Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107580) Breki válasza Kalandor (#107576) üzenetére


Breki
veterán

Egy zenei fórum házigazdájaként nekem mono sehol se felelne meg. És egy rádió ne legyen kisebb mint egy telefon hanem legyenek rendes hangszóróii. Láthatóan az antennája is kisebb emiatt gondolom a vétele se olyan jó. és igaz nem láttam élőben, ahogy te sem az általam mutatottat, de már hogy a lapos kicsi vékony aksi helyett ilyen kell bele alátámasztja.

Tele vagyok 18650 -os aksikkal a zseblámpáimba, forrósodnak is eléggé. Rádióba nem nagyon szeretném használni. Igazából én gyerekeknek szánt rádióba nem is mernék ilyen aksit rakni, főleg ha védelem nélküli.
Tudok venni pont pár hete néztük. Mikro Usb meg csak egy kábel, kb öt hat ilyenem van. Szinte az összes tükörreflexes gépünkhöz is ilyen van, kártyaolvasóimhoz is. De egyébként megy hálózatról is akár aksi nélkül. Volt aki emiatt reklamált nálam aztán kiderült, nem csomagolta ki az aksit. :-)

Itt írtak róla korábban olyan aki szét is szedte.
[link]

De nekem mindegy szerintem maradjunk abban, hogy neked ez tetszik, nekem meg ha valaki meglátja az enyém rögtön rendelnem kell neki annyira megtetszik a designja. Úgy tudom már itt is többen rendeltek.

Részemről zártam, majd a kérdező eldönti. :DD

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.