Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67951) BoB válasza Khaosz55 (#67950) üzenetére


BoB
veterán

Ha ettől jobban mint ahogy most szoktál menni nem akarod jobban forszírozni a kanyargást, akkor szvsz felesleges sport gumira váltani. Maradj a túra-sport-nál, cserélj valami másra ebben a kategóriában.

(Metzeler Roadtec 01, Michelin Pilot Road, Pirelli Angel)

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#67952) RAiN91 válasza HSM (#67948) üzenetére


RAiN91
őstag

Elején én is rángatóztam kis utcákban úthibákon a motoron, de azóta feljebb váltok és úgy nem olyan érzékeny kis sebességnél a kicsi SV : )

(#67953) -Mosquito- válasza Khaosz55 (#67940) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Azt hiszem 2010-ben dobták piacra és a Deauville-en jól működik. Te mocid viszont - 60-70kg arra egy kicsit, frissebb/sportosabb gumi illene.

HSM:

Milyen gumikról van tapasztalatod és hányat cseréltél már? :D

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#67954) Khaosz55 válasza BoB (#67951) üzenetére


Khaosz55
addikt

A következő a Pilot road 4 lesz szerintem. Gondolom ha cserélem a hátsót, akkor az elsőt is cseréljem.

(#67955) BoB válasza Khaosz55 (#67954) üzenetére


BoB
veterán

Az biztos hogy én cserélném egyformára.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#67956) FIREBLADE78 válasza ath (#67941) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Ezt a cuccot tényleges tisztítás után kell rákenyni? Látható mocskot nem ezzel kell levakarni.

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#67957) HSM válasza RAiN91 (#67952) üzenetére


HSM
félisten

Nekem magasabb sebességekben meg a fordulat lesz kevés, és azért idegbeteg... :D De a lényeg, hogy lehet azért kezelni, csak nagyon nyugodt, finom csukló kell hozzá.

(#67953) Mosquito34: Ahhoz nem kell millió gumit kipróbálni, hogy az ember tisztában legyen azzal az egyszerű ténnyel, hogy amelyik gumi jobban tapad, az bizony gyorsabban is fogy. Ha nem így lenne, értelmét vesztené külön túra és sport gumikat gyártani. :U

(#67958) Ferdzsoo


Ferdzsoo
addikt

Nah megjöttünk szlovéniából, volt ott 6 fok ködös, havas hágómászás is. Egy élmény volt. ;]
Viszont pr4 megint bizonyított, meg sem nyikkant egyszer sem, pedig... :U :D

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#67959) -Mosquito- válasza HSM (#67957) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Elmélet látom megy de a gyakorlat hiányos... Szóval 0. :D

Feree

Jó volt az elhiszem. ;)

[ Szerkesztve ]

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#67960) .mf


.mf
veterán

Ájmbekk :)
Az elmúlt hónap 3000 hozzászólását (wtf szófosós banda, motoroztok ti egyáltalán vagy csak a billentyűzetet koptatjátok? :P ) engedelmetekkel / vagy anélkül, de skippelem.

Enduros sárgyúrós mini kalandtúra
Péntek este rámírt Persu, hogy szombaton még itthon van, megyünk-e egyet endurolni. Az én motorom is épp kész lett a héten (karbi fúvókák, elsősorban az alapjárati volt eltömődve, képes volt pirosnál üzemmelegen is leállni), és aznap reggel jutottam el végre bukót is venni, úgyhogy mentünk, eső ide vagy oda.
Nos, mint említettem, friss bukó? Fel is avattam! 1-esen egy körforgalom előtt egyszercsak a földön találtam magam, és nézek ki a fejemből, hogy ezmivoltez. Hát olajfolt! A nedves aszfalton egészen addig meg sem láttam, amíg Persu meg nem mutatta. Szerencsére a sebesség kicsi volt, motoron csak a kézvédő és minimálisan a kipufogót takaró idom lett karcos, én a térdem és a két kezem vertem oda, de mentünk tovább. Meglátogattuk a kedvenc kis "mini krosszpálya a senki földjén", ahova párszor jártam ki tanulni. Csakhát akkor száraz, napos idő volt, most pedig egy-két hete ilyen esős. Ez önmagában még nem vész, de a talaj valami agyagos retek. Na most azt képzeljétek el, hogy mentek előre, és hiába fordítjátok a kormányt bármerre, a motor fittyet hány rád. Gázból megoldani? Na, akkor mindezt keresztbe seggel :DDD Amikor a végére értünk, leszállok a motorról, és egyhelyben állva csúszok lefelé :DDD Csodálom, hogy keréken maradtunk, főleg Persu, aki jobban húzta is neki; én az olajfolt után finomkodtam. Miután megvitattuk, hogy ez nem állapot, új célpontnak vettük az irányt. Egy volt szovjet rakétabázis egy dombon, ahova egyik irányból olyan földutak vezetnek, amiken kivételesen nincsen se természetvédelmi övezet, se magánterület, se behajtani tilos táblák. Kis kavargás és betontalpfákon, murván hegyrebaktatás után megtaláltuk az utat a falu végén. Az utolsó ház kertjében UAZ, Unimog, Pinzgauer álltak, előjelként, hogy mi vár ránk. Sár, még több sár, és térdig érő nyomvályúk :DDD Ugyan már nem az a sárga agyagos, hanem barna föld, de ez is csúszott mint a takony. "De ha már itt vagyunk, legyen kaland!" Csúsztunk, kapartunk, fulladtunk, rúgtunk, toltunk, de csak felértünk :)
Innen jött volna a könnyebb szakasz: ugyan nem mentem rajta végig, de tudtam, hogy innen egy betonút van Érdig. Na de hogy ne legyen annyira egyszerű, Persu kuplungbowdenje elszakadt. A betonút előtti murvás szakaszból térdig érő futóárkokat mosott ki az eső, amit lentebb deponált, a betonon vízátfolyások hordalékai, valamint egy-két kisebbfajta tónak is beillő agyagos tócsa formájában. N+1.-ik majdnemmotoreldobás. Na de amit a gugli műholdas nézete nem mutatott, hogy az út végén egy sorompó is van. Az út két oldala rézsűs, 1-1.5 méteres domboldal, rajta méteres vizes fű, igazi csúszda; a sorompót patkó alakban egy szűk ösvény kerüli meg, ott "csak" combig érő az emelkedő. A bukón keresztül is éreztem, hogy Persu arcára a "Persze, még ez is" kifejezés ült ki, ahogy leszállt róla, és egyesben tolva nekiindult kuplung nélkül áttolni a gépet. Vazelin nem kellett, elég csúszós volt a sár is, kapart össze-vissza. Pár próbálkozás és pár perc után csak átszenvedtük, aztán fordultam vissza, hogy hajj, most rajtam a sor, kuplungom ugyan van, de jóval nehezebb a gépem, tuti jobban fog csúszni lefelé, meg szélesebb is, ha eddig nem, most ám esélyes, hogy eldobom. De nézzük csak azt a sorompót, hátha n--- és nem volt zárva! :DDD Vagy egy percig röhögtem :DDD
A nap és a torkosborzolás persze még nem ért véget, Persunak kuplung nélkül kellett átmennie a város túlfelére. Hogy miket összegépészkedett ott a váltóval :)) de csak megcsinálta, szerencsére a 2T DT-vel ezt még meg lehetett, a Dörzimmel már nem.
Ja és a sár... A benzinkútnál talán többet pénzt költöttünk a nagynyomásúra, mint benzinre :)) Rohadt ragaszkodó retek, a motorhoz bezzeg tapadt...

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#67961) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Hány cm széles kormányotok van? Kölcsön kaptam egy er-6f -et aminek gyári volt a kormánya. Már - már túl keskeny volt. Nekem 86cm. Annak még valami 76kb.

Gumit valaki? 😂
http://www.kephost.com/images/2016/05/17/IMG_20160516_122159.jpg
http://www.kephost.com/images/2016/05/17/IMG_20160516_122153.jpg
http://www.kephost.com/images/2016/05/17/IMG_20160516_122135.jpg
http://www.kephost.com/images/2016/05/17/IMG_20160516_122121.jpg
http://www.kephost.com/images/2016/05/17/IMG_20160516_122113.jpg

Bocsi telorol vagyok.

(#67962) -Mosquito- válasza .mf (#67960) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Ez egy hétig is eltart mire elolvasom. :) Lényeg az, hogy jól vagy/tok és élveztétek a varacskolást. :DDD

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#67963) StoneBridge válasza D1Rect (#67929) üzenetére


StoneBridge
senior tag

Jól mondod, A módban túl agresszív volt, B-ben és STD-ben oké. Az új 09-eken nem tudom változtattak-e (gyanítom igen), azok már kaptak kipörgésgátlót is.
Most a Traceren pont erre is figyeltem, végigmentem az összes módon. Átdolgozták valamelyest, de az A mód szerintem még mindig túl éles, nagyon kicsi az átmenet (szóval városban araszolást nem ebben a módban próbálgatnám :D ). Szerintem idővel szokható a Traceren, nekem a kb. 20 km erre nem volt elég.

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#67964) vlevi válasza StoneBridge (#67963) üzenetére


vlevi
nagyúr

"de az A mód szerintem még mindig túl éles"
Ne használd :D

Viccet félretéve, ezt minden tesztelő elmondta, leírta, hogy az A mód csak azoknak kell, akik állatkodni akarnak a géppel.

(#67965) StoneBridge válasza vlevi (#67964) üzenetére


StoneBridge
senior tag

Hát kb. :U
De ezek a gépek erre vannak, állatkodásra. MT szlogen: "fedezd fel a sötét oldalad" ;]
Ja, a hangja... szintén akrapovic volt a tesztmotoron. Gyönyörűen durrog.

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#67966) Geresics válasza BoB (#67947) üzenetére


Geresics
addikt

SONY AS200V :K
Keress YouTube-on összehasonlító videókat, és meglátod, hogy ez a jó választás! :K
Itt egy igényes összehasonlító: SJ5000X vs Gopro 4 Black vs Sony AS200v vs Xiaomi Yi

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#67967) Kroni1


Kroni1
veterán

Nemrég volt téma, gondoltam megkérdezem:

Continental TKC80-as - eléggé terepguminak számító - abroncsokkal műszakin megbuktathatják a motort? kicsit hülyeségnek érzem..Valaki irta, hogy 50% felett kell lennie a tapadó felületnek, ez szerintem megvan, de ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy a Mozaikban pl. akadékoskodnak miatta, nekem a szabályos kipufogómba is belekötöttek, meg akart buktatni a vizsgáztató aztán én mutattam meg neki, hogy hol az E jel mert ő nem találta, és elnézést kért. :W

geresics te milyet használsz? Műszakin nem volt gondod még miatta?

[ Szerkesztve ]

(#67968) Geresics válasza Kroni1 (#67967) üzenetére


Geresics
addikt

a TKC 80 "street legal" gumi, azaz simán át kell menjen a műszakin.
Nekem az a bajom vele, hogy Africa Twines srácok mondták, hogy 5000 km alatt kopik el. Frissen tették fel az Albán karika előtt, és mire hazaértek már cserélhették is, pedig az max 3500 km volt. :(((
Ezért (is) vettem én a Conti TKC 70-et! Kifejezetten a nagy túraendurokra (BMW 1200GS, KTM 1190, stb.) lett kifejlesztve, és asszem 240 km/h sebességindexe van!
Itt egy jó grafikon a TKC 80, és a ContiTrailAttack-kal összehasonlítva:
grafikon

Szerk.: a hétvégén mentem először az új gumival! Atom jó! :K

[ Szerkesztve ]

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#67969) Kroni1 válasza Geresics (#67968) üzenetére


Kroni1
veterán

Jó kis grafikon, bár én a gyártó oldalán látható grafikonoknak nem hiszek annyira.. Sztem a mintázatból kiindulva sokkal nagyobb különbség van a terepképességekben mint ahogy azt a grafikonról "sejteni" lehet. (és vszleg a futásteljesítményben is nagyobb az előnye a 70-esnek)

Igaz, ez a 80-as tényleg csak terephasználatra való cucc, mondták nekem is Bike-R-ék, hogy aszfalton nagyon kopik. Helyette a nem túl olcsó Heidenau K60Scout-ot javasolták ők és mások is, az is nagyon jó kis gumi, magas futásteljesítményt igér és szuper állítólag terepre és aszfaltra egyaránt!

Ehhez a TKC70-hez a Metzeler Tourance-t tudnám hasonlítani, az is ilyen kategória lehet ránézésre, nekem a Tourance Next aszfalton nagyon állat volt a GS-en..

[ Szerkesztve ]

(#67970) BoB válasza Kroni1 (#67969) üzenetére


BoB
veterán

Ahogy látom mintázatban elég nagy a különbség. Berakok egy képet szemléltetésként hogy a többieknek ne kelljen keresgélni:

70-es a bal szélső, 80-as a jobb szélső.

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#67971) Geresics válasza BoB (#67970) üzenetére


Geresics
addikt

:Y :R
(Ha ránagyítasz, akkor látszanak az első gumik is (a CTA kivételével)! :DD

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#67972) Kroni1 válasza BoB (#67970) üzenetére


Kroni1
veterán

Igen, ezért mondom én is, hogy a 80 igazi terepgumi, a legkeményebb helyekre..

De meg kell hagyni igencsak brutál jól tud kinézni, nagyon feldobja a motor kinézetét! :)

(#67973) BoB válasza Geresics (#67966) üzenetére


BoB
veterán

200 Euró a határ nálam, annál többet nem akarok kiadni rá. Meg ahogy nézem normálisan nem lehet csak ezeket a téglákat felrakni a sisak állrészére...

Szerintem ebből SJ5000X lesz.

Erről jut eszembe, hogy még lógok egy Tomtom Rider, meg egy F800R tapasztalatok írással :D

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#67974) tboldi válasza BoB (#67973) üzenetére


tboldi
nagyúr

:K ;]

(#67975) BoB válasza Kroni1 (#67972) üzenetére


BoB
veterán

Főleg ha előlre is hátsó gumit raknak :DDD :

Javítsatok ki ha tévedek, de nekem nagyon úgy tűnik hogy így van.

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#67976) Geresics válasza BoB (#67973) üzenetére


Geresics
addikt

Lehet azokat rögzíteni azért! ;)
Én így rögzítettem: [LINK]
De pl. AFX 41DS-re így rögzítette a kedvenc motovloggerem: [LINK]

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#67977) HSM válasza Kroni1 (#67972) üzenetére


HSM
félisten

Nekem nem jön be ez a traktorgumi kinézet. :(

(#67978) Kolondrum


Kolondrum
félisten

[link]

Elég volt vele 57 másodperc, fejidomosat soha többet.

[ Szerkesztve ]

(#67979) canniball válasza Kolondrum (#67978) üzenetére


canniball
nagyúr

Nem mondod komolyan, hogy 57mp volt amit rajta töltöttél...vagy mégis? Mi nem tetszett?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#67980) Kroni1 válasza BoB (#67973) üzenetére


Kroni1
veterán

Ha nem sos sürgős, akkor én várnék kicsit!

Az SJCAM pont most adta ki az M20-at, ami az 5000Elite utódja elvileg, de már felhagytak a Gopro utánzó kinézettel! Ugyanaz a Novatek chipset, kicsit nagyobb érzékelő, (a 12MP Sony IMX078 helyett 16MP-es IMX206-os) kisebb súly és fele akkora méret! Elvileg mától kapható, elég jó 120$ áron, ami azt jelenti hogy olcsóbb mint az 5000Elite! Nagy előnye lehet motorosoknak, hogy sisakon kevésbé lóg ki oldalt rögzítve, továbbá ez az első SJCAM amihez van bluetooth-os távvezérlő, 20$-ért! Szerintem eléggé bíztató. kb. az 5000Elite tudásszintjére számítok, de ha kicsit neadj isten gyengébb lenne az se baj, a kompaktsága és az ára miatt sztem ez igen jó kis kamera lesz!

Extremshop-ból már itthon is előrendelhető elég jó árban, de tuti lesz máshol is kapható hamarosan!

[ Szerkesztve ]

(#67981) Kolondrum válasza canniball (#67979) üzenetére


Kolondrum
félisten

Fejidom nem forog, le van burkolva, mint egy bálna. Meg amúgy ugyan az a blokk és mégis máshogy ment. Ha én ezzel mentem volna anno A korlátlanon a fejemben meg nem fordul, hogy er6n-et vegyek, mert ebből indulok ki. Most vagy az F-nek kicsit más az áttétele, ami lehet, de akkor sem hiszem, hogy ennyire más lenne, de lomhább mint az enyém. Az is tény, hogy ha kiveszem a hangtompítót teljesen más az enyém is, jobban megy. Inkább úgy mondom jobban harap.
Azzal együtt amúgy, hogy sztem lomhább az F, nem rángat, olyan kiegyensúlyozott. Enyém valamiért nem nagyon ismeri a köztes állapotot. Mész vagy nem mész. Az, hogy ott tötymörögsz nem az igazi.
[link] - Amúgy többet mentem, de a darabolt videón ennyi elég volt az elején.

(#67982) canniball válasza Kolondrum (#67981) üzenetére


canniball
nagyúr

Lehet csak eltérő beállításból adódik, hogy más a kettő.
A fejidom meg hogy nem forog...van amelyiken igen? Tavaly mikor ráültem a VFR-re nekem is fura volt, de egy idő után már nem figyel rá az ember.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#67983) kcsa válasza canniball (#67982) üzenetére


kcsa
veterán

Én még mindig csak egy alsóbbrendű robogós vagyok, de kifejezetten utálom ha forog a lámpa és a műszerfal a kormánnyal :)

(#67984) Kolondrum válasza kcsa (#67983) üzenetére


Kolondrum
félisten

Egyetlen oka van amiért szeretem ha forog. A tükör is vele forog és pl pirosnál hátra tudok úgy nézni ahogy egy fixen álló motorról nem, mivel azon nem forog a kormánnyal a tükör. Azt meg tudnám szokni, hogy nem látom a fejidomtól telibe mi van előttem lent, de a tükröt nem.

(#67985) canniball válasza kcsa (#67983) üzenetére


canniball
nagyúr

Ízlések és ficamok... :D

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#67986) Kroni1 válasza Kolondrum (#67981) üzenetére


Kroni1
veterán

Most akkor azt is a fejidom számlájára írtad, hogy gyengébb az a motor mint a tiéd? Mert szerintem ennek nincs köze egymáshoz.. :) Én meg pont a naked-el vagyok úgy, hogy nem nekem való.
Volt egy V2-es Honda Spada-m, azon még oké volt a városban h nincs plexi, de azért arra is vettem egy MRA-t mert balatonra menet már zavart a túl nagy szélnyomás és a rengeteg bogár a ruhámon, meg a nyakamon és a sisakomon. A plexi ezt mind orvosolta.
Aztán a Triumph Thunderbird-öt kipróbáltam, és hát aszittem leszakad a fejem!!! 80-nál már zavart a szél, (GS-en 100-nál is felnyitott sisakrostéllyal csak napszemcsiben krúzolok) 120-nál a kabátom már úgy fel volt fújva, mintha michelin baba lennék, és a szélnyomástól fájt a fülem, a sisak meg mintha le akart volna repülni a fejemről. Haver mondja, hogy ő már megszokta, én meg mondtam h én meg a fejidomosok általi kényelmet szoktam meg. :)

Adj kicsit több időt egy fejidomos motornak szerintem, és rájössz, hogy sokkal pihentetőbb illetve kevésbé fárasztó azzal motorozni, mint nakeden. Azt hogy nem fordul az idom megszokod, a tükrök meg nem minden motoron vannak az idomon, a GS-en pl. a kormánnyal fordul.. Nekem volt olyan robogóm amin a kormányrészen volt a lámpa, utána lett amin meg az idommal fordult. Elsőre fura volt, de minden csak megszokás kérdése.

[ Szerkesztve ]

(#67987) kcsa válasza Kolondrum (#67984) üzenetére


kcsa
veterán

Az orridom és a tükör rögzítése nem feltétlen függ össze, enyémen se forgott a műszerfal, de a tükör a kormányon volt :)

(#67988) Kolondrum válasza Kroni1 (#67986) üzenetére


Kolondrum
félisten

Ezt hol olvastad? Első mondatra értem.

kcsa! Igaz, de azoknál amiket néztem mint lehetséges utód és ami árba belefért ott úgy volt.

[ Szerkesztve ]

(#67989) Kroni1 válasza Kolondrum (#67988) üzenetére


Kroni1
veterán

"Fejidom nem forog, le van burkolva, mint egy bálna. Meg amúgy ugyan az a blokk és mégis máshogy ment."

Ebből ugy vettem ki, hogy a menettulajdonságbeli különbséget is mintha a bálna mivoltának tulajdonítottad volna.

kcsa is jól mondja amit én is irtam fölötte, a tükrök valóban nem minden idomoson vannak így megoldva.

[ Szerkesztve ]

(#67990) Kolondrum válasza Kroni1 (#67989) üzenetére


Kolondrum
félisten

Hát inkább nem mondok semmit... Ebből ezt szűrted le? Gratula! :C :C

(#67991) V.Stryker válasza Kolondrum (#67978) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Szerintem az a bajod vele, hogy nem volt szélzaj és hallottad a gondolataidat. :DDD Degec Off.

Ha már motorozás, akkor rockzene is... mától új rock rádió indult ha valakihez még nem jutott volna el! :C

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#67992) Kroni1 válasza Kolondrum (#67990) üzenetére


Kroni1
veterán

Már ne is haragudj, de szerintem itt kettőnk közül te irtál furcsább dolgokat.

Az oké, hogy nem tudod, hogy a fejidom meg a kormány nem feltétlen mozog együtt, erre ezt az infót ketten is megosztottuk veled, (akiknek vélhetően több tapasztalata van naked és fejidomos motorral egyaránt mint neked) pusztán azért mert segíteni akartunk.

Nem látok a fejedbe, de a két mondat egyben úgy tűnt, hogy az egyforma blokk ellenére gyengébbnek érződő motort is a fejidomos mivoltának tudod be. De mivel nem voltam biztos ezért megkérdeztem, nem pedig "ezt szűrtem le".

A gratulációdra meg a szmájlikra semmi szükségem köszönöm, inkább én tudok gratulálni, hogy valamiről egy út alatt - legyen az 57 másodperc vagy akár 57 perc - így tudsz nyilatkozni, hogy neked olyat soha többet! Én sajnos ennyire nem vagyok nagy király..

V.Stryker: Az mától indul?! Jeeeah! Már oda is kapcsoltam! Innentől ez fog szólni nálam melóban. Nagyon vártam, bármilyen rock fog szólni, az tuti jobb lesz mint a sok szemét amit "kénytelen voltam" eddig háttérzajnak elviselni!

[ Szerkesztve ]

(#67993) Kolondrum válasza Kroni1 (#67992) üzenetére


Kolondrum
félisten

Ez relatív. :)) Olyan dolgokat képesek emberek kikerekíteni a mondataimból, hogy gyakran csak lesek. Lezártam nem érdekel.

V.Stryker! Azért annyira nem mehettem vele. Meg elmondta a tulaj mennyit ér ez az egész fejidomosdi ennél a típusnál.

[ Szerkesztve ]

(#67994) tboldi válasza V.Stryker (#67991) üzenetére


tboldi
nagyúr

:C

Az Anténa Rockot már úgyis untam, marha sok az ismétlés, ráadásul még szlovákul sem tudok. :D

(#67995) Kroni1 válasza Kolondrum (#67993) üzenetére


Kroni1
veterán

Nekem csak az "inkább nem mondok semmit - gratula" hsz-ed tűnt fellengzősnek, érzésem szerint indokolatlanul, ahhoz képest, hogy csak rákérdeztem h jól értem-e amit irsz. Ilyenkor el tudok pattani kicsit.. Lehet akkor talán néha te fogalmazol félreérthetően, de engem sem érdekel, én is lezártam.

ON: Mindjárt megyek gumit cseréltetni, Jönnek fel a havertól kapott Metzeler Karoo3-ak, hétvégén meg irány az osztrák offroad túra! Yuppi! :K

(#67996) Geresics válasza Kroni1 (#67995) üzenetére


Geresics
addikt

Az jófajta gumi!
Osztrák offroad? :Y Azt merre? Azért ott lőnek!
Ha megvan az útvonal, akkor oszd meg velem is kérlek, mert nagyon érdekel!
Ha nincs, akkor kérlek-kérlek-KÉRLEK rögzítsd merre jártál (pl. RBiker-rel), és utólag oszd meg! NAGYON szeretnék én is arra menni, ráadásul a tesóm kint lakik, szóval a szállás megoldott volna nekem!

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#67997) Geresics válasza V.Stryker (#67991) üzenetére


Geresics
addikt

:C :R

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#67998) demars válasza runner 125 (#67688) üzenetére


demars
addikt

Fél órán keresztül kerestem a polcokon de nem találtam. Végül rákérdeztem az egyik helyes csajszinál, aki kapásból mondta, hogy 2 db van még a raktárban. El is hoztam egyet, valóban jó vétel.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#67999) Something_


Something_
őstag

Posta biztosítós ajánlattétel egész gyorsan ment, holnap lesz 1 hónapja a baleset. Rendőrségről ez nem mondható el, nincs még előadónál sem az ügyem, sőt, előadó sincs hozzá társítva :D

A roncsot ha akarom, akkor 15 napon belül köteles megvennie az ajánlatot tevő partnernek. Csak hát baleset előtt kb 500 km-el kb 150.000-et költöttem a motorra :D

(#68000) -Mosquito- válasza BoB (#67973) üzenetére


-Mosquito-
őstag

A BMW teszt nem érdekel ( ;]) de a TomTom naviról szívesen olvasnék.

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.