Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_ #78611 üzenetére
Nekem nem.... 1x vettem fel új autóra hitelt, akkor is nagyon kedvező, visszautasíthatatlan, bombabiztos ajánlat volt. Akkor is mindenki azt mondta, hogy annyira jók a hitelek, jobb, mint készpénzre venni...
Azóta svájci frank hitel néven híresült el a dolog....
Az a hitel volt életem legnagyobb pénzbukása. 2,7M autót vettem, 700eFt-ért beszámolták az akkori A vectra-mat.
2M hitelre fizettem átlagosan 30eFt-ot 5 évig(24-el kezdtem, később 38eFt volt), majd 1680e Ft végtörlesztést fizettem a futamidő felénél, így ~400eFt-al buktam kevesebbet, mintha még 5 évig fizetem.
Akkor számold ki, hogy mennyibe került a skoda fabia kombim 2,7M helyett...., igen, annyi 4,18M Ft.
Miután kifizettem nem sokkal el is adtam (akkor vettem a kia ceed-et), 1,25M-et kaptam érte, 6 év alatt buktam ~3M Ft-ot egy 2,7M autón
De persze vegyetek csak fel hitelt, mert az szinte ingyen van
Elmondom, hogy ezek után a házamat is kp-re vettem meg, inkább kimentem 10 évre külföldre dolgozni, de nem veszek fel többet hitelt
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest