Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz -Mosquito- #34700 üzenetére
sajnos kevés, tapasztalat
az alpine motosafe-nél még elmegy, de a fülre kiöntött füldugóknál már kevés.
nekem f4 van, nemtom, hogy az újabb 5-ös erősebb membrános e, a fotók alapján ugyanaz, csak a központi modult változtatták meg.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Dexar007
veterán
válasz ujskodas #34704 üzenetére
Ahogy szetneztem aprodon ezekert lehet adni fognak 15 ezret,a mostanit is megprobalom rasozni valakire,es akkor en pedig szepen veszek magamnak ujakat,pusztan kivancsisagbol. Ha tenyleg eg es fold,akkor legkozelebb mar csak par eves hasznaltakat veszek,nem 2. vh-sat.
Give me your cum,bull!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz ujskodas #34693 üzenetére
Igen ez a pilot road egy. Botrányszar, ha rákeresel a háromra mindjárt meglesz az a 70-80k összesen.
ez egy 9 éves konstrukció.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz Ferdzsoo #34710 üzenetére
Pilot roadot nem vennek mar ujnak hazudottat se.
Normalis hasznaltgumi ami se nem kockas se nem regi se nem agyonkopott, parban 25-50k.
En ajanlanam a palyazasra hasznaltat. A szele kopott szokott lenni de kozuton azt ugy se hasznalod. Kozepen mint az uj! 2 evesnel oregebbek se szoktak lenni. Persze turazaskor palyan gyorsan kopik mert puha de ilyeneket adnak 20tol. -
Archer
őstag
Mondjuk relatív a tűzforró, üzemmelegen is olyan, hogy nem kell nagyon taperolni. Ahogy nézem képekről, tényleg nincs valami nagy hűtő azon a motoron, szerintem felmelegedhet 20-25 fok körül már annyira, hogy kelljen a ventilátor.
Valami hőmérséklet visszajelző csak van a műszerfalon vagy azt is lespórolták? Esetleg a hűtőfolyadék hőmérsékletét mérő szenzor is lehet hibás és amiatt nem kap jelet a ventilátor. Persze inkább go szerelő, az biztos hamar levágja, hogy mi a probléma.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Integra
titán
válasz AndrewTdi #34707 üzenetére
füldugó nélkül tisztán fogod hallani, na de füldugó nélkül motorozni... :-/ az intercom gyártók nem gondoltak még a füldugósokra sajnos.
egy megoldás még van, agybadugós bluetooth headset, a sennheisernek van ilyenje, az mm200. nagyon jól csillapítja a zajokat, de értelem szerűen nem vág úgy, ahogy egy igazi füldugó. cserébe a hangminőség első osztályú. viszont ahogy a képen is látni fogod a modulban van a mikrofon, abba meg nem nagyon fogsz tudni beszélni motorozáskor
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Integra #34696 üzenetére
Épp most gondolodtam én is az interphone-on, a baj az hogy én is füldugóval motorozom, motosafe-t fogok használni. Azzal még okés? Vagy necc?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
fattyu
veterán
válasz Dexar007 #34717 üzenetére
Drukkolok. találj valami szerencsétlent akivel el tudod hitetni jó ez. Majd mikor eltaknyol vele jön és letömi a torkodon.
Van egy kategóriája az embereknek. Akik nem tanulnak semmi másból mint az erőszakból.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
csongi
veterán
válasz Integra #34714 üzenetére
Korábban írtam már, én ilyen stereo cuccost használok.
Meg ilyet.
A samu kezlehetősége elég szar. Kesztyűben képtelenség. A sony sokkal jobb.
A samunál leszedtem a csatot, és felragasztottam egy tépőzárat, annak az ellendarabját felvartam az arcpárnára oldalt. Működik de kezelhetetlen. A sony kezelhetőbb, de annak felfogatása még hátra van.
A csatra lehet csiptetni.
Előnyük a cserélhető gumi, így teljesen jó. Nekem nem tud többet a motosafe füldugó, mint az agyba dugós füles.
Csak a jó gumi méretet kell kiválasztani. Érdemes figyelni a méretére alakjára. Van olyan béna alakú, ami nyomja a fület, mert adott sisaknál kicsi a hely.
Előnye viszont az, hogy bármilyen fülessel pótolható.
Hátrány, a hosszú vezetéket be kell zipzározni a kabátba.
Összességében nem rossz egyedül motorozásnál teljesen jó. Csapatos gurulásnál kerül előtérbe a kezelhetőség, mert néha szüneteltetni kell az adást, hogy hallja mit mond a másik. -
Integra
titán
válasz csongi #34720 üzenetére
apple és samsung mentes háztartásban élek és kifejezetten büszke is vagyok rá
régen igazi bűvészbajnok voltam, amikor ezzel kísérleteztem, akkor még a régi sennheiser kábeles fülesemmel. felöltöztem, fülbe bedug, zippzár alatt elvezet, köldöknél a zippzár alatt meg kivezet, tanktáskában levő navigációba bedug, de csak miután a motorra felültem, etc... amikor 230 környékén meg kijött a kábel, akkor meg elkezdtem kapkodni hogy bazdmeg... na, nem biztonságos ez, abba is hagytam. ideális megoldás mai napig nincsen. maradt a kiöntött füldugó mai napig. az i4-et meg nem használom, csak végszükség esetén, akár ki is szerelhetném a sisakból
-
csongi
veterán
válasz Integra #34721 üzenetére
Ezzel az akrobatikázással küzdök én is bár 230 sose volt, max 230Km megtett út.
Samsung csak ez van meg a TV, de azt egyenlőre nem dobom ki, nincs pénz másikra
Valóban nincs tökéletes megoldás sajnos. Bár van egy ismerős aki lap hangszórókat készít. Konzultáltam vele, mekkora lenne a legkisebb méret ami legyártható,,,, hmmm, kitudja lehet egyszer lesz belőle valamiA megoldás úgy is kínából fog jönni érzem a csontjaimba
-
Integra
titán
válasz csongi #34722 üzenetére
akkorát kell készítenie, ami befér a párnák közé. aztán levágni a jelenlegi hangszórókat a kábelről és ráforrasztani ezeket és kipróbálni. de ha valahol meglehet pontosan tudni az interphone hangszórók technikai paramétereit, akkor az alapján már tudja, hogy mit kellene csinálni. dupla olyan hangosan kellene tudnia szólni minimum, recsegés és egyéb mellékzörejek nélkül.
-
Dexar007
veterán
válasz fattyu #34719 üzenetére
Errol is el lehetne vitazni tobb oldalon keresztul.:
1. nem vagyok bolt 2. a vasarlonak tudnia kell mit vesz 3. en vagyok a hibas amiert elesik? 4.Hogy ebayt idezzem.: ,,privatverkauf" azaz boltba tessek menni garanciaert.Mellesleg.: [link] Ugyanez a gumi,annyi a kulonbseg,hogy ez 2012-es. 51 euro-ert ment el,es elotte is volt 4 ember akinek megert minimum 40-et.Miert is ne menne el ez nalunk 15-ert?
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
-
zedok
őstag
Hamár füldugó,fülhallgató kérdés volt:
Ti hallgatok zenét motorozás közben?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
Rendben, köszönöm. Nekem is ez volt a gondolatom róla. Navigációt? Na azt még nem próbáltam. Ja és akkor bluetooth egységen keresztül mondja a dolgokat?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
DigitXT
nagyúr
Navigációt?
Nem-nem... Navicágicót.akkor bluetooth egységen keresztül mondja a dolgokat?
Úgy biza. Legjobb, amikor rád ordít, hogy túl gyorsan mész,
túllépted a sebességhatárt. Na, ezeket ki szoktam lőni.
Az elején még vicces volt visszapofázni neki, hogy "de még
mennyivel", de utána inkább idegesített ez a feature.Zenehallgatással több gond is van. Egy elég fontos csatornát
kikapcsol/zavar, amiből szokott jönni visszacsatolás... Másik,
hogy ha halk, nem hallod. Ha meg hangos, a szélzaj akkor is
erősebb ha tempót mész, tehát halk: "kW-os" hangszórókkal
üvölteni a füledbe, hogy "zenét hallgass"? Marhaság. Városon
belül még elmegy. De ott meg befigyel az első pont, miszerint
információt veszítesz vele a környezetedről. Így életveszélyes!
A harmadik meg, hogy elvonhatja a figyelmed / koncentrációd.Mostanában próbálgatom. Kis tempónál poén* és még hallom
is valamennyire, de ha már gázt kell adni nyitott dobbal felejtő.
Füldugóban még nem próbáltam, de az amennyire megfogja a
szélzajt, meg a kipu hangját is, szerintem a zenéből sem sok
maradna. Talán ha agybadugós füles lenne, az segítene, nade
nem azért vettem headsetet, ami így nagyon kényelmes, hogy
dugdossak a fülembe bármit is ezután (max. ugye füldugót).AndrewTdi: mint azt már a robogósban is említettem, az SBK
dobod mellett SEMMIT nem fogsz hallani! Füldugóban pláne.
Ha meg lenne olyan erősítőd, ami úgy megküldi, hogy MÉGIS,
akkor az meg "instant halláskárosodás". Most érted füldugóval
védekezel a ZAJ ellen, erre még nagyobb zajt keltesz, hogy az
áttörjön a kipud dübörgésén/szélzajon? Oké, el lehet venni a
gázt, lehet lassítani s akkor talán jó lehetnél... De azért nem a
végtelenségig megy a zajcsökkentés. (Füldugót menet közben
kivenni nem tudsz, ha meg meg kell állni, azt kivenni, bukta...)Az a durva amúgy, hogy ha telefonálsz, alapból sokkal halkabb
az input, mint egy zúzósabb zenénél (és még érteni is kéne)...
Na, az nálam tökig tekert InterCom-mal, 40 km/h körül, lehelet
gázzal volt kezelhető. Bent lett volna a füldugó, nem hallom.
(Nem használom a városban, nem megyek akkora tempót itt...)*: főleg a lámpáknál szoktam élvezni, alapjáraton. Igaz, eléggé
halkan hallgatom, mert az InterCom mono. Csak nélküle megy
a stereo, viszont úgy nincs erősítő: annyit tud, amit a teló küld.
De még ez a viszonylag halk zene is elég, hogy máris kevésbé
halljam a körülöttem "somfordáló" autókat és egyéb zajokat.Ami nekem a legjobban tetszik abban, hogy rá vagyok kötve a
telóra (egyelőre kábellel, de majd lesz belőle bluetooth idővel),
hogy pontosan tudom, ha hívásom van. És ha kell félreállok.
Míg enélkül volt, hogy behaluztam, hogy rezeg, potyára álltam
félre (gondoltam épp vmi fontos hívás érkezik). Ha nagyon nem
várok ilyesmit, és a VIP-ekkel közöltem, hogy ha nem veszem
fel, akkor motoron vagyok, nem szoktam ügyet csinálni belőle.
Motorozok. De megnyugtató, ha be tud csörögni a kupakba:
esetleg még azt is hallod, hogy ki hív, érdemes-e megállni neki.
És még ha meg is kell állni, még mindig sokkal kényelmesebb
felvenni a hívást, és úgy beszélni nekivetkőzés nélkül, mint teló
elő, kesztyű le, sisak le, stb. Egy gombnyomás felvenni: zsír...Itt amúgy ugyanezekről elmélkedtem: azóta van 1-1 tapasztalat.
Szerk: még annyit, hogy autóban úgy szokott az ember zenét
hallgatni, hogy a kinti zajokat a kasztni lefojtja, bent meg ugye
lehet csiholni kis* zenét. Ehhez képest a füldugó és a headset
viszonya úgy néz ki, mintha a kocsidban is KÍVÜLRE raknád a
hangszórókat, majd baromira feltekernéd, hogy a zajszigetelés
ellenére (a motorzajt, és a szélzajt is túlharsogva!) bent halljad.
Nonszensz. Ilyen szempontból, csak valami füldugóba integrált
megoldás jöhet szóba, ami (talán!) még a hallásod is kíméli.*: ha túl hangos, itt is "információvesztést" szenved a vezető...
(Ezek szoktak lelkesen kimenni a szirénázó mentő elé is...)Integra: füldugó nélkül tisztán fogod hallani
Te nem hallottad még azt az SBK dobot. Légkalapács. Brutál.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Nekem nincsenek ilyen problemaim. Semmivel sem tud tobbet a motosafe mint a head set. Esszeru hamgerovel pont ugyan ugy hallom a mentoket mint autoban
Nekem nem okoz gondot. Persze nem csutka hangeron, mert akor tok mindegy hogy auto bicikli vagy akarmi. -
KoVee84
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de az Bridgestone S20R és F között csak annyi a különbség, hogy Rear és Front? Valakinek tapasztalat vele?
Djuree: közben rájöttem, át is szerkesztettem a hozzászólást
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz KoVee84 #34739 üzenetére
miért ne mehetne fel egyszerre? ez egy szett első hátsó.
asszem nekem is ez van fenn most...eddig bevált, bár sok km nincs még bennük. esőben sem mentem még ezekkel.
látom szerkesztetted és rájöttél közben hogy az F és R azt jelenti.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! A múltkor valaki keresett megfizethető árú sportkamerát, ez így elsőre nem tűnik rossz ajánlatnak: mai hír a PH-n!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
félisten
A csekk mennyi ídőn belül érkezik? Fontos.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Bogyó bá' #34746 üzenetére
Értem, az nem jó. 1 héten belül tudnom kell, hogy rakjak el vagy sem 30k-t. Bár mivel rám nézett meg stb biztos én kapom. Ma nagyon összejött, ma aztán....
DigitXT! Lelőtt a nő, majd felkapta a rádiót és előre szólt a kocsiba pár száz méterrel utána, gondolom, hogy Írják fel a rendszámot vagy nem tudom. 80-nál 95-100 között jöttem óra szerint. 30k
Mivel 102-őt mutatott az óra max és megmértem GPS-el az már 30k.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs