Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Integra #35851 üzenetére
Áruljátok már el,, hogy mi a sz*rral lehet annyi pénzt keresni, hogy az ember egy ilyen féléves / egyéves világkörüli utat finanszírozhasson magának?! Én is bírnám, de szerintem életemben összesen nem kerestem ennyi pénzt, ami elég lehet egy ilyen bulihoz...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
vendingo
veterán
válasz Archer #35850 üzenetére
Ezután a videó után alig várom a nyári albán utat
Kéne valami frankó túraendúró az SV helyett és zordabb helyekre is mehetnék.Izlandra szeretnék majd eljutni motorral, az jó kis buli lenne.
bogyo112: Szponzorokkal.
De ahhoz hogy valakit szponzoráljanak le is kell valamit tenni az asztalra.Sajna nekem saját zsebből mennek a túrák, ezért megrekedtem európában.
Na meg az SV alkalmatlan komolyabb utakhoz. (vagy én vagyok alkalmatlan a motorhoz )[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Integra
titán
válasz Archer #35853 üzenetére
amikor beborul a saras folyóba és kihalásszák és öntik ki belőle a vizet és a kipuffból is dől a sárga lé... elképesztő le a kalappal a pali előtt, komolyan
bogyó:
jó kérdés... ezeknek max utána lehetne olvasni, érdeklődni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Archer
őstag
válasz vendingo #35854 üzenetére
Látod az emlegetett fószer sportmotorral utazta körbe a világot, ahhoz képest még az SV is sokkal "túrásabb".
Integra: miután hazaért, ment fel a motor a használtautóra: megkímélt, pályát sosem látott, csak túrázásra használt
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Bogyó bá' #35852 üzenetére
A legtöbb közülük milliomos (nem forintalapú ) alapjáraton és /vagy a felmenői. De álltalában saját maguk tettek le valami olyat az asztalra amiből egy ilyen túra nem számít nagyobb kiadásnak.
Utánaolvastam párnak mondok egykét példát.:
Long way round/down - Ewan McGregor ( nem kell bemutatni star varsz szinész, stb.)
Sok everest expedíciósról is olvastam - Ezekközül soknak a felmenőik banktulajdonosok stb.
Múltkor egy Román/magyar arcról olvastam körbebiciklizi mind az 5 kontinenst - neki egy elég jól menő pizzériája van
Abba a hibába meg ne essetek hogy szponzor-szponzor, igen apróságokat kaphatsz kis segítségeket, bármiről is legyen szó, de a lényegi kiadásokat neked kell állni. Pl egy ilyen túrában is a motor megvétele (vagy szponzortól való megkaparintása) bagatel kiadás az egész út és mindennek a költségeihez képest.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
canniball
nagyúr
Amikor valamelyik teszt végén a kommentek között olvastam nem akartam elhinni de úgy tűnik az Alpine WorkSafe tényleg ugyanúgy vágja a különböző frekvenciákat mint a Motosafe a sárga pöcökkel; létezik hogy a körítéstől (zöld pöcök, tok) eltekintve ugyanazt tudja a kettő vagy van még ott valami trükk?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mocsanisi
senior tag
Kérném majd egy illetékestől az első hsz.-ben a motorom kicserélését. Suzuki GSXR 750 Srad
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Dexar007
veterán
válasz Ferdzsoo #35858 üzenetére
Long Way Round szerintem 2-3 millional nem kerulhetett tobbe. Eleve ha jol emlekszem 1-2 honap alatt teljesitettek a tavot,es gyakorlatilag legvonalban haladtak osszesen alig 30 ezer km-t, tobbnyire olyan helyeken ahol 200ft kornyeken van a benzin literje atlagosan. Ha ezt osszeszorzod,akkor a maradek 2.5 millabol szerintem 2 honapig "szukosen", de ki tudod huzni
Give me your cum,bull!
-
TommyGun
őstag
válasz canniball #35808 üzenetére
Nem is azért írtam mert kevés lenne de amikor a 600-as vasak már 100-120 lovasak az ezredesek meg 140-150 felé mocorognak ez nem kirívó, de baromi nyomatéka van. Nem vagyok lóerő függő
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Dexar007 #35861 üzenetére
Szerintem ezt gondold át mégegyszer.
3 motor, meg a kisérőató, filmes felszerelés, ezek költségei, motorok oda-vissza utaztatása, stb.stb.
Szerintem csak ez kb amit írtál annak a többszöröse.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-Mosquito-
őstag
válasz Archer #35850 üzenetére
Azt hiszem 33lityis a tankja.. 4-600 kt elmehet Aki meg ilyenen elindul az visz tartalék kannát is. Egyik Varás ismerős most indul DRZ-vel 60napos karikára.. 26000Km lesz. Na az rendesen fel lesz pakolva. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
vendingo
veterán
válasz -Mosquito- #35864 üzenetére
Ha egyszer sikerül vennem egy Afrika Twint, az lesz az első beruházásom, hogy veszek rá egy 50 literes tankot.
SV-el nagy szopás, hogy 180-250, finoman haladva 270km a hatótáv.
A legnagyobb szívás, hogy rossz az szemanyagszintjelzőm, ezért 150km után tankolás vanAmúgy meg léteznek olyan dobozok, amire kis benzineskannákat lehet rárakni, ami jól tud jönni egy nomádabb túrán.
-
KoVee84
senior tag
válasz Something_ #35805 üzenetére
-
vendingo
veterán
válasz Integra #35867 üzenetére
Nem mekkora, hanem milyen.
A túraendúrók többségén kényelmesen elférek. GS-ek, Tenerek, afrika twin, dl, versys, transalp, vara....
Sportosabb motorok közül még a z1000SX volt jó kis kompromisszumokkal.
Nem is a mérettel van a baj, mert ráhajtogatom magam, de 500+km után fáj a derekam/csuklóm.
Ha nem túráznék, nem is lenne akkora baj az SV.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Ribi
nagyúr
-
Something_
őstag
válasz KoVee84 #35866 üzenetére
Akkor várok az SP2-re, pardis eladó asszondta, hogy kb 2 hét. Ez is vicces. 21. század, eu és 2 hét
Viszont addig is, hogy ne álljon a della, meg van a leendő sisakom. Nézegettem 5 csillagos MT-t, 5 csillagos Caberg-et és 4 csillagos Nitro-t. Hát egyikbe se szerettem bele úgy, hogy a Shoei XR1100 Hadron-ba.
Holnap érkezik :-) -
Ribi
nagyúr
Kicsit utánanéztem ezeknek a dugóknak és pl a musicsafe pro-ban (8k) van white silver gold vég, a musicsafe classicban (6k) van silver és gold vég, a party plugban (4k) meg silver. Szóval kicsit azért érdekes az árazás.
Persze pont a motoroshoz nem írnak dB értékeket. Más oldalon írtak, de furcsa mód pont megegyezik a musicsafe classiccal. Persze lehet, hogy tényleg meg is egyezik vele. Szóval szerintem a work safe 4k-s ár tényleg barátibb. Ahhoz is tartozik egy kis műanyag tok, ami bőven elég. -
-Mosquito-
őstag
válasz Bogyó bá' #35852 üzenetére
Ha jól hallottam akkor a 60napos 26.000km túra megvan 600eFt-ból. Nagyon sokat lehet spórolni egy jó fogyasztású/megbízható motorral,na meg sátrazással,kajával is.
Vendingo:
Nem kell oda nagyobb tank,fel lehet simán pattintani a dobozokra plusz kannákat.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
vendingo
veterán
válasz -Mosquito- #35874 üzenetére
Egy ilyet ebben a formában eltudnék viselni
Nem kell nekem se GS, se Tenere, csak egy szép megbízható ATCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #35874 üzenetére
Nem a benzinre gondoltam, sőt! Papírok, engedélyek, vízumok, szállás, tb.
-
vendingo
veterán
válasz Integra #35876 üzenetére
Engem nem is érdekel a sportmotorozás.
Alapból is sportos túrázásra alkalmas motort kerestem, de aztán rájöttem, hogy nekem nem valók.
Nem is érdekel már a motorozás, nem is járok sehova, egyedül a túrázás jön be, de sajna az negyedévente 1-2x-r van. Ezért is szeretnék egy olcsó kompromisszummentes túramotort, de csak jövőre, vagy pár év múlva.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Integra #35880 üzenetére
Kösz a reklámfilmet! Mi forgalmazunk ilyen felhajtórámpákat is, ha valaki esetleg kedvet kapott hozzá!
-
boogie84
veterán
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
vendingo
veterán
válasz Integra #35879 üzenetére
Meguntam, nem köt le, felesleges pénzkidobásnak tekintem.
Össze vissza cikázni, meg motorozgatni nincs kedvem, sajnálom rá a pénzt, meg untat is, de ha van hosszabb cél (400+ km) arra bármikor kapható vagyok.
Idén 1x-r vettem elő a mocit, mentem 20 km-t aztán haza mentem, mert szó szerint untatott, ásítoztam.Az albán túrát viszont nagyon várom, illetve a horvátországi kiruccanásokat, mert azt nagyon szeretem, szeretek új vidékeket felfedezni, kötelékben menni, tenger mellett motorozni, szerpentinezni a jó utakon, lazítani, pihenni.
Ha lenne pénzem úgy, ahogy a korábban tárgyalt videókban lévő embereknek, akkor le se szállnék a motorról, már bejártam volna a fél világot
-
Dexar007
veterán
válasz Bogyó bá' #35877 üzenetére
A zindexen volt egy cikk egy biciklis hazasparrol akik egyutt jarjak a vilagot mar tobb honapon keresztul,es napi 8 euro-bol kell kijonniuk,ebben pedig benne vannak a papirok/vizumok dijai is.Ha motorral mesz,szamolj napi 40 euroval,ami brutalis osszeg,de ha fel evig is motorzgatsz,akkor is "mindossze" egy normalisabb auto ara.
Give me your cum,bull!
-
Integra
titán
válasz boogie84 #35883 üzenetére
wow, mintha valami 60-as évek beli részert hegesztettek volna össze csúcstechnikával és egy hűtőszekrény van a közepében az a 400nm eszement, kíváncsi lennék, hogy vajon hány nm-t használ kigyorsításnál ténylegesen anélkül, hogy hanyatt vágná magát rajta a pilóta
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BoB
veterán
Long way erre meg arra -val szerintetek Obi wan meg a többiek pénzt veszített? Szerintem inkább profitált.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
-
félisten
Az index használata azért fontos, mert ha valaki nem használja és lassan megy pl én kielőzöm és ne akkor érjen a meglepi, hogy egyenesen neki fogok menni a **** életbe! A szép audit majdnem szarrátörtem oldalról. Egy szerencsém, hogy a tag látta, h jövök és beleállt a fékbe én meg a kocsi orra előtt el.
Az ilyet h védem ki? Ha nem jelzi kanyarodási szándékát és én elkapom ki a franc bizonyítja be, hogy nem indexelt?
Körforgalomba viszont én vétettem ma egy k nagyot, de nagyon nagyot. A bejárat meg a kijárat egymás mellett volt, lényegében egy nagyobb ív és lendületből mentem bele, igenám, de jött egy autó aki nem hitte, hogy én lassítás nélkül megyek oda be. Nem volt gyors csak a bejövő sebességgel haladtam tovább. Integettem neki, hogy bocsi....2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
fattyu
veterán
válasz Kolondrum #35891 üzenetére
eljőve a nap amikor majd leírod hogy hogy törted rommá magad is, vagy már le se írod. nem gyanus hogy ha kicsit több ésszel meg körültekintéssel mennél ennek a kétharmada nem történne meg veled?
Attól hogy balra indexel még nem biztos hogy jobbra fog menni.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
félisten
válasz fattyu #35892 üzenetére
Ha ennél is nagyobbal megyek akkor minden fű előtt 10-re lassítok. Így is ált a motorosok úgy mennek el mellettem mintha állnék, sőt az autók előzgetnek. Siettem haza a zuhé elől.
Így is már csak töredék a meleg helyzetek száma a korábbihoz képest. Azaz január előttinek.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
fattyu
veterán
válasz Kolondrum #35893 üzenetére
lassan is lehet bután és vakon menni.
Szötymörgő tétova autós mellé nem teszem be épp ezért mert ki a fene tudja mire készül.
leírsz kifejezetten olyan szitukat amik szerintem észrevehetőek előre láthatóak és mint ilyen pulzusemelkedés nélkül megoldhatóak lettek volna.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kolondrum #35891 üzenetére
Na, nem csak motorral közveszélyes a közlekedés, hanem személyautóval is: ma kocsival voltam Pesten, sederek hazafelé ezerrel a kis Yarissal előttem két kamion úgy 90-nel battyognak. Szembejövők elfogynak, index ki, vissza kettő padlógáz és a hátsó kamion mellé érek, amikor az index és egyebek nélkül elkezdi előzni az elsőt. A sz*r is belém hűlt, de valahogy észrevett a fickó a tükréből és visszarántotta a kormányát és a fékbe taposott. Azt hittem egy pillanatig, hogy csak a gyászjelentésem ér haza...
-
FIREBLADE78
addikt
Gas gasal van valakinek tapasztalata? Újat szeretnék venni,tehàt szarnak nem lehet szar ec 300 factory
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
zsolt19900
őstag
válasz Bogyó bá' #35897 üzenetére
ezért a sederek szóért már érdemes volt ma felkelnem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zsolt19900 #35899 üzenetére
"sederek ezerrel" - ez így teljes!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest