Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz VMatteo #2364 üzenetére
Eddig 10 percet halgattam, de nekem tetszik. Kicsit több a mély benne, mint a régi Sony Ericsson HPM-70-esemben, 5 évig használtam azt, de most elraktam. Jelenleg járatom, van aki szerint kell, van aki szerint nem. Elindítottam 6-7 különböző zenét, aztán majd este leállítom, holnap meg mehet még egész nap. Egyenlőre ennyit tudok mondani róla, de van itt több kolléga akinek ilyen van, hátha erre járnak.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kovisoft
őstag
válasz VMatteo #2499 üzenetére
A lényeget doc már leírta. Annyit még kiegészítésül, hogy szökőévekben a piros színű hónapokat kell beállítani (csak Jan és Feb ilyen). A gyártási minőség változó: van, amelyiket nehéz tekerni, a másik meg szinte magától is elfordul. Ja, és elég aprók a feliratok, jó szem kell hozzá.
-
kovisoft
őstag
válasz VMatteo #2706 üzenetére
Ne már, tényleg nincs piros?
Mindegy, a nem szökőévben a február ugyanolyan, mint a március.mukibuci: az öröknaptárban csak egy napbeosztás van, ami 31 napot tartalmaz. Legfeljebb februárban kihagyod a (28-)30-31-et.
Egyébként így néz ki (legalábbis az enyém).
[ Szerkesztve ]
-
Bence123
tag
válasz VMatteo #2907 üzenetére
Ezekben általában van T6. Nekem ilyenem van, ezt nem ajánlom semmiképp, szétjött a nyél is, és a bitek is rosszak(torx fej levált/elmorzsolódott, laposak egytől egyig deformálnak)
Szóval most olyasmit nézegetek amiben nem ezek a krómos bitek vannak. Ezt néztem ki most, de kilátásban volt ez is, valamint ha megelégszel kevesebb fejjel, ez vagy ez se lehet rossz választás, ilyen áron érdemes akár két szettet is venni, kitudja Ilyeneket adnak a mobil szereléshez is kijelzőkhöz, stb., van nekem is, szerintem teljesen használhatóak.Ha már csavarhúzóknál tartunk, kulcstartóra helyezhető mini csavarhúzókat is néztem mostanság: nekem a kedvencem ez, de van egy másik verzió is. Persze érdemesebb továbbk utatni és megvenni belőlük az öt, tíz darabos szettet, sokkal jobban megéri, és lehet ajándékozni az egész rokonságnak
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz VMatteo #2924 üzenetére
ja, elsőre nem mindig gyulladt meg enyém se. Bár csak sima 95ös benzinnel próbálgattam amíg megvolt
zippót rendeltem helyette [link] mondjuk a feltöltésig még nem jutottam el (csak trükkökre használnám, de a folyadék beszerzéséig még nem jutottam el. mutyiboltban gondolom kapni ilyet?)
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
draco31
veterán
válasz VMatteo #3096 üzenetére
Nekem is van ilyen, kettő fej nem fér bele, így az oldalára gumiztam. 6 fej jött az enyémhez, de csak 4 fér a belsejébe. Persze minden fej 2 végű.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
KoVee84
senior tag
-
El Gringo
senior tag
válasz VMatteo #3254 üzenetére
pénz vissza. Úgysem küld újat, főleg nem polarizáltat ennyiért. Ennyiért kapsz egy jó munkavédelmi szemüveget, igaz az nem polarizált.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest