Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1428) kabelmania27 válasza F_Zolee (#1427) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Szerintem jó így a bekötés, jelszint is jó, akinek csak internet előfizetése van így szokták bekötni, próbáld többször újraindítani a modemet, lehet bedugult frekiken van. Albérletbe internet 15ös csomag volt, előfordult néha, hogy a 15megabit helyett 10-12volt, ekkor modemet és a routert újraindítottam és helyrejött minden.
Használsz routert? Ha igen közvetlenül dugd a modem utp kábelét a számítógépedbe és úgy tegyél be speedtest mérési eredményeket.
Lehet hogy a routered nem bírja a 25/30/50megabitet osztani.
Légy szíves írd meg milyen csomagod van.
Hogy ha csak a torrent lassú, akkor uTorrent Beállítások menü -> További beállítások -> Bittorrent -> Protokoltitkosítás Kimenő: Erőltetve
Az is elképzelhető, hogy a hiba nem nálad van , túlterhelt az a körzet, amennyiben így van gondolom lesz kapacitás bővítés [link] Ne aggódj szerintem helyre fog jönni. Ha ex fibernetes körzetben vagy akkor legyél türelmes lehet hogy hálózatkorszerűsítést csinálnak és azért ingadozik a sebességed.
Nekem az upc internettel az volt a tapasztalatom , hogy nagyon ritkán van hiba, általában tökéletesen és jól működött. Remélem tudtam segíteni

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.