Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Tud valaki ajánlani pesten olyan céget aki utólag beépít motoros ülésfűtést? Előny ha van tapasztalat is mert google külön motorosra nem dob ki semmit, csak autósra.
Predator2: superzone, shox
-
ALI_G
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Superzone-t kihagynám ha lehet. Nem jó bolt. Jobb alatt nem a drágábbat értettem mint alpine és hasonlók. TCX bőven jó utcára.
-
ALI_G
veterán
Motoros cipőt szeretnék venni, de neten nem sokat találni pesten. Euromotoron kivul hol arulnak a jobb márkák közül? 30-at szeretnék rákölteni, TCX Rush tetszik de lehet nem fér bele.
-
ALI_G
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Nem igazán van hely, a fülemben kellene elférjen.
-
ALI_G
veterán
Tudtok ajanlani olyan vezeteknelkuli fulhallgatot amit sisak ala is feltudok venni?
-
ALI_G
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Shoei NXR még hordanám pár évig engedelmetekkel

-
ALI_G
veterán
Megoldódott. Tegnap leesett a sisak a kormányról pont a plexi oldalára és kijött a helyéről úgy, hogy a szerkezete is valahogy szétmozdult. Elmolyoltam vele 2 órát mire sikerült megcsinálnom. Szét kellett szedjem az egész mechanikát (mondjuk ez 3 csavart jelentett oldalanként, meg 1 rugót), de mire rájöttem, hogy mi a baj már agyf@szt kaptam

-
ALI_G
veterán
Van valakinek shoei nxr, vagy hasonló sisakja? Kellene egy fénykép a plexit rögzítő szerkezetről.

-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
A WFX TECH WP-t hol vetted?
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Milyen a téli kesztyűd? Tavaly felvettem egy legolcsóbb decathlonos kesztyűt a motoros alá, de az a kesztyű a múlté

-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Koszi szepen a reszleteket. Irodaba jarok robogoval, ott van valtocipo. Igazabol legtobbszor erre kellene, ráadásul tavasszal és ősszel érzem kritikusabbnak amikor már nincs túl meleg, sokszor vizes az út, nagyobb a tömeg az utakon. TCX-et megnézem. Azt láttam, hogy 30 alatt felejtős. Nyáron nagyon meleg? Térdvédő lábszárvédővel beszerzés alatt

Muffot is vennem kell, mert csak nyári kesztyűm van (és a versenykesztyű
) Idén nincs kedvem fázni. -
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata motoros cipőkkel? Utcára kellene egy 'motoros' cipő. Az se baj, ha tudok benne sétálni kicsit, meg vállalhatóan néz ki. Egynelőre mindössze 2-t találtam neten. Budget alacsony

-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125
üzenetére

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
1000-es sor4-ek egyesben nem engedik a teligázt ha jól rémlik. Sőt, még az r6r-emben is volt valami gázlimit, de javíts ki ha tévedek. Igaz az az R1 3-ikban is kerekezik gázra, enyém meg csak 2-ben
leáttételezve.Nem követtem mi itt a sírás oka, de egyenesben a 200 ló is elfogy egyszer

-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni a robogómhoz telefontartót amit a kormányra tudok rögzíteni. Amit találtam vízálló minőségi az csak iphonera jó, nekem viszont lg nexus 5 van.
Tudtok valamit ajánlani? ebay, amazon, stb jöhet. Örülnék ha a bicajra is tudnám rögzíteni
ps: bocs ha nagyon off

-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne egy használható nyári kesztyűre utcára, persze nem baj ha van védelem is. A mostani mugenrace nem volt rossz, de a superzone-ban már nincs egy ideje (gyakorlatilag semmilyen).
Tudtok most valami jó kesztyűt? -
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Rég jártam erre, remélem mindenki egyben van.
Tudtok ajánlani megfizethető téli kesztyűt? Ma szétfagyott a kezem
üdv,
Ali -
ALI_G
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Persze, ha mindenki 1:20-as kort megy korulotted, akkor a 44-47-es urido
De komolyan, a tobbi kozuti autos (!) tempot diktal.
Egy ideig elvezed, hogy csunyan otthagyod a tobbieket, de normalis idot nem lehet igy menni. Latszik is, hogy 3 masodpercet bukik koronkent az elozesekkel, meg ugy is hogy a tobbiek szivrohamot kapnak. -
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Egesz tavasszal nem lattam motoros alaoltozot a lidl-ben, es az elozo tonkrement. Vennem kell egy alsot. Tudtok ajanlani olyat ami nyari idore van kitalalva es nem 10k?
-
ALI_G
veterán
sziasztok,
van valakinek gps-es nyomkövető a motorban? -
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Külföldről behozott motor forgalomba helyezéséhez mik kellenek? Én ezeket találtam:
műszaki vizsga 8360
törzsköny 6000
regadó 20000 (kalkulátor szerint)
forgalmi 6000
vagyonszerzési 4800 -
ALI_G
veterán
válasz
üzenetére
Mondjuk 20-ért már van gps tracker. Első amit találtam.
baboss: olyan is van, jó kockás

-
ALI_G
veterán
válasz
üzenetére
Mennyit fizetsz a sim-ért ami benne van? Erre a feltölthető a legolcsóbb?
Megnéztem casco-t, de 60/évért nincs értelme egy 300e Ft-os robogóért (50.000 önrész). Igaz ha minden jó megy, akkor max erre a szezonra van kitéve a kleptománoknak.
baboss: asszem van egy használt hátsóm, dunlop d212, a majré lekpott, de középen még használható. Mondjuk ez közúton gyorsan ledarálódik.
-
ALI_G
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
A hornet egy annyira jó, hogy egy kezdővel is elhiteti, hogy megtudja zabolázni. Úgy lehet irányítani mint egy biciklit, ami veszélyes. Nincs félelem vele és fals visszajelzést ad a vezetői tudásról. Hamar át lehet vele esni a ló túloldalára. Nekem 600-asom volt, az is ott hagy minden autót 2x, de egy gs 500 már totál más.
Aláírom, hogy az ember jobb csuklóján múlik többnyire és a tréning elvitathatatlan, must have, de a fentiek kiegészítik. -
ALI_G
veterán
Venni fogok egy 250-es beverly robogót, amit nem tudok éjjelre elzárni. Immobilizeres, szóval inkább csak alkatrésznek lehet egy ilyet elvinni. Van egy erős láncom és tárcsafékzáram. Odatudom láncolni egy betonba öntött vasrúdhoz a lépcsőház bejárata mellett, aminél mozgásérzékelős világítás van. Azt tudom, hogy a láncot aki akarja, az levágja erővágóval és 2 ember feltudja tenni egy platós autóra viszonylag hamar (5 perc se). Mit érdemes még szerintetek tenni, hogy ne vigyék el? Lopás cascot lehet ilyen motorra kötni? Sajnos a közelben nincs garázs, de van egy nagyobb parkoló szenben az épülettel és közepesen forgalmas az utca, jó közvilágítás, de alapvetően az útról nem látható a motor.
-
ALI_G
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Nem nekem lenne. Van egy kollega usabol, kint versenyez amator szinten es szeretne itt is edzeni amig nalunk dolgozik. Motort lehet berelni euroringen. Ruha kellene neki.
Enyem meg lett javitva meg tavaly, de kesztyu az gallyra ment

-
ALI_G
veterán
sziasztok,
lehet valahol bérelni normális motoros ruhát,sisakot, stb amivel pályázni is lehet? -
ALI_G
veterán
Erdekel valakit egy megmaradt (bontatlan) villaolaj?
repsol 5w40 -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ugy kell neked

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én nem mutogatnám

-
ALI_G
veterán
válasz
3psilon
üzenetére
Hasznalt jarmu adasvetelnel fel evig lehet behajtani az ilyet az elozo tulajon. Latom mar utana olvastal. Akar lehet pont ennek elkerulese vegett mondta hogy o laikus...
En adtam el 6 eves motort 30000-rel, azota belement meg 15k es nem csorog, recseg. Nincs ertelme kockaztatni.
A mostani palyamotorom megvetele elott 4-5 motort is kiprobaltunk, es nagy volt a szoras. Az elso makulatlant ami jo arban volt elhoztuk. 10k km utan nincs baja, csak kopo alkatreszek, es ez palyan 16000-et forog percenkent 10x
Feree: akkor semmi

-
ALI_G
veterán
Van ötletetek hogy kivel kellene megjavíttani egy gumi melegítőt? Sajnos legutóbb hring-en kénytelen voltam gorsan leengedni az emelőről az első kereket úgy hogy rajta volt a melegítő és egy kis helyen eltört a fűtőszál.
Villanyszerelő biztos megtudja javítani, de ez elég kicsi munkának ígérkezik, kétlem hogy vállalnák. -
ALI_G
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ha kurtre van ido, az talan segit. Attol megijjednek es satufekeznek.
-
ALI_G
veterán
kepek: [link]
fogalmam nincs az milyen gumi, azt látom hogy hypersport és a marketing szerint überfasza. Utcára.. 4. körben már nem lehetett hideg se. Talán jobb testtartással még összejött volna, de ez a gumi ezek szerint ennyit tud. Vagy ha R6R-rel megy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hanyadikán volt? Mintha láttam volna egy srácot abban a kanyarban, kék motorral legutóbb. -
ALI_G
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Uh, milyen gumi volt?
Pedig abban a kanyarban van tapadás rendesen. Hallatszik, hogy gázra megy ki, Szerencsés low side, én is ilyenre vágyok így utólag 
A comment se semmi:
"Hey man, i love this video, do you mind if i put this to my next motorcycle crash compilation ?
I will give you full credits in the description."
-
ALI_G
veterán
Köszi! Megpróbálom ezt a ruhaklinikát, egy haverom is mondta hogy vitt már hozzájuk ruhát.
Nekem csak a funckionális részét kell megjavítani, szín nem fog érdekelni, akár maradhatnak is a kisebb csúszásnyomok
látszódik hogy használom.
Amúgy közép kategóriás arlen ness 2 részes van, de kilyukadt 2 helyen is. Sok protektoros, legfőképp a csípőprotektorra hívnám fel a figyelmet. Ha nem lett volna, akkor a combom, csípőm eléggé megzúzódott volna. Ha tehetitek, csak ilyet keressetek. Sajnos nagyon ritka, nem értem miért. -
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Szerintem eshettem volna sokkal jobban is.
Mondjuk ha a motor megeloz, mint minden ertelmes lowside-nal. 
De teny hogy sok tempos kanyar van. -
ALI_G
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Meg mindig faj...
-
ALI_G
veterán
válasz
stereodead
üzenetére
Hungaroring, euroring, kakucsring.
-
ALI_G
veterán
keresek valami használható pumpát, ami nem ormótlan, de tartósabb mint a tescós vacak. A nyomásmérés pontossága nem számít. Motorban pár tized fújására kell alkalmas legyen, nem akarom az MTZ hátsóját fújkálni vele

-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
szép megoldás

-
ALI_G
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Esőben én nem mennék. Most még változékony az időjárás, remélem addigra stabil 30 fok lesz.

Ha mégis jönne egy kis zápor, akkor pár nappal eltolom. Kedd és csütörtök szokott jó lenni, illetve szombat. -
ALI_G
veterán
Sziasztok!
május 26-án megyünk pályázni, valószínűleg kakucs.
Gyertek ki ha tudtok. Enni, inni hozzatok, mert hétköznap nincs büfé...
addig is kövessetek
[link] -
ALI_G
veterán
Ajánlom figyelmetekbe a blogom: https://www.facebook.com/pages/Balog-Zolt%C3%A1n/332770903573514?fref=nf

-
ALI_G
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Szia!
Szép!

Elől sose fog eltűnni a majrécsík a gumiprofil miatt, azt pedig gondolom már írták, hogy egyik irányba mindenkinek jobban megy
Az átlagnak balra megy jobban, köztük nekem is.
100 kör az tisztességes nap, mostanra biztos jól ismered a pályát, de 1000 kör után is lehet jobb ívet találni, úgyhogy gyakorlás a tudás anyja.
A guminyomás szerintem elől jó lesz, de hátul én engednék belőle 2-3 tizedet minimum. Érdemes melegen belőni a guminyomást, mert az számít. Utcára érdemes visszafújni gyári értékhez közelire.
Telóolaj és szimeringet gyári előírás szerint cserélnék, vagy ha indokolt, pl folyik. Egyébként utcára, hobbi pályázásra felesleges.
Milyen köridőmérőt vettél?Forcefield téren volt szerencsém beszélni a magyarországi forgamlazóval. A mellkas protektorra azt mondta, hogy a régi tökéletes, szinte semmi különbség, csak egy kis ergonómiai finomítás. Fel kell próbálni és amelyik jobban passzol, azt kell venni. De a régi tipus hamarosan kikopik a boltokból.
A gerincprotektorra is azt mondta, hogy az új majdnem ugyanaz mint a régebbi (mint ahogy a képeken is látszik). Én mégis az újabbat vettem, mert méretben jobban passzol. Nekem S-es kellett 178 magassághoz. A forgalmazó segített a méretválasztásban
-
ALI_G
veterán
hi, van valakinek bmc sport légszűrője?
-
ALI_G
veterán
Köszi a linkeket az adapterhez.
Van tengelygomba elől hátul, és volt hogy leért
nagyon hasznos.aeuroringen sokan voltak kint, de a csoport bontás miatt élvezhető volt.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy hol kaphatnék hátsó kerék emelőhöz emelőszemes adaptert? Ugye árulnak külön univerzálisat gumis adapterrel. Na nekem ilyen van, viszont jobb lenne ha emelőszemes lenne, mert van az is a motoron.
ebay-en nem találtam, de lehet csak rossz kulcsszóra keresek. Sportmotoron sincs.Pénteken megyünk euroringre, akciós nap. Gyertek!
üdv,
Z -
ALI_G
veterán
válasz
eszgé100
üzenetére
muszáj, nincs tükör
De barátnőm is besz@rt mikor nézte 
Rázókő veszélyes, de csak annyira mint a vizes zebra, menedzselhető xD Mansell-ben van hogy a belső rázókőn kanyarodok 40 fokos dőlésnél és nem csúszott ki a gép, bár éreztem hogy lecsusszan a rázókőről.
Ami sajnos nem látszódik, az az, hogy némely gyors váltott kanyarban egy keréken jön ki, vagy kigyorsításon kígyózik a motor eleje és hátulja
-
ALI_G
veterán
Köszi

Sajnos erre a sisakra nem lehet ennél jobban rögzíteni a kamerát, kicsit bánt is. Viszont még mindig élethűbb, közelibb és átélhetőbb mint ha csak a motorra rögzítem - szerintem. -
ALI_G
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Azért nem kell úgy elképzelni, hogy kamikaze kisjancsik mennek fel. A gyorsak kitudnak kerülni biztonságban, lényeg hogy ne változtass ívet azért mert jön mögötted valaki. Mindig az előtted lévőre figyelj, a mögötted jövő felelőssége, hogy rád vigyázzon. Mindenki élve akar lejönni.
Akik tipikusan veszélyesebbek, azok pár MZ-s, supermotosban kimerülnek és a nagy pályákra nem merészkednek ki trollkodni.
Csak ajánlani tudom ezt az élvezetet
annyi biztos hogy addiktív 
-
ALI_G
veterán
Idő alapján sorolták be a mezőnyt két csoportba, én a nehéz körülmények miatt (mindössze 4 kört tudtam menni qualifikációval együtt), csak a 43. pozíciót tudtam megszerezni, 2:11-el. A verseny előtti szabadedzésre már összeállt a technika és mentem 2:08-at ami még mindig 3 sec-el lasabb az egyéni csúcsomnál. Mindenesetre a gyors csoportba kerültem

Versenyen 34-en voltak a rajtrácson, abból 22 SBK (600ccm+), úgyhogy tényleg sok erősebb gép volt, de becsületemre szóljon hogy egy BMW S1000RR-t is megelőztem
abban pedig van minden
De ahogy látszik, mindegyikben van gyorsváltó minimum, egyedül én ráncigálom a kuplungot 
Azért az én 600-asom se gyenge leáttételezve, 2-esben egykeréken tettem át balról jobbra néhány kanyarban. Bár még lehetne rövidebb az áttétel, 6-ban nem forog le, valahol 245-250 körül tudnak a legjobb 600-asok hungaroring célegyenesben.
2:06-ot tudtam versenyen menni, ami még mindig elmarad a legjobbtól, az élmezőny 1:55-2:00 között ment.Ha nem fáradok el, akkor még 3-4 pozícióval tudtam volna előrébb végezni, de a 600-asokat között 9. lettem.
-
ALI_G
veterán
Ez már a teljes verseny

[link] -
ALI_G
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hungaroring sajnos elég drága a többi pályával összehasonlítva, 5k/20 perc. Már ha ők szervezik. (összehasonlítás képpen egy kis pálya mint kakucsring, 6k egész délutánra)
Én egy osztrák szervezésen voltam, nagyon akciósan 20k 190 perc motorozás, bár ennyit nem lehet kibírni egy nap
Általában 4-5x 20 percet szoktam venni.
Sima nyílt napra nem kell semmi átalakítás, utcaival is felengednek és a 3 csoportbeosztás miatt, megtalálható a kezdőknek szóló is, így nem kell félni hogy valaki belédmegy 250-nel. Bár hülyék mindig vannak
-
ALI_G
veterán
Egy kis előzetes hétvégéről

-
ALI_G
veterán
Köszi, hívom őket

-
ALI_G
veterán
Hi!
Sos-be kellene gumiszerelo.
Kekhold zarva, yamahaworld csak jovohetre vallalja, motorrad es meg par masik fel se veszi a telefont vagy nem foglalkoznak motorral...
Pls help
-
ALI_G
veterán
Pénteken kecsoring valaki? Mi kint leszunk.

Kakucson az elso 20 jelentkezonek futomubeallitas napi dij fejeben! Szinten most penteken.
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Kellene egy fényező csepelen/pesten üvegszálat vágni és kijavítani a fényezést utána.
Inkább olcsó legyen mint szép!

-
ALI_G
veterán
Holnap kakucsringen karikázunk, gyertek ha tudtok!
egy délután 5k -
ALI_G
veterán
válasz
Something_
üzenetére
De közel sincs
Van egy haver aki motoros boltban dolgozik, ha van nála raktáron, akkor hoz nekem. Túl sok minden nincs amivel felfogathatom. -
ALI_G
veterán
hi,
sürgősen szükségem van egy prizmára amit a renszámtartóra kell aplikáljak.
Borárosnál tudtok ilyen üzletet?
-
ALI_G
veterán
Hi,
holnap kint leszünk kakucs ringen, motoros nyílt nap.
Ha valakinek van kedve/ideje, az jöjjön és vendégem egy kávéra
Keressétek a fehér motort
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem lattam.
Ilyenkor a gumi felulete vagy a szerkezete is serul?
Belefer meg egy kakucs delutan vagy tul rizikos lenne egy ilyennel?
Tavaly nem tapasztaltam ilyet, futomu beallitas a regi, elsonek semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)