Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99476) f4lcon válasza davenport (#99473) üzenetére


f4lcon
őstag

nemrég egy akciókamerát rendeltem, amire kb 20 dollárt fizettem (aliexpress) kuponnal, az értéke 35 dollár volt
kivették a postán, hogy fizessek vámot. mondtam, hogy nem akarok, mert 20 dollárt fizettem és küldtem screenshotokat is mindenről. erre mondták, hogy de szerintük csak fizessek azért.
ez úgy 2-3 ügyintézőn és ugyanannyi héten át húzódott, én kérdezgettem, hogy mire alapozzák, ők meg válaszoltak, hogy fizessek. aztán egy X-edik ügyintéző végre kibökte, hogy ők megnézték és 75 dollárnak értékelték. erre válaszoltam, hogy akkor ennél a 20 eladónál mindnél meg lehet venni 35-ért kupon nélkül és küldtem egy linket.
harmadnapra minden válasz vagy bármi nélkül kihozták.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.