Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113001) maczika válasza t72killer (#112990) üzenetére


maczika
csendes tag

"az előbb még a védelmedbe vettél egy a vírusok létezését tagadó posztot"

Rámutatnál?

(#113003) Asbee válasza maczika (#113000) üzenetére


Asbee
veterán

Miért nem tudnak ezek a csodaorvosok, pontos dózisokkal,
kezelési időkkel, pontosan kinek mit adtak milyen stádiumban stb? Ha ennyire tudják a megoldást.

(#113004) Z.É.T. válasza t72killer (#112997) üzenetére


Z.É.T.
őstag

(#113005) maczika válasza Asbee (#113003) üzenetére


maczika
csendes tag

Mely "csodaorvosokra" gondolsz?

(#113006) t72killer válasza pjen (#112999) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Megvan, "itália" név alatt futott :DD.

Nettó maszatolás, gyakorlatilag összeszámolta azokat az eseteket, ahol nem volt egyéb betegsége az illetőnek. Példa: ha a stroke-ot akarod mosdatni, hogy nemis veszélyes, akkor a stroke-ba belehalt páciens körömbenövését okolod.

2-3éves idősoron nézett többlethalálozási görbéből egyébként meg lehet utólag mondani, hogy hány ember halt volna meg amúgy is <3éven belül, azaz mennyi a valós elveszített életévek száma. Ha ezt az influenzával akarjuk hasonlítani, bizony az is leginkább a súlyosan beteg vagy idős embereket viszi el, szóval az influenzás halottat se feltétlen úgy kell dokumentálni, hogy az instant 50 életév-veszteség a nemzetgazdaságban.

#113001: keress vissza, nem lesz túl nehéz, hisz a saját neved alatt fut.

#112998: 46perc videózgatás egy aktívan dolgozó embernél :Y ?? Aminek persze aztán se füle se farka, menjél tovább a következő 30 percesre, áss utána, hogy az azon beszélő fej miért is mond totál baromságokat, stb-stb... Ennek sosincs vége, ami nem is lep meg.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113007) Asbee válasza maczika (#113005) üzenetére


Asbee
veterán

Ne játszd az értetlent, a kérdésre válaszolj. Például a videón,
nagyon tudják a megoldást, csak éppen ezeket felejtik el közölni. Ergo, levegőbe beszélnek, bizonyítás nélkül.

(#113008) viharhozo válasza maczika (#113000) üzenetére


viharhozo
addikt

Es meg van pofaja tamadni, becsinalok.

Linkeltem neked az adatokat, amelyekbol az latszik, h az olasz (meg az osszes tobbi orszag) halalozasi adata remekul korrelal a koronavirushoz tarsitott szamokkal.

Erre kaptam valasznak egy fel mondatot vmirol, aminek _nekem_ kene utanajarnom. Erted, te allitasz, en jarjak utana.

Logika 101: attol, h egy allitast nem cafoltak, meg nem lesz igaz. Egy allitas akkor igaz, ha azt sikerult bizonyitani.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#113009) Z.É.T. válasza viharhozo (#113008) üzenetére


Z.É.T.
őstag

(#113010) Ricardo válasza Z.É.T. (#113009) üzenetére


Ricardo
félisten

:DDD

(#113012) Memmaao válasza maczika (#112998) üzenetére


Memmaao
addikt

Megyek éjszaka ügyelni, majd meghallgatom, ha lesz szabad 45 percem. Mind gyógyszeres terápia, mond protokollok szempontjából hatalmas különbség van az amerikai és mondjuk az európai medicina között. Hadd ne álljak neki ezt elmagyarázni, olvass utána. Az európai szakvizsgát el sem fogadják Amerikában, elég bonyolult az átképzés is.

My name is Bond, James... Dean.

(#113013) t72killer válasza Z.É.T. (#113004) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Egyébként full reálisan tényleg "véresebbnek tűnik" a covid, mint amilyen valójában. A profik mindíg elveszített életévekben vagy várható átlagéletkor-csökkensében mérnek, tehát egy 80éves halála pl 20adakkora szorzóval kerül számításba, mint egy 5évesé. Ezért volt pl a spanyolnátha egyelőre sokkal nagyobb érvágás a világgazdaságnak, mint most a covid, ott ez a statisztika az egészséges fiatalokat sújtó citokin-vihar, illetve az idősek egy korábbi influenzatörzs általi immunmemóriája miatt pont a feje tetején állt.

Egy biztos, hogy egy akár kelet-európai (nyugati meg pláne) 65éves még jó eséllyel gazdaságilag, családilag aktív ember, hacsak 2évet is vesz el tőle a covid, már az igen komoly érzelmi ÉS ANYAGI bukta a családjának. Jellemzően ezek az unokára a drága bölcsi helyett vigyázó nagyszülők - ha elvitte őket a covid, perkálhatod a havi 900-1000£/€ bölcsit (csak az anyagi oldalát nézve).

A mérleg viszont még korántsincs lezárva. Egyrészt a long már tavaly is úgy tűnt, hogy számottevő tétel. Akinek vese, szív, tüdőkárosodása van, vagy az agyából csipegetett a vírus, az kisebb valószínűséggel ünnepli majd kapával a kézben a 95.szülinapját...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113014) BalanceR válasza Z.É.T. (#113004) üzenetére


BalanceR
addikt

"Szekszhirdetés ez amúgy?" :DDD :D

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113015) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Kutatás bizonyítja, hogy a konteósok nagyobb valószínűséggel lesznek covidosok

Ez már viszont gyanús, a háttérhatalom ügynökei fertőzhetik meg azokat suttyomban, akik kiderítették az igazságot. Szörnyű.

;]

#113009: tökéletes levezetés:R, díjat érdemel:

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113016) syberia válasza Z.É.T. (#113004) üzenetére


syberia
veterán

"Mivel a lakosságot az oltások felé kellett terelni, még a nem tesztelt elhunytakat is azonnal koronavírus pozitívnak nyilvánítottak."

Ez részben megmagyarázná az elképesztően magas román halálozási adatokat, de ugye ez csak konteo lehet tehát csitt! :DDD

https://howbad.info/

(#113017) t72killer válasza syberia (#113016) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A román halálozási adatok nem ezért extrém magasak: esélyesen 90% feletti az intenzíves halandóság náluk, lévén akár meg is fagyhatsz az osztályon. Szóval ha menthető lennél akár olyan eszközökkel is, amikkel augusztusban simán talpraállítottak a covidból, most belehalsz, mert nincs eszköz, ember, szervezés.

A román számok közelítenek egy nem létező EÜ ellátás modellhez. Egyébként Mo.-on is ez volt a tavaszi csúcson, 90-95% ICU mortalitásról beszéltek, amikor korábban októberben ez 40-50% körüli volt. Ez rengeteg ember ám, az akkori napi 300ból napi bő 100 még élhetne.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113018) lacafaca válasza viharhozo (#112994) üzenetére


lacafaca
őstag

wolframcarbid/wolfram karbid...ha már kioktatósdit szeretnél :D

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113019) lacafaca válasza pjen (#112996) üzenetére


lacafaca
őstag

vót

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113020) maczika válasza Asbee (#113007) üzenetére


maczika
csendes tag

Az olaszországi járványhullámmal kapcsolatos írásomhoz hszeltél, amihez nem tartozik videó. Ezért nem világos mit szeretnél.

A magas lóról követelőzést az ilyen esetek miatt (mikor nem tudod mihez szólsz hozzá) mellőzd, feleslegesen ne hozd magad kellemetlen helyzetbe. Ez a saját érdeked.

A hszed középső mondata pedig arról tanúskodik, hogy nem követted végig a doktorok beszélgetését és előzetes informálódás nélkül írtad amit. "Ergo, levegőbe beszélsz"

(#113021) Asbee válasza maczika (#113020) üzenetére


Asbee
veterán

Szokásos mellébeszélés, amikor konkrék tényekről, számokról,
pontosságról van szó. Ahogy a videón is teszik. Vàrom továbbra is, azon orvosok akik a bigpharma által tiltott csodakezeléseket csinálják, mik azok pontosan, milyen dózisban adják, milyen stádiumban és stb és stb.

[ Szerkesztve ]

(#113022) lacafaca válasza Asbee (#113021) üzenetére


lacafaca
őstag

nem akarom a másikba szítani a tüzet..
postcovid~nocebo ;] :DDD
schuldigung :B

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113023) Asbee válasza lacafaca (#113022) üzenetére


Asbee
veterán

Falra mászom a post covidtól. Létező dolog, de mindent is rá lehet fogni . Persze az nem nocebo.

[ Szerkesztve ]

(#113024) lacafaca válasza Asbee (#113023) üzenetére


lacafaca
őstag

mostantól már a nacebótól is fogsz nyugi 😂

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113025) Memmaao válasza Asbee (#113023) üzenetére


Memmaao
addikt

Pedig sajnos létező dolog és sokkal makacsabb is, mint egy enyhe lefolyású COVID. Pécsen már van post COVID ambulancia, de a reumatológia is telített a válltàji- nyaki és ízületi fájdalmas fiatalokkal és a Szívcentrum is rendszeresen szűr ki post COVID MR igazolt -itist. Sajnos én sem úsztam meg, a COVID fertőzés után 2 hónapig csak enyhe tachycardia, ECHO, MR, proBNP, TNT, labor, minden negatív. Aztán jött a vàllövi szűnni nem akaró fájdalom, myofascicularis eredetű, nagyon kellemetlen, nem szűnő. 4 hónapig napi szinten velem volt, aztán 1 hónap szünet, végül most egy sima RSV nátha után megint kezdődik. A parosmia és a phantosmia így 11 hónappal a fertőzés után is megvan. A kv illata teljesen más, mint régen, a benzin szaga is. Hagymát nem.tudok enni, mert nem viselem el az ízét és a szagát, az uborka penészes föld ízű. Szóval sajnos létező.dolog a long COVID és a post COVID Sy. Alkoholt 3 hónapja nem ittam, előtte azért szociális ivó voltam, de COVID óta nem is bírom és szörnyű másnapos voltam 2 pohár bor után is.

My name is Bond, James... Dean.

(#113026) Asbee válasza Memmaao (#113025) üzenetére


Asbee
veterán

Tudom, hogy létező dolog, nem is erről van szó. De sokkal körültekintőbben kellene vele foglalkozni. Riaogatásra ez is egy kiváló alap. Ugye az angolok is jöttek egy korrekcióval, hogy hát úgy néz ki sokkal kevesebb a valós long covid, mint amit számoltak. Példákat mindig mindkét oldalra lehet hozni. Nekem semmi nem maradt vissza, csapattársaimnak sem, lenyomtuk a covid protokolt, minden ok. Ismerőseim körében is 2 db szaglásvesztés maradt meg hosszú időre semmi egyéb. Még egyszer mondom, ez nem azt jelenti nem létező dolog. Volt nemrég egy jó kis arcüreggyulladásom. Miután már jól voltam kellett egy 2 hét mire azt éreztem régi önmagam vagyok. Akkor egy covidról, ami szinte mindenre hatással van, ne várjuk hogy azonnal minxen ok.

(#113027) lacafaca válasza Memmaao (#113025) üzenetére


lacafaca
őstag

senki nem mondta, nem létezik...csak itt nem kezelik a dolgokat a megfelelő helyen.
képzeld el, nekem is maradt valami ami előtte nem volt: a katalizátor szagát kezdtem el rettenetesen szúrósnak érezni és a paradicsom (maga a növény) illata lett szag...no és akkor mi van...le van szarva, ez legyen az életemben a legnagyobb problémám ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113028) t72killer válasza Asbee (#113026) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nagyon 1xerű: ami műszerrel kimutatható, pl szív, agy, vese-elváltozás, cukor, vagy teljesen egyértelmű érzékszervi elváltozás, pl maradandó szagláskárosodás, az biztos long, pont.

Masszív tömegek talán nincsenek, de a halottak számával minimum megegyező számban lehetnek.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113029) Memmaao válasza Asbee (#113026) üzenetére


Memmaao
addikt

Én azt .mondom, hogy inkább ez az aggasztó, hogy.semm8t nem tudunk a long COVID patomechanizmusàról. Számomra elég aggasztó, amit Laca most csak elbagatelizàl, hogy szagos lett a paradicsom és szúrós szagú a katalizátor. Nekem is minden égéstermék szúrós szagú, ahogy egy csomó dolognak más szaga lett, és engem ez azért aggaszt. Ahogy az is, hogy a myofascicularis fájdalom 1-2 hónap szünet után most újra velem van. Egy mezei nátha után. Éjjelente is többször vagyok tachycard, ahogy gyakran nyugalomban, terhelés nélkül is. Ha ennyire mindenbe okoz valami változást, amit azért nehéz csak a stresszes életmódra fogni, akkor ki tudja, mi lesz 5-10 év múlva?

My name is Bond, James... Dean.

(#113030) lacafaca válasza Memmaao (#113029) üzenetére


lacafaca
őstag

ami nem öl meg dok... ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113031) t72killer válasza Memmaao (#113029) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Mert nagyon sokan EGY dolgot keresnek. Ez a sz.r több szervből eszik, különböző mechanizmusokkal. Itt egy kis szívizomgyuszi, ott egy kis vesegabaly, amott néhány elpusztított idegsejt, stb-stb. Erősen kétlem, hogy ezekre EGYETLEN forgatókönyvet rá lehetne fogni.

#113030: ex főnökömből egész nagy darabot hagyott meg a körfűrész, de jobb mutatóujját bebukta. Esete válogatja :)).

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113032) lacafaca válasza t72killer (#113031) üzenetére


lacafaca
őstag

punci vs körfűrész vicc megvan? :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113034) t72killer válasza lacafaca (#113032) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Én csak a fogas verziót ismerem:

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113035) Memmaao válasza #20749568 (#113033) üzenetére


Memmaao
addikt

Múltkor nálam, most úgy látom nálad csapta le az etikus biztosíték :DDD

My name is Bond, James... Dean.

(#113036) lacafaca válasza Memmaao (#113035) üzenetére


lacafaca
őstag

megszoktam már...lehet a vaccina okozza ezt a mentális megbillenést :U :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113037) maczika válasza t72killer (#113006) üzenetére


maczika
csendes tag

"#113001: keress vissza, nem lesz túl nehéz, hisz a saját neved alatt fut."

Mivel nem tudsz rámutatni ezt bocsánatkérésnek veszem, amit nagyvonalúan elfogadok.

"46perc videózgatás egy aktívan dolgozó embernél :Y ?? Aminek persze aztán se füle se farka, menjél tovább a következő 30 percesre, áss utána, hogy az azon beszélő fej miért is mond totál baromságokat, stb-stb... Ennek sosincs vége, ami nem is lep meg."

Hogy bármit megérthess időt kell rá fordítanod. Ez így működik.

Viszont a topik kivételes "szerencséje", hogy itt mindig akad olyan aki a tudás önjelölt birtokosaként látatlanul el tudja dönteni egy orvosi (háziorvos, onkológus, intenzív osztályos, orvosbiológiai statisztikus, virológus, immunológus[az ebola elleni oltás egyik fejlesztője], patológus, háziorvos, kutatóorvos) kerekasztali beszélgetésről, vagy az intenzív osztályos orvos kongresszusi meghallgatásáról, hogy ami ott elhangzik az mennyire "totál baromság".

(#113038) maczika válasza viharhozo (#113008) üzenetére


maczika
csendes tag

"Egy allitas akkor igaz, ha azt sikerult bizonyitani."

Szíved mélyén érzed, egy hajóban evezünk.

(#113039) t72killer válasza maczika (#113037) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"bocsánatkérésnek veszem, amit nagyvonalúan elfogadok."

Kommentelés közben ne igyál, a keménydrogok fogyasztás pedig ismereteim szerint Mo.-gon illegális :R

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113040) t72killer válasza maczika (#112972) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"Pierre Kory is an American critical care physician who gained attention during the COVID-19 pandemic for advocating widespread off-label use of certain drugs as treatments for COVID-19, as president and co-founder of the Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC).[1][2] Kory testified twice to the U.S. Senate regarding COVID-19. During his testimony in December 2020, Kory erroneously claimed that the antiparasitic medication ivermectin was a "wonder drug" with "miraculous effectiveness" against COVID-19." [link]

"The editors of Frontiers in Pharmacology have taken down an article about the use of the antiparasitic drug ivermectin in COVID-19 patients. The paper, which was written by members of an organization called the Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), had been provisionally accepted and posted in abstract form by the journal in January, but was ultimately rejected this Monday (March 1). The editors determined that it contained unsubstantiated claims and violated the journal’s editorial policies."[link]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113041) Memmaao válasza maczika (#113037) üzenetére


Memmaao
addikt

Az alapján, hogy folyton vastagon szedett részeket írsz, itt Te vagy a megmondó ember.
Most van egy kis szusszanàs a műszakban, nézem a kerekasztalt.
11. percig: okosan kéne használni a vakcinát! Igen, ez tök jogos. Nem véletlen, hogy a Delta varianst sok moderna J&J és Pfizer oltott beteg elkapta, hiszen csak a tüske fehérje ellen ad védettséget, és az a rész is mutalódhat. Akkor Magyarország : USA 1:0, jobb volt az oltási stratégiánk, hogy van szputnyik és synopharm, meg AZ és ezek nem mRNS, hanem vector illetve elölt vírus vakcinák, így nem csak a spike ellen ad védettséget. Megjegyzem, még nem is volt szputnyik vagy symopharm oltott betegünk, aki elkapta volna a Deltàt.
A gyerekek -20 IQja... Szép szavak... Nyilván, hogy a pandemia miatti karantén, maszk és bezártság befolyásolja az újszülöttek és a gyerekek fejlődését. De ebből majd 10-20 év múlva lehet konzekvenciákat levonni, szerencsére a gyermek agy képlékeny és mindent is kompenzál. Szóval majd tini korukban nézzék meg ismét azt az IQ tesztet, nem lesz ott -20 differencia.
(Az egyeb, propaganda által elnyomott terápiás lehetőségekről még nem esett szó, de nézem tovább)
"El kéne ismernünk, hogy az alapoktól rosszul csináltunk mindent és a maszk káros volt..." Igen, a kerekasztal körül bizonyára mindenki évente kétszer élt már át világjárvànyt... ja nem, a spanyolnátha óta még soha senki...
11. perc környéke, mindent elfelejtettünk a betegről, csak az immunizàciós előzmény érdekel minket.. MI VAN?? Nem kéne félnünk és a megelőző kezelésekben kéne bíznunk. Tülkön ülök és várom, mikor beszélnek már erről a csoda megelőző kezelésről!
Megint: csak kövér gyerekek haltak meg covidban, akik egy RSV vagy rhinovirus miatt is meghaltak volna (na persze!!), de nem hiszik, hogy kaptak volna korai kezelést. Megint itt van, csak épp egy kva szó nem esik róla, hogy mi ez a csodakezelés. Persze, az amcsik kövérek, cukorbetegek, kvázi nincs olyan, hogy egészséges gyerek. Ja, primer prevenció. Az kéne!
Trombózis profilaxis, ezek szerint mi használjuk, az amcsik nem m.o. vs USA 2:0. És végre eljutottunk a 17 percnél az Ivermectinhez és a Chloroquinhez, tűkön ülök!!
Kortikoszteroidok! Kezdetektől használjuk m.o. - USA 3:0 és akkor itt jön a csoda rész? A covid elkapàsa 100%ban megelőzhető? Ja, hogy az ivermectin. Tehát szedjük prevenciónak ivermectint? Mindannyian? Mindörökre? Hogy soha el ne kapjuk. Primer prevencióra? Egy antiparazita szert? Szorosan kötődik a tüske fehérjéhez. Melyikhez? Most beszéltük meg, hogy mutalódhat az is... Ja, ok , most mondta, szedd nagyobb dózisban. Chloroquin kombinálva azytromycinnel? Persze, prevenciónak az egyik nagyàgyú makrolid antibiotikumot, bassszunk mi a rezisztencia növelésére, nem elég nekünk az MRSA, ESBL, MACI, stb, majd lesznek új rezisztens bacik. A Románok adták is minden
betegnek az Azytromycint! Nincs is náluk már covidos. Ja de.
És akkor .ost elmondja, hogy 6e betegből neki meghalt 4... De azt nem, hogy ezek milyen súlyosságú betegek voltak. Mennyi volt a CT scorejuk? Mind igazolt covidos volt. Na szerintem hagyjuk ezt, most mennem kell mellkast csövezni és eddig ezer helyről lehet tàmadni ezt a kerekasztalt. Titeket sem untatlak vele tovább. A.maszk rossz, a gyerek sivár lesz, de szedjük mind az Ivermectint. Hajrá.
vaaaa! Beszarok! Két Amerikai frontvonalban lévő háziorvos most köszöni Korynak, mert ha egyszerre szed ivermectint és hydrochloroquint az egészséges, még nem covidos ember, akkor 100% nem lesz covidos! Bazzzzz! Muszáj lesz végig hallgatnom, ráér az a mellkascső.... :W :W

És akkor az oltás biztonsága ellen àgàlókat kérdezném, az baj, hogy az oltás hamar kapott engedélyt,.pedig lement a kutatási fázis, de hogy egy oof label gyógyszert pár Amerikai.partizan csodadoktor mindennemű klinikai kutatás és study, kettős vak próba nélkül prevencióra elkezd több ezer emberrel szeretni, az rendben van??? Beszarok rajtatok!
Hát hogy a picsába ne a randomizalt kettős vak próba bizonyítaná egy gyógyszer hatékonyságát??? Mi más?? Vaaaaaaaa :W :W :W :W :W :W
Az apátok f@szàt! Itt pampogtatok, hogy miért is nem biztonságos egy gyorsan kiadott oltás, most meg a csodadoktor elmondja, hogy mire le lehetne a hivatalos és az etikus úton tesztelni a csoda ivermectint, addigra ő már rég sokkal nagyobb dózisban adja azt. Klinikai vizsgálat nélkül. Bárkinek. Vesefunkcio? Majfunkcio? Nem csodálkozom, hogy emiatt támadja az FDA!
Na tessék, eljutottunk oda, hogy a tüskefehérje okozza a thromboemboliàs szövődményt és az mRNS vakcinával thromboemboliàt okoztunk. Kíváncsi vagyok , hány Pfizer oltott halt meg az oltás miatt tüdőembóliàban. Hol vannak az adatok?? És ismét m.o. - USA 4:0, mert nekünk nem.csak.mRNS vakcinank van! :C

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#113042) maczika válasza t72killer (#113039) üzenetére


maczika
csendes tag

"az előbb még a védelmedbe vettél egy a vírusok létezését tagadó posztot"

Az alkoholfogyasztási szokásaimnak mi köze ahhoz , hogy butaságokat állítasz.

(#113043) Memmaao válasza Memmaao (#113041) üzenetére


Memmaao
addikt

Lejárt a szerkezetési időm. Több halálesetet látták az mRNS oltástól, mint az elmúlt évtized összes oltásàtól egybe véve? És erre hol a statisztika? Hol a bizonyíték? Kinek a bonclelete az a sok, ahol vérrög volt mindenhol?? A COVID betegeké? Vagy a nem beteg, meghalt oltottaké? Hányan haltak meg covid oltás miatt? Miért csak a levegőbe puffogtat ez a pár "élvonalban dolgozó" orvos ijesztő infókat??? :W

My name is Bond, James... Dean.

(#113044) t72killer válasza maczika (#113042) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Vettem a fáradtságot és elvégeztem a TE munkád, tehát szerited nem retard a tartalom.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#113045) Memmaao válasza Memmaao (#113043) üzenetére


Memmaao
addikt

De igazából összefoglalva a lényeget: a gyereked IQja alacsony lesz a maszk miatt. Az oltással rosszat teszel neki, meg különben is 100%ban túlélik (kivéve ha kövérek, akkor a nátha is elteszi őket láb alól) az oltás nem lett eléggé kivizsgálva. Ja az Ivermectin sem, meg a chloroquin sem, hiszem a multicentrikus randomizalt kettős vak próba a gyógyszercégek drága eszköze, és egyébként a 6e betegünk is jó bizonyíték, amit fel tudunk mutatni, amiből 4en haltak meg :W Én f@szfej élvonalbam dolgozó orvos meg favipiravirt és remdesivirt adok a betegeknek és nem ivermectint szeretek minden még nem covidos emberrel... Hát az én kurv@ anyàmat, azt! :W :W
Kedves maczika! Többet nekem ilyen BP TV színvonalú gyíkember élvonal orvosai videót ne ajánlj! Megnéztem, van róla véleményem! Köszi!

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#113046) maczika válasza Memmaao (#113043) üzenetére


maczika
csendes tag

Nem térnék ki mindenre mert sok a csúsztatás, így csak párat.

"Miért csak a levegőbe puffogtat ez a pár "élvonalban dolgozó" orvos ijesztő infókat?"
És erre hol a statisztika? Hol a bizonyíték?"

Olyan ártatlanul naiv (ál)kérdéseket teszel fel, amikre ráadásul a válaszokat megtalálod a videókban ha eljutnál odáig. De ne erőltesd tovább a látszatát se, hogy érdekelne egyáltalán. Nem megy ez.

Nem kell tudósnak lenni ahhoz, hogy szabad szemmel látható legyen: ez nem érdekel téged. Biztos bölcsebb és okosabb vagy annál, hogy tapasztalatmegosztásból egy tengerentúli orvostársaság megosszon veled bármit is.

(#113047) Gsx-rr válasza Memmaao (#113045) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Nyugtatohoz hozzafersz?

(#113048) Memmaao válasza maczika (#113046) üzenetére


Memmaao
addikt

Édesapa! Amit itt ez a pár orvos elmondott arra 1- semmi bizonyítékuk nincs! Még az Ivermectin hatásmechanizmusára sem!
2 - ha egy csöppet is értenél az orvosszakmàhoz, neked is leesne, hogy az egészben hol a hiba!! Azzal támadják az oltást, hogy nem lett megfelelően kivizsgálva, phase 3ban elakadt és egészséges, még nem beteg emberekkel szedetnének kardiotoxikus, heparitixikus, nephrotoxikus gyógyszert!?
Te felfogtad, hogy ez a kerekasztal közelebb áll a lapos föld tanokhoz, mint az élvonalbeli orvoslàshoz?? Engem hagyjál ezentúl lógva!

Álnaív kérdések?? :C :)) :DD :)) :DDD :) :K :U :U :U eljutottam a végéig. Bár ne tettem volna...
És továbbra is tartom: nálunk itthon nem csak mRNS vakcina van!
Leirtam, hogy hol és miben van különbség a mi és az USA protokoll és covid ellátás között, 4:0 vezetünk, de messziről látszik, hogy engem ez nem érdekel... :U szóval ha ész érvekkel jönnek feléd és már nem tudsz azzal védekezni, hogy nem szántam erre 46 percet az életemből, akkor benyomod a durcibogarat és .egsertodsz, hogy engem nem érdekel ez. :U

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#113049) maczika válasza t72killer (#113044) üzenetére


maczika
csendes tag

Az eredeti hszre ez ment. [link]

Legalább értelmezési kísérletet tennél arra amit olvasol, már ha olvasol.
A kényszeredett önigazoláshajszolásod nem tűnik egészségesnek.

Tehát lassan olvass, próbáld értelmezni és csak aztán hszelj.
Úgy kevésbé teszed magad nevetségessé.

(#113050) t72killer válasza Memmaao (#113043) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ezek úgy amerikai orvosi élvonal, ahogy Pócs-ék a magyar... A helyi "orvosokatisztánlátásért" mozgalom, az Alt-Right támogatásával. Szereztek korábban komolynak hangzó neveket, hogy el lehessen adni a showt, de ez semmi másról nem szól, mint a repik antivaxxer szavazótáborának megtartásával ugyanazt a színvonalat folytatva, amit Giulianiékkal toltak tavaly novemberben.

#113049: be vagy pakolva már az alusipkás troll dobozba, onnan nem mászol ki egykönnyen, ráadásul ezt a saját erődből kell megtenned.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.