Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#154970) Almos válasza shifty! (#154967) üzenetére


Almos
aktív tag

Első körben ilyet használtam: link
Sajnos néhány hónap után az usb-c csatlakozó mellett a szalagkábel megsérült, vagy mert én is sokat piszkáltam, vagy mert a gyerekek szórakoztak vele.
Utána egy másikat rendeltem, szintén Aliról, sajnos az a termék már nincs fent. Első körben iphone-hoz valót küldtek, utána pedig olyat, ami szarrá volt hajtogatva... Tehát magát az eladót nem ajánlanám (de termék már úgysem érhető el), de maga az adapter működik.
Igazából nem tudom hogy valóban tölt-e 10W-tal, vagy csak 5-tel, de egy éjszaka feltölti a telót, nappal ennyit meg kibír.
Egyébként a legjobb dolog a vezeték nélküli töltésben számomra, hogy az autós töltőnél nem kell a kábellel bohóckodni (nekem usb-c, feleségemnek iphone kábel kell)...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.