Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
ubyegon2, laca és Aweriot. Most miért kaptatok össze? Azt hittem egy csapatban vagytok.
(Tudom gyerekes, de eddig ez jött le.) -
lacafaca
addikt
válasz BalanceR #96950 üzenetére
...és milyen igaza volt annak az egy normálisnak...a többiek csak a számukra kijelölt irányt bírták követni
janesz nincs itt semmi buzulás...ez alap, meg amúgy is itt én vagyok az egyetlen laposföldescsörgősipkásantivaxer...magyarul a boxzsák
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
nagyúr
válasz janeszgol #96952 üzenetére
Egy csapatban? Nem tudom, ha minden szempontot mérlegelni kéne, elég sok csapatban lennék, sokban inkább nem, sokba meg nem vennének be. No de egy adott csapatban miért ne lehetne szöges ellentétben a véleményem más csapattag véleményével?
Az a csapat, az agyatlanbirkák csapata, amire gondolsz, ott valóban nem lehet csak egyféle vélemény. Viszont elég kevés Orbán-hívő van azokban a topikokban, ahol megfordulok.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
freeknight
őstag
Mi is megkaptuk ma a Szputynikot Miskolcon a megyei kórházban.
Odakint volt egy kis fejetlenség, a katonák próbáltak rendet tartani, de az eső miatt össze voltunk zsúfolva egy nagy sátorban, a sorok szépen ki voltak ugyan alakítva, de az emberek között max 1 méter volt, a sorban mögöttünk lévők pedig folyamatosan másztak ránk. Eddig a járvány kezdete óta itt volt a legnagyobb esélyünk elkapni a vírust .
Ha ez a sátorban összezsúfolás nem lett volna, akkor csillagos ötös lett volna, odabent már nem volt nagy tömeg, és 10 percen belül be voltunk oltva.Mellékhatás eddig nem sok, nekem picit fáj a karom, asszonynak abszolút semmi. Öcsémet is oltották velünk, őt picit rázza a hideg, de nem lázas.
Persze ez estig változhat még.[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
lassan kezdem macleudnak érezni itt magamat
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
BalanceR
addikt
válasz flash- #96958 üzenetére
Ez így még oké, de mi van, ha kombózunk?
Hogy változik a százalékos esély, ha Astra is, meg mondjuk több éve fogamzásgátló is?
Összeadódik? Szorzódik? Reciprok érték?
Azt már meg sem merem kérdezni, mennyi az esély a vérrögre, ha valaki fogamzásgátlóra Astrát kap, de elkapja a Covidot dohányzás közben...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
lacafaca
addikt
válasz S e t h #96965 üzenetére
tévedsz, soha nem unatkozom...eső meg miért zavarna, most is dolgozok...egy kis vetés, egy kis posztol(piszkálód)ás. élvezem a különféle reakciókat szórakoztató és nagyon tanulságos.
-
Ringman
nagyúr
Rovarirtást rendelt a jelenléti tanévkezdés idejére a gimnázium, visszavonta az üzemeltetési jogokat a kancellár
A fertőtlenítés kitolta volna a tantermi oktatás kormány által meghatározott, de sokat kritizált kezdetének időpontját.
márpedig itten rendnek kell lenni!Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szabi__memo
nagyúr
Tömegek szabadultak rá a vendéglátóhelyekre Angliában az első napon, amikor kinyithattak a teraszok
Érdekesek lesznek a számok 2-3 hét múlva -
Ezekiell
veterán
válasz szabi__memo #96970 üzenetére
Mibe fogadjunk, hogy 1-2 héten belül nálunk is nyitnak a teraszok?
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Micsurin
nagyúr
válasz szabi__memo #96972 üzenetére
Dehogy lesz... a tavalyi adatok elbírnak még jócskán mindent is.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
BalanceR
addikt
válasz Ringman #96969 üzenetére
Na igen, ez annyira jellemző...
A kormány felírja a táblára, hogy 2+2=5
A gimi jelzi, hogy az 4
A vastagon aláhzzúa, hogy 2+2=5, és leszídja a gimit
A gimi kijavítja 2+2=4
A kormány elveszi a gimi krétáját, és kizavarja a teremből[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
lacafaca
addikt
válasz ubyegon2 #96976 üzenetére
hol van már a tavalyi hó (parciék falták be az utolsó adagot )
#96974 mert ha már nem lesz a kúton nafta, jó lesz bele a binyodízel is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #20749568 #96981 üzenetére
ezért mondja ő, hogy Béni...
Jól van na, leesett később. (mikor ide benézek, mindig lecsavarom a powert, az a biztos, ha nem akarom, hogy kiégjenek a hajhagymáim)
(#96979) lacafaca
Erről jut eszembe, ez a biodízel dolog rohadt antihumánus egy valami ám! Ezermillió tonna kukoricát meg egyebet üzemanyagnak alakítanak át, ahelyett hogy sertésű disznóvá alakítanák!
(#96982) lacafacalesz még itt nagy sírás nyugi...addig meg szórakozzunk
Lesz Laca b+, ha majd a muraközi ló tökön rúg, akkor!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lacafaca #96984 üzenetére
Szerinted a bio
dízeltüzemanyagot mi a ragyából csinálják Laca? Nevezheted akárhogyan is valami üzemanyagpótlót csinálnak kukoricából is, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy amúgy tápanyagot használnak fel és egyébként elég környezetkárosító módon.(#96985) Aweriot
Itt délelőtt covidtéma van, aztán valahogy estére átveszi az őrültség a topikot
Most, hogy említed.....akkor ösztönösen ezért kerülök én is estefelé elő. De Laca állandóan itt van, csak ha rákérdeznek, akkor derül ki, hogy neeeem, hanem ő egész nap dolgozik. Simán lütyőnek néz mindenkit! Pálnakiaszád Laca!
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz ubyegon2 #96987 üzenetére
biodiesel pont nem készül táplálék alapanyagból (legfőképpen repcéből sajtolják, de jó bármilyen olajos mag), de engedd el...benézted (megint) oszt kalap...egy szóval nem említettem mást, csakis binyodízelt...vagy már te is kötözködni jársz csak ide?
ja...holnap lefotózok neked minden gépet, amik szanaszét vannak a "birtokon" jó? nem lehetek egy pillanatra sem offline, a világvégéről azonnal kell értesüljek, az egérmozi nekem nem pálya
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #20749568 #96988 üzenetére
-Én is szoktam meló közben fórumozni. Úgy könnyű, ha nincs főnököd
OK, de Laca üvegházi szántóvető vagy hogy mondják, az nem olyan, mint ha Te kockásra ülöd az íróasztalnál! Én is meló közben akciózom itt, de néha koncentrálnom kell a melóra is, az nem megy úgy, ha arcidegzsábám állandóan kiújul valami idiótaságtól itt.
Aztán elmagyarázzuk az éhező kisgyereknek Afrikában, hogy "bocsi, a kukorica arra kell, hogy a nyugati középosztálybeli úgy vezethesse az SUV-t, hogy jó embernek érezhesse magát
A kisgyerek idióta apjának kéne a fejébe verni, hogy nem csak a kunyhó előtt kéne bambulni naphosszat......és ha nem tudod etetni a kiskölköt, ne gyártsad tovább.
(#96989) lacafaca
Jól van b+ értsd jól! Te vagy földműves, nem én. Nem arra az olajkisajtolós valamire gondoltam, amit x %-ban most már kevernek a 95-ös benzinhez is.
nem lehetek egy pillanatra sem offline, a világvégéről azonnal kell értesüljek
Nem leheccoffline egy pillanatra sem.....jajjjistenem! Én 4 évvel ezelőttig tényleg úgy melóztam, hogy csak este volt netezés, szerinted belepusztultam? Te mint bioman, nem birod ki netezés nélkül? Miért nem a természet hangjaiból tájékozódsz Laca, mint az igazi biomanok?
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz ubyegon2 #96991 üzenetére
amit a 95ös benyához csapnak az etanol...és nem sajtolják, tulképp kukuricábu "főzik"...na arról hadováltál, mint az emberi étkeztetés megrontója.
-
nagyúr
válasz lacafaca #96992 üzenetére
tulképp kukuricábu "főzik"...na arról hadováltál, mint az emberi étkeztetés megrontója
Na jó reggelt Laca! Csak leesett, miről pofázok itt szakszerűen? Igen, arra gondoltam, azért is írtam, hogy kukoricából készítik.
Ez szerinted akkor nem bioüzemanyag?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja ahogy zolivissza mondja térjünk vissza a topik témájához.
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #96996 üzenetére
térjünk vissza a topik témájához
Ami mi is? Eme Laza topik átalakításának szelleme szerint nem nagyon tértünk el. A topik témája éppen két erre a célra létrehozott topikban folyik, nem? Ha itt is csak ugyanarróll lehetne szót váltani, mint azokban, az elég idiótaság lenne. Az alkotó/átalakító szelleme/szándéka alapján ez egy quasi covid topikos népek offtopikja. Kb mint a Linuxos népek offtopikja. Akár ki is írhatnád a címébe, hogy off.
Erről jut eszembe, volt ide is linkelve ez a Milyen vakcinával oltakoztam szavazás.....roppant érdekes, mert valaki ezt kedve szerint átszerkesztette. Leteszteltem ugyanis. De így mi értelme van, ha belepiszkálnak?
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz ubyegon2 #96997 üzenetére
amúgy ja...ez a nonrettegő részleg
nem lett átszerkesztve, teljesen új lett indítva, de te állandóan le vagy maradva mindennel, otólag meg hepciáskodsz (nem tetszett a főninek, hogy többször szavazható, így le kellett megen korlátozni beléptetősre)
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Van itt még valaki aki szputnyikot kapott? Én 3-an kaptam az elsőt, utána 2 napig hőemelkedés - láz + mintha összevertek volna. Aztán amilyen gyorsan jött el is múlt minden tünet. 2 napja viszont eléggé gyengének érzem magam és fáradékony is vagyok. Ma délután is aludnom kellett egyet, de most megint birnek. Másoknál is voltak hasonló tünetek? Esetleg olyan van aki már a második adagot is megkapta? -
daneel_hu
addikt
válasz zenwalk #96999 üzenetére
"Van itt még valaki aki szputnyikot kapott? Én 3-an kaptam az elsőt, utána 2 napig hőemelkedés - láz + mintha összevertek volna. Aztán amilyen gyorsan jött el is múlt minden tünet. 2 napja viszont eléggé gyengének érzem magam és fáradékony is vagyok. Ma délután is aludnom kellett egyet, de most megint birnek. Másoknál is voltak hasonló tünetek? Esetleg olyan van aki már a második adagot is megkapta?"
Az első oltási reakciód az adenovírustól volt, ez a második X nappal később lehet a tüskefehérjéktől amelyeket előállít a szervezeted. Nem tudom biztosan, nálam 1-2 napja volt ilyen gyengeség, de 5 hónapja szoptam a coviddal is, arra oltattam rá Sputnikot, valószínűleg kicsit más a helyzet. Na nem nagyon, csak kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest