Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74019) entropy


entropy
tag

Megjött az új órám! Nagyon szép darab, vaskos, férfias. Használat nyomai közelről azért eléggé látszanak. A szíj, ami hozzá van nekem elég gagyinak tűnik. Echtleder van ráírva és valami fura csillogós anyaggal van bevonva, elég gáz sztem. Nemtom hogy igazi bőr-e...
Ezenkívül látszik, hogy eléggé ferde az a szerencsétlen szám a dátumkijelzőn.. Nem tudom, hogy ez normális-e, szerintem nem.

És most jöjjön az igazán fekete leves... Eleinte nem tudtam a kronót elindítani, kicsit meg is ijedtem... Aztán rájöttem, hogy meglehetősen erősen kell megnyomni azt a szerencsétlen gombot, hogy működjön. Ez lehet, hogy normális, én eddig még csak kvarcon nyomogattam kronót.
Ami viszont elég GÁZ, vérlázító, dühítő, az az, hogy az órát nem tudom VISSZAFELÉ állítani, csak előre, ugyanis ez történik, ha visszafelé tekerem a koronát:

Na most mit tegyek? Összességében "Jól néz ki" az óra 180 eurohoz képest, de azért ez a korona dolog nem volt jelezve a hirdetésben. Lehet azért nem licitáltak rá annyian, mert ők tudtak valamit, amit én nem? Mindenesetre paypallel fizettem, azzal elvileg a lehető legkönnyebb visszaszerezni a pénzem, nem? Már ha a profik itt azt mondják, hogy ez elég gáz hiba.
Ezenkívül jobban megnézve látok a kronó egyik fogaskerekén kis apró karcokat, mintha valaki nem túl finoman nyúlkált volna hozzá.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.