Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32564) gyugyo79 válasza zozuka (#32560) üzenetére


gyugyo79
addikt

Elég fura amiket írsz mert mindenre megoldás a Kvóta ...
Szóval elégé furcsa dolgokat írhatnak ezeken a helyeken amiket olvasol vagy elnézel valamit vagy baromi régi írások és abszolút nem aktuálisak.

KB az USB -n felcsatolt HDD -t ( vagy más külső eszközt) leszámítva semmi értelme "darabolni" bármit mert annál alapból nem írja be a quota -t a fstab -ba így ott tényleg be tudja "bárki" (létező user akinek van joga írni a rajta lévő könyvtárat) telíteni a helyet.

Azt tudd olyan, hogy bárki olyan nincs ahol olyat olvasol, hogy van ilyen az butaságot beszél. Minden ami egy linuxon fut az egy csoport és azon belül egy felhasználó nevében fut / történik.
Max van olyan user akitől nem kérsz azonosítást a használathoz (Alap Guest) DE rá is vonatkoznak a szabályok sőt normális beállítás mellet rá vonatkoznak csak igazán ...

Ez az alkalmazások külön telepítése meg a magadnak generálsz + problémát pontos esete mert logikusan végig gondolva mégis miért nem tök 8 az ha egy helyen van minden mással míg amúgy pont felléphet a nem elég a hely ennek vagy annak míg előnye 0 ....

Még egy windowson ha valaki azt mondja, hogy csinál egy C meg egy D partíciót, hogy amikor újra telepíti akkor a C-t formázhassa és a másikon az adatai megmaradnak esetleg oda csinál egy imaget a C -ről, időnként és onnan vissza tudja állítani megértem de itt ilyen előnyök nincsenek.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.