerelőkkel, ha megérkeznek...
Nem csak kérni kellene az embereket, az nem segített eddig sem...

(#2040) freeknight válasza #22743424 (#2031) üzenetére


freeknight
őstag

Ez nem így hangzott el. Megkérték őket, maradjanak otthon, amit ha betartanak, megköszönik. Ez az átlag magyar parasztnak ennyit jelent: fejvesztve menekül olaszból, mert pánik, majd Hegyeshalmot átlépve meg is nyugszik, és jön a szokásos mantra, hogy "nem veszélyesebb az influenzánál, én ugyan nem fogok otthon ülni!"
Semmiféle ellenőrzésről nem volt szó, mint a szlovákoknál. Egyedül azt a 10-12 embert ellenőrzik, akik gyanúsak lettek, és már nem férnek el a központi karanténban, de valószínűleg őket se nagyon.

(#2041) AMD Power válasza #48613632 (#2019) üzenetére


AMD Power
titán

Biztos,hogy nem. A hitel kifizetes meg ok. Rohadjanak meg a bankok. De a rezsit miert ne kene fizetni? :F

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#2042) Top cat válasza #22743424 (#2031) üzenetére


Top cat
őstag

És ha már valamelyik fertőzött csak még nincsenek jelei?
Mi van ha az az otthon az ország másik végében van és tömeg közlekedéssel megy haza? :D

(#2041) AMD Power

Szerintem arra gondolt, hogy ha karantén lesz aki nem dolgozik arra az időre nem is kap fizetést. Nem mindenkinek vannak tartalékai és így terhet jelent a számlák fizetése.

[ Szerkesztve ]

(#2043) snecy20 válasza AMD Power (#2041) üzenetére


snecy20
veterán

Ha a hitelek terén képtelen egy lakosság a visszafizetésre, akkor ugyanabból az okból kifolyólag a havi rezsi befizetése is problémákba fog ütközni. Nincsenek itt akkora tartalékok, hogy meló / bevétel nélkül el lehessen lavírozni hosszú hónapokig.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#2044) Rive


Rive
veterán

...Akkor ezen a ponton az összes bagatelizáló beképzelt vitaminmajmot el lehetne végre hajtani innen valami dühöngőbe? :U

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#2045) Azie válasza #48613632 (#2019) üzenetére


Azie
őstag

na akkor megérkezett a válasz az ötletemre. dícséretes, hogy valóban élet > pénz a hozzáállás. meglepett.

#2003: nyilvánvaló volt, hogy bűnbakoknak lettek kitalálva.

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#2046) AMD Power válasza Top cat (#2042) üzenetére


AMD Power
titán

Az mas ha valaki ugy van karantenban ha nem kap fizetest!

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#2047) #22743424 válasza freeknight (#2040) üzenetére


#22743424
törölt tag

Pont ezt írtam én is amit leírtál.Mert a szlovákoknál mi van? Mindenkire adnak nyomjelzőt?

[ Szerkesztve ]

(#2048) villamos válasza AMD Power (#2046) üzenetére


villamos
őstag

Az önkéntes karantén esetén nincs fizetés, igazolt nem fizetett távollétnek minősül.
Hivatalos karantén esetén keresőképtelennek minősül, táppénz van.

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#2049) Azie válasza villamos (#2048) üzenetére


Azie
őstag

feltéve, ha nem vállalkozó vagy, mert akkor nincs ugyebár.
plusz ne higgyük, hogy a minimálra bejelentett, zsebbe fizetett alkalmazottak bármit is kapnak, ha nem mennek be.

[ Szerkesztve ]

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#2050) villamos válasza Azie (#2049) üzenetére


villamos
őstag

"A vállalkozó külön állatfaj..." :)

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.