Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#49001) ubyegon2 válasza Rive (#49000) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Az persze rendben van, ha Te így elküldesz valakit a*-ba. Nem csak téma szerint megy az ejnyebejnye, érhető. :((

(#49002) pendre54 válasza chewycl (#48981) üzenetére


pendre54
addikt

Én egy hónapja körül lettem szarul, és kb. két hétig ki voltam ütve. Nálam az ízlelés megmaradt, csak tök fals lett. A fehér kenyeret tiszta keserűnek éreztem, vagy pl. eddig elég édes szájú voltam, mert nem múlt el nap, hogy valami édességet ne toljak be. A nyavalya kitörése után meg képtelen voltam egyet falat édességet lenyelni, cserébe viszont megőrültem a savanyúságokért. :D
Üveg számra nyomtam be a savanyúságokat, és szabályosan elvonási tüneteim voltak, ha nem ettem savanyút.
Az asszonyt azonnal ráugrasztottam, hogy ipari méretekben kezdje el a savanyúságok gyártását, és ijedtében első körben azonnal el is rakott több mint harminc üveg vegyes savanyát. ;]

Ja, és még annyit, hogy most találtam ezt cikket [link] , és nálam az első négy tünet hiánytalanul megvolt.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#49003) Rive válasza Parci (#48995) üzenetére


Rive
veterán

Rettegőzés. Fax se retteg, és ésszerű óvatosság nem rettegés. És ahhoz se kell rettegni, hogy marhaságokra kiakadjon az ember.

Hogy valaki teljes gazdaságbecsukást/lockdownt akarna. Franc se akar olyat: az csak egy végső eszköz, amikor már minden más el lett b@szva. A védekezés lényege, hogy ne kerüljön rá sor, hogy ez elkerülhető legyen... :o

Hogy akik meghalnak, úgyis csak koporsószökevények voltak...

Majd még úgyis jön több ahogy megy előre a topik. De ez általában úgy megy, hogy amikor elkezd csattogni a banhammer, akkor gyorsan mindenki észbekap és civilizálódik. Legalább egy ideig.

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#49004) Asbee válasza Parci (#48999) üzenetére


Asbee
veterán

Néha olvasd el, mit írsz le, milyen körítéssel. Ne utána kérd számon, hogy hangulatkeltés. Kapásból 2 olyan példát hozol fel,
aminek nagyon is van köze a koronához. Milyen érdekes pont ma volt élesen téma. Legalább ne legyünk állszentek jó? Ne aggódj úgysem, fogom követni a topikot. Semmi értelme. Rettegők gyülekezete lett, akik már ugranak, ha valami nem egyezik az ő véleményükkel. Kösz, de nem. Ma sem kellett volna benézni. :U Durva ami itt megy.... Gödény csoport fordítva.

(#49005) Parci válasza ubyegon2 (#49001) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

gyerekek, én tudok embereket kivágni innen (meg radi8tor, meg proci), ezt azért tegyük hozzá. oké, hogy mindenféle szándék van mindenkiben, de majd akkor szóljatok, amikor én (vagy ők) pofára moderálnak (akármilyen magas labda, hazudni fog, aki most belém száll).

és nem, ez nem azt jelenti, hogy ha valaki folyamatosan beszól, akkor idővel ne tudna repülni (van olyan fórum, ahol folyamatosan lehetne mondjuk bunkón oltogatni a moderátort és aztán a genyó ph-hoz képest példásan nincs retorzió, de úgy amúgy meg van moderáció és tiltott a személyeskedés?).

az a terv, hogy picit szigorúbb lesz a moderálás, hogy jobban a tárgynál maradjunk. ez nem azt jelenti, hogy nem lehet bárkinek véleménye, amit nem mondhat el. fél év talán elég volt, hogy az ilyen jellegű aggodalmakat bárki alaptalannak tudhassa.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49006) Parci válasza Asbee (#49004) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

persze, hogy friss példát hozok, mert az a friss! :((( (rohadtul nem írtam, hogy az egyetlen, az ellenkezőjét írtam)

elhiszem, hogy értékesnek gondolod, amikor beesel és írsz egy kommentet nettó riposztolásból... és amit megírtál már te magad már százszor. de légy erős, nem lett volna fontos beírnod, és légy erős, kevesen gondolnák, hogy fontos volt, hogy beírd. azt gondolják esetleg többen, hogy fontos, hogy jogod legyen beírni. lesz is.

és igen, mindenféle "oldalról" van erre példa, ezeket most nem soroltam fel, de épp az a cél, hogy az összefoglalóban ezek is benne legyenek. hogy szándékod legyen, hogy ne ugyanazt a kört fusd, mint már oly sokszor. ennyi a tervezett változás.

ettől függetlenül azt csinálsz, amit akarsz, hazudhatsz is arról, hogy veled itt hogy elbántak, meg a szólásszabadság. semmi köze hozzám.

.

és akkor egy kis konkrét példa:

"Rettegők gyülekezete lett, akik már ugranak, ha valami nem egyezik az ő véleményükkel."

ezt a fals, övön aluli, hangulatkeltő, direkt provokáló valamit például törölném. ez egy ilyen joker, ami, ha nincs érv, bedobható, mint az elfogult moderátor, meg a kutyafüle.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49007) Coyot válasza Asbee (#49004) üzenetére


Coyot
őstag

Nekem nem tűnik semmiféle rettegésnek ami itt megy. Sokkal inkább tűnik úgy hogy vannak akik annak szeretnék beállítani, de nem tudom ez azért van mert ők tényleg rettegnek és emiatt próbálnak beállítani mindent rettegésnek -> lelki béke így jő el vagy mi?

De tényleg mi a gondod azzal, hogy a sorozatosan kitárgyalt egzakt cáfolatokat pl összefoglalóba kitegyék és ne lehessen naponta 3x megbszélni uazt a témakört? Ha van új infó hozzá legyen, de a sorozatos ismétlőkörök futása szerintem teljesen kontraproduktív - még beszélgetni se érdemes róla.

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#49009) tisn válasza pendre54 (#49002) üzenetére


tisn
addikt

(befozeshez jobb vadi uj kupakokat hasznalni mindig)

(#49010) Parci válasza #20749568 (#49008) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

szerintem rohadtul nem mindegy, hogy beszélünk-e arról, hogy mi lesz, vagy csak hozok valami döntést. és nem is fair úgy csinálni, mintha minden mindegy lenne. azért elég sokféleképpen el lehet jutni A-ból B-be.

azért reszelünk most egy kis fingot, mert jó lenne napi szinten kevesebbet, nem?

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49012) Parci válasza #20749568 (#49011) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

az, hogy sokszor jön elő, szerintem tekinthető ténynek, de ha jól értem, akkor ez téged nem zavar? (rettegőzős kör, mondjuk, mint kiragadott és egyetlen példa)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49013) ubyegon2 válasza Parci (#49005) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Nem egyforma a memóriánk célterülete, de ez teljesen érthető esetedben, szerencsére nem itt éled életed nagy részét és szintén szerencsére elég sok topiklakó van. ;] (anno írta valaki, hogy százezrek olvassák ezt a topikot is)

az a terv, hogy picit szigorúbb lesz a moderálás

Helyes! Ha azt is megélem, hogy a hamarosan 400000 halott és 600000 tüdőgyuszis lesz itthon tipusú hsz-eket is kisepred, akkor már nem éltem hiába. (és azért titkon még meg is érted szerintem, hogy előbbi tipusú hsz alapján előjött belőlem is a rettegő kifejezés)

Szóval ha a PH a Földlakóknak készült, mindenki maradjon is a Földön, különben repül. - akár ennyi is elég lenne topik összefoglalónak! :D

(#49014) Parci válasza ubyegon2 (#49013) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

figyelj, az, hogy valaki kalkulál egyet és leírja ezt, nem probléma. az sem, hogy valaki azt mondja, hogy ne hülyéskedj, kizárt, nem lesz, ezért és azért. ahogy az sem, ha x hónap múlva azt mondják neki, hogy "na, hát nem lett annyi tüdőgyulás".

az, hogy utána valaki ötvenszer minősíti mondjuk - a példánál maradva - az előző usert, hogy rettegő, probléma.

a PH több millió topikjából ez egy, szóval innen extrapolálni a komplett egészre fölösleges.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49016) #16729600


#16729600
törölt tag

'ingyen szabadulsz a börtönből kártya lesz , ha igen hány élettel ?? :)

(#49017) Parci válasza #20749568 (#49015) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a monológot így is hallgatom, hogy egyáltalán beszélek róla a topikkal, már előre :DDD

oké, értem az álláspontod.

az összefoglaló persze a moderáció jogalapját teremti meg, de igen, valószínűleg a moderált elkezdene balhézni, szóláasszabadságozni (némi józan belátás helyett, akár csak annyira, hogy alkalmazkodik a szoba-szabályokhoz), én idővel kitenném a topikból egy hétre, ami miatt aztán pláne csinálná, ami miatt aztán kitenném egy évre.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49018) Parci válasza #16729600 (#49016) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

persze, lehet nekem ajándékcsomagot küldeni, látványosan egyetérteni a véleményemmel és adni alám a lovat, ilyesmi. a kártyákat privátban lehet átvenni.

amúgy nem is rossz ötlet, lehet vásárolni "5 x Rettegőzés" kártyát, ami 5 ilyen trollkommentre jogosít fel. na, az üzleti részén még nem is gondolkodtam az egésznek, de milyen jókat mondasz!

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49019) #16729600 válasza Parci (#49018) üzenetére


#16729600
törölt tag

Egyet ígérjetek meg. A moderáció korlátozva lesz a topik kitiltásra, mert X tízéves regeket , azért lehet sajnálni.( és most a közösségre gondolok és nem a karhatalomra ) :)

(#49020) Ispy válasza Parci (#49014) üzenetére


Ispy
veterán

szerintem meg a minősítést kell erősebben morderálni, az, hogy ugyanaz előjön 1000x is, menj át bármelyik topikba random és látni fogod, hogy máshol sincs ez másképpen

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#49021) Parci válasza #16729600 (#49019) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

tényleg nem értem, hogy emberek miért gondolnak azonnal valami extrém végletre, amikor szóbakerül egy konkrét dolog. persze, hogy a topikról van szó. és még az is itt fórumozik, aki konkrétan belém szállt is minősített engem mindenféle módon, pedig te is tudod, hogy kevés hely van, ahonnan ne vágnák ki ilyenért. szóval még a topikból sem lett tiltva senki, csak átmenetileg felfüggesztve. illetve bocs, de, egy srác végleg, aki óriási lendülettel bejött a legdurvább konteóval és lehülyézett mindenkit.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49022) Parci válasza Ispy (#49020) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

látod, Asbee szerint - hogy ne menjünk messzire egy példáért - ő ma nem minősített engem és én észre sem veszem, hogy milyen stílusban fórumozok. magyarán, ez a fajta moderáció is full véleményes volna.

egyébként abban az egyben vagyok némileg eltökélt, hogy kipróbáljunk ezt-azt. mert nem érzem, hogy hatalmas kockázat lenne, maximum megsínyli ez a konkrét topik, mint legrosszabb forgatókönyv, de ugye bármikor lehet változtatni, alternatívák elvetni stb.

konkrét dologban nem vagyok eltökélt és inkább csak próbálom gyűjteni a reakciókat, gondolatokat.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49023) ubyegon2 válasza Parci (#49014) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

figyelj, az, hogy valaki kalkulál egyet és leírja ezt, nem probléma. az sem

Lehet, bár azért nem mindegy, mit kalkulálunk, éppen 600000 hazai halottat szerintem kevéssé okos dolog kalkulálni, de ha már ez nem is rémhírkeltés, mert nem az, de ha tényleg sok naív fórumos beolvas ide és pár autodidakta professzor rémisztő kalkulációit látva......szóval na. Legyünk észnél már mégiscsak.

Ha meg valaki egy ilyen elmefuttatásra beszól, arra ráaggatnak mindenféle jelzőt, erre jön a rettegőzés. Ilyen ez. Csak óvatosan jelzem, hogy valakit rettegőzni vs idiótázni nem egyformán sértő. OK, az elfogultság persze ferdíti az arányérzéket, mert bármennyire hatósági személy vagy itt, akkor is csak emberből vagy. ;)

a PH több millió topikjából ez egy, szóval innen extrapolálni a komplett egészre fölösleges.

A rengeteg topikot és topiklakót azért említettem, mert emiatt nem emlékezhetsz mindenre és mivel megállapítottuk, hogy emberből vagy, egyes pofákat bizony utálni fogsz és ezt nehéz félretenni. :D

(#49025) #16729600 válasza Parci (#49021) üzenetére


#16729600
törölt tag

Nézd én csak a szigorúbb moderációra húztam fel a szemöldökömet. Miért? : Mert amig emberek csinálják az bizony szubjektív. Néha kicsit, néha nagyon. Elkerülhetetlen.

[ Szerkesztve ]

(#49026) Parci válasza ubyegon2 (#49023) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

idiótázni sem szabad. és nem hiszem, hogy ne tudnád visszakeresni, hogy szóltam miatta. de én sem itt élek, lehet, hogy kevesebbszer szóltam, mint a rettegőzésért, mert éppen nem láttam. vagy mert rohadtul részrehajló vagyok és full kimérten tök direkt csináltam.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49027) Rive válasza ubyegon2 (#49023) üzenetére


Rive
veterán

Legyünk észnél már mégiscsak.

Magyarán, amikor valaki elkezd az angolok Boriszkája nyomán (természetes) nyájimmunitásról fantáziálni akkor számoljuk ki neki, hogy a 10% súlyos eset és az 1% halálozás mit jelent egy tízmilliós népesség számára a 60-70% körüli nyájimmun-küszöb mellett?

...öngyilkos hajlamaid vannak :D

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#49028) Parci válasza #20749568 (#49024) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem értek egyet, nem kell retorzió nélkül tűrni. nem szállunk bele senkibe, hiszen azt se engedjük, hogy a userek egymással személyeskedjenek, miért engednénk, hogy a modikkal meg de? nyilván ennek egy nem szerencsés aspektusa, ha a moderátor maga kezdi a kötekedést, és tudom, hogy Asbee így érzi. próbáltam a végtelenen is túl türelmesnek maradni az irányomba jövő trollkodásra pont ezért, hogy biztosan ne legyek vádolható ilyesmivel.

húsz éve van PH. biztos, hogy szarul csinálunk dolgokat, de azért milliárdos cégek dőltek ki mellőlünk, miközben mi pont 0 ft-ból hoztuk ezt össze. szóval pályát tuti, hogy nem tévesztettünk, már akkor is szép eredmény mindez, ha holnap a saját hülyeségünk miatt full csődbemegy.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49030) Parci válasza #20749568 (#49029) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ha magamra veszem, amikor beszólnak, úgy érted? hát próbálok programként futni, de azért ember vagyok én is. ezzel együtt akkor lenne gáz, ha olyankor moderálnék, amikor nincs meg ez az alap. ha megvan, akkor jogos a moderáció.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49031) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

na, most elmegyek futni, hogy eljuttassam az immunsejteket az utolsó kis hajszálérbe is. addig is szívesen veszem, ha a különböző felmerült topikvariákra jönnek észrevételek.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#49032) chewycl válasza pendre54 (#49002) üzenetére


chewycl
tag

Ez kemény, de végülis a savanyú mérföldekkel egészségesebb az édességnél :DDD. Kíváncsi vagyok meddig marad ez meg nálad.

Nálam konkrétan semmi nem jelentkezett abból amit ír a cikk. Meg úgy általában magas láz sem volt + torokfájás is nagyon enyhe, mondjuk D és C vitamint + cinket toltam rendesen mostanság. Azt se értem miért most jelentkezik az ízlelés elvesztése amikor már úgy érzem, hogy jövök belőle kifelé rendesen. :F

(#49033) tisn válasza Rive (#49027) üzenetére


tisn
addikt

nukis olvtarsam, nem 0.15-0.20% a halalozas?

(#49034) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Ha szólhatok akkor szerintem jó ez így ahogy van.
Lehet véleménybubi topikot csinálni a modker mintájára - ott mindenki a saját hozzászólását látja, modik mindent.

⭐ Stella

(#49035) #16729600 válasza radi8tor (#49034) üzenetére


#16729600
törölt tag

Ezzel nagyon egyetértek. ( jó ez így, ahogy van ) . Nem is tudom igazán hová tenni ezt a 'véleménybuborék topik gondolatot. Hogy is fogalmazzak és itt most el kell számolnom háromig. A véleménybuborékok bontásán mulkálkodni az igen, no de a felépítésen ?? Csípjetek meg. :(

(#49036) Rive válasza tisn (#49033) üzenetére


Rive
veterán

Az átlag népességre vetítve a jelen állapotok, ismeretek szerint bizony nem. 1-2% körül szokott szórni országtól/hullámtól függően.

Fiatalabb korcsoportban alacsonyabb, szóval ahogy a nyáron bezuhant a fertőzöttek átlagéletkora, az észlelt halálozás is jóval alacsonyabb volt.
Aztán amikor valami idősebb korosztályt/csoportot talál el, akkor 10-20-30% is lehet (idősotthonok, például).
Ezen felül talán van egy szezonális hatás is a dolog mögött, illetve a kezelési módszerek is fejlődnek.

De tavasszal, amikor a britek Boriszkájánál beakadt a nyájimmun-bogár, számolhattam volna kár 5% halálozással is, mert volt olyan adat is. Itt a topikban meg magyarázni kellett, miért nem tíz százalék az annyi.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#49037) ubyegon2 válasza Parci (#49026) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Tudom, hogy ezért is szóltál már, de az arányérzéket nem véletlenül emlegettem.....szerintem egyértelmű, hogy csak az egyik jelzőt alkalmazzák sértésként az emberek, azt meg tényleg megértem, ha az egyik térfélen vagy játékos is meg egyben Te vagy a bíró is..... :P

(#49038) proci985 válasza Parci (#49005) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

btw, van ennek a fejlettebb variansa, amikor valaki elore szol be, hogy "jajj azert fogok repulni, mert le mertem irni! szolasszabadsag tiproi vagytok mind! jajj hat nem is ugy volt am! biztos csak a velemenyem miatt", aztan azt hiszi, hogy ez mukodik moderacio ellen.

nem mukodik.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#49039) ubyegon2 válasza Rive (#49027) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Extreme hülyeségekkel nem kell foglalkozni, főleg értelmetlen átmenni ilyenkor matematikusba, úgysem lesz érthető a dolog. :N Borisz meg Trumpli tata egyszerűen idióta, nem is szabad ezeket egyenletbe berakni.

...öngyilkos hajlamaid vannak

Nem szerencsére/sajnos. :D (mindenki választhatja a neki szimpibbet)

Ja és egy tippem van, sose kerek számmal operálj, mert az megjegyezhető és lehet állandóan felemlegetni. Ha azt írtad volna, hogy 591344 tudőgyuszis lesz, tuti sose jegyzem meg! ;)

[ Szerkesztve ]

(#49040) Ricardo válasza ubyegon2 (#49013) üzenetére


Ricardo
félisten

"Ha azt is megélem, hogy a hamarosan 400000 halott és 600000 tüdőgyuszis lesz itthon tipusú hsz-eket is kisepred, akkor már nem éltem hiába."

Micsoda életcél. :DDD

(#49041) ubyegon2 válasza proci985 (#49038) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Mint szakember, szerinted egy ilyen típusú topikban, mint ez is, az emotion/ratio arány hogy alakul moderáláskor? ;]

Parcit nem kérdezem, mert nem lenne értelme, ha elmondaná, úgyis azt mondanám, hogy cöcö..... Ő meg azt mondaná, úgysem hinném el. Pedig de, 70/30-at simán.

(#49040) Ricardo

Vannak pillanatnyilag megjelölt életcélok is. Meg ugye ezernyi apró örömök teszik elégedetté az embert, nem? Tinikoromban volt egy pillanat, mikor az volt a legnagyobb életcélom, hogy a 7 decis borosüveget ki tudjuk nyitni dugóhúzó nélkül. Amint sikerült, már tovaszállt a pillanat. ;]

[ Szerkesztve ]

(#49042) Rive válasza ubyegon2 (#49039) üzenetére


Rive
veterán

...elég soványka ez ahhoz képest, hogy nem először írtam már be, mit és miért számoltam.

Szóval Trump és Boriszka hülye, de amikor én kiszámolom, hogy tkp. miért is, akkor azzal itt hónapokon keresztül végigbaszogathatsz és ez teljesen OK, és neked igazából csak más véleményed van, és senki se merje korlátozni a szólásszabadságodat, de ez még csak fel se merüljön :F

Értjük.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#49043) radi8tor válasza Rive (#49042) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Fogd fel úgy hogy ez egy bulvártopik.

⭐ Stella

(#49044) ubyegon2 válasza Rive (#49042) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Na várjál, nem hazánkra írtad a 400000 és 600000 halott/tgy adatot? Mert nekem így mindegy, ha Borisszal példálózgatsz, mert nem GB-ben élünk ugye. Én sem példálózok, hogy mit rettegtek egy kis tömegtől, mert olvasom, hogy Új-Zélandon mi van. Főleg amiatt is nagyon zavaróak voltak tavasszal a számaid, mert itt valóban semmi nem volt és ahhoz képest a kalkulációd finoman szólva is agyrémnek tűnt. :K Illetve most is annak tűnik.

Jelen helyzetben mekkora számokkal kalkulálnál itthonra? Gondban lennél kicsit, mert ugye limitálva van a létszám eléggé és valamennyi élőt is kéne hagynod. ;]

(ja és mondtam már, hogy ne kerek számokkal.....ja igen, mondtam)

(#49043) radi8tor

Igazából ja! Ha már van egy deklaráltan komoly covid topik, ez meg nem az, akkor nem lehet az. :N Valaminek meg lennie kell.....lehetne a cím is Covid-bulvár?

[ Szerkesztve ]

(#49045) Amur válasza radi8tor (#49043) üzenetére


Amur
addikt

Lehet igazad van! Kell egy ilyen topic is ahol minden belefér.
Ennek fényében viszont(ha ez fő témaszél moderálása nélkül megy tovább)
lehet van ráció egy koronavírusról komolyan beszélgetős topicnak mégis, ahol nem cikkeket linkelnek, és statisztikákat dobnak be különféle forrásokból, hanem komolyabb , nem bulvár szinten beszélgetnek a pandémiáról.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#49046) radi8tor válasza Amur (#49045) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Szerintem sok lenne a 3. Akkor már inkább a komoly topik legyen “lefokozva” komoly beszélgetős topikra.
A nagyon fontos infóval bíró hsz-ek meg mondjuk ki lennének emelve vagy hashtagezve amire rá lehet keresni.
Filmes topikban a filmek értékelése kap hashtaget így itt is lehetne kötetlen de komoly beszélgetés és lenne kereshető “hivatalos” tartalom is valami hashtaggel..

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#49047) S e t h válasza radi8tor (#49043) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ezért sem értem, hogy akik annyira komolyan gondolják azok miért itt szomorkodnak és kiáltanak moderációért, hogy ez itt bulváros.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#49048) syberia válasza Amur (#49045) üzenetére


syberia
veterán

Koronavírusról komolyan beszélgetős topic. :K Támogatom a javaslatot. :C

(#49046): Szoktunk ott beszélgetni, de néha megy a levesbe a diskurzus. Ha beszélgetősbe mennénk át ott, szegény TG kapkodhatná a fejét. :))

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#49049) Kékes525 válasza Ispy (#48992) üzenetére


Kékes525
félisten

:N Ezt nagyon sokan félreértik. A tesztnek önmagában, a járvány megelőzése szempontjából nincs szerepe (mondjuk ez így nem igaz, csak egyszerűsítek), viszont az azt követő kontakt kutatásnak és izolációnak már nagyon nagy szerepe van még akkor is, ha csak a felét tudjuk a fertőzőeknek kiszűrni, a kevés teszt és a rosszul végzet kontakt kutatás miatt.

A teszt önmagában való jelentősége a járvány következményeire való felkészülésben van. Például a kórházi ágyak számát lehet jobban megtervezni, ha pontosan, pontosabban ismerjük a fertőzöttek számát. Segítségével a járvány lefolyásának előrejelzése is könnyebbé válik.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#49050) Parci válasza ubyegon2 (#49041) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nézd, nekem nem fontos, hogy meggyőzzelek, hogy jó lesz, elég, ha magamat meggyőzöm.

és az erősebb moderáció azt is jelenti egyébként, egyértelműen, hogy ahogy rettegőzni nem lehet, úgy idiótázni, meg börtönben a helyedezni sem.

és ahhoz sem ragaszkodom, hogy én moderáljam, csinálhatja radi8tor és proci is.

viszont azt a sok szart (bocsánat, nem jut eszembe jobb szó rá), ami időről-időre megy itt, és ma is volt belőle, azt jó lenne elhagyni. semmihez nem ad hozzá, csak rossz.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.