Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10101) Gépötty válasza Laza... (#10100) üzenetére


Gépötty
senior tag

és (#10099) ZS3NI:
Nem ismerem a képességeid, de az biztos, hogy szembe kell nézned a vezetékvágás-forrasztás-műszerfalszétszedés problémakörével. Elméletben nem bonyolult, de ha az ember csinált már pár ilyet, akkor tudja, hogy elméletben sokminden nem tűnik annak amivel később leszopja magát.

Összességében nekem bevált, bár tényleg szembe kell nézni vele, hogy néha elfelejt felébredni, néha pedig szétmászkál a térképen, de ha nem flottakövetésre használod, akkor teljesen élhető kütyü, főleg ezért a pénzért. Bizonyos mértékben fejleszthető is, és bár én szeretném lecserélni egy nagyobbra ami többet tud, de azért annyira nem sietem el.

Közben átültem telefonról a gépem elé és megkerestem: egy ilyet vett haverom. Működésben, beállításokban gyakorlatilag ugyanaz a kettő, azt kell eldönteni, hogy a beépített antennák megfelelnek-e, vagy külső kell. Én az utóbbit preferálom, de ez ízlés kérdése, nem csináltam összehasonlítótesztet.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.