Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120843) DeFranco válasza retesz147 (#120840) üzenetére


DeFranco
nagyúr

alapvetően egyetértünk, pár észrevétel:

Oké, hogy amíg nem érkezik meg, az az Ő tulajdona

miért? hol van ez leírva? ez nem törvényszerű, sőt...

Az meg hogy köztudott, hogy pl valaki lop, arra azért a PP nem alapozhat, ilyen nincs. Kötelessége eljárni korrekten, akár ki lop,csal, hazudik.

Korrekten igen, kedvezően nem. A korrekt a 50-50. Az, hogy jellemzően a vevő javára dönt, az kedvező.

Csak arra akartam felhívni a figyelmet kicsit, hogy ne ajánlgassuk ész-észnélkül, hogy "áááhh, majd Paypal úgyis visszaadja", mert mint látszik, azért nem mindig van ez így

Tök jogos, annyi, hogy azért minden hsz mögé két bekezdéses disclaimert fűzni nem szerencsés (erre ott a topicösszefoglaló egyébként) el kellene érni, hogy kb. ugyanazt értsük a dolgok alatt józan paraszti ész alapon, tehát ha valaki azt írja, hogy "max segít a paypal" vagy "max visszaadja a paypal" akkor az legyen világos annak is aki mondja, meg annak is aki olvassa, hogy ez max. valószínűleg van így de biztosan nem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.