Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
troll81
addikt
Mikor egy gépműhely után merész mert valami nem kerek...
Példa egy jól sikerült főtengely csapágy ház az alapmerethez képest [kép]
és még te varialsz.... -
gabor9991
addikt
válasz
Oryctolagus
üzenetére
MIt takar a futóműállítás?Ez a kérdés?Egy csavart fognak tekergetni a futóműben hogy szépen egyenesen guruljon a kocsid, ezért kifizetsz egy kb 20 ezret.20-25perc és kész lesz.
-
Oryctolagus
tag
Sziasztok!
Úgy érzem futómű állításra lenne szükségem.
(nem jött le a téli ezért a gumishoz vittem a járgányt akinek szintén csak samuval sikerült
)
Soha nem vittem még emiatt egyik gépem sem.
Tudom van gpt meg stb de az embereket preferálom most, szóval mit takar ez a beavatkozás.
Nem szeretnék teljesen fogalmatlan lenni mikor elviszem és lerántják rólam amit kell a semmiért.Egyébként Monor - Kisgumi műhelyet néztem ki, normálisnak tűnik.
Béke!
-
siddis
őstag
Megvolt a vezérlés csere 75k kilométerrel, kilenc évesen (PNDD 1,6 Ti-VCT), Újpesten Hlinkéknál, ha valakit nagyon érdekelnek a friss árak annak magánban megírom.. Három órás meló nagyjából.
-
troll81
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
2,0 diesel 150 ps titanium.
-
7Sony7
addikt
Srácok, C max Ghia felszereltség 2008. A kézifék mellett van egy Csúsztatható fedelű tárolórekesz. Ebből hullanak ki kis műanyag pálcikák. Így is működik, csak sokkal lötyögősebb. Szerelt már ilyet valaki? Vagy hogy keressek rá, mi ennek a hivatalos neve?
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Van Budapest és környékén ajánlott Ford márakszervíz? És ajánlott szakszervíz?
2018 Ford Mondeon van egykis olajfolyás a kartergáz vissza vezetésnél és szervíz is lassan esedékes.
3.kerületben lakom, nem esődleges szempont hogy közel legyen, de azért kényelmesebb ha nem kell 2orát haza tömegeznem.Köszönöm a válaszokat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
troll81
addikt
2019 november. új taggal bővült a családi flotta. -
Jazzos
őstag
válasz
merqree
üzenetére
A Toyotám is ilyen, az teljesen oké, ilyet szeretnék.
Csak érdekes, hogy néztem egy S-Maxot itt Győrben, annak a szerviz előzményeiben is benne volt, hogy 150.000 km előtt hybrid akku csere, illetve itt a fórumban is mintha olvastam volna, hogy valaki a gari lejárta előtt kibulizott egyet. Mert amúgy fura itt a győrivel kapcsolatban, hogy 3 éves akkut minek cseréltetni. Jellemzően ezek Toyotában nagyon sokat elmennek. -
-
Jazzos
őstag
-
Jazzos
őstag
Üdv!
S-max és Galaxy hybrid tulajokat keresnék, illetve érdeklődnék. Szabad venni? Típushibák? 500e-ig kell rá költeni?
Egy 2006-os S-Maxunk van, 2.0 szívó benzin, meg egy 2020-as Rav4 hybrid. Utóbbi bejött, így az idén 20 éves Fordot is cserélnénk fiatalabbra... -
albiosz
őstag
Cserélném a 2003-as Fókát. Kb. Fiesta méretet szeretnék.
Azt az infot kaptam, hogy az EB motoroknál láncra cserélték a szíjat és így már vállalható. ~2022 környéki Fiesták 1.0 EB mHEV motorral a kortársakhoz képest egész jó áron kaphatóak.
Vezérlés hány km-nél lehet csereérett? Más extra, amire figyelni kellene, ha e mellett döntök?
-
Mauzes
addikt
Egyelőre sehogy. Mivel ez a hibaüzenet időnként random feljön az autóban, ezért írja a hibát továbbra is az obd.
Most nincs jobb ötletem, mint hogy úgy is kell mennem hamarosan olajcserére, kérem majd, hogy ezt is nézzék meg. Remélem elhiszik, ha mondom, hogy NEM az akksi és NEM a generátor
. -
albiosz
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Totál gyári. Rádió nem ment kb. 1 hónapja, más problémát nem tapasztaltam. 5 perces városon belüli utunk volt, közben volt egy kis amperszag, de gondoltam 10 perces dolgunk végeztével ránézek. Rossz ötlet volt, mire visszaértünk a kocsihoz, már lángolt.
Villamosságis megnézte tegnap, mindent rendben talált, minden működik (zene nincs...). A poroltó nagyobb macerát okozott, alapos takarítás kell.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Rotation márkájú gumiknál előfordul

-
siddis
őstag
És egy érdekesség, négy gumiból kettőn nincs DOT-szám.. a négy pont között lenne a helye.
-
siddis
őstag
Ma voltam olajcserén, így néz ki a nyolc éves Focus alja.

-
albiosz
őstag
[kép]
Felismeri valaki a rádió pontos típusát?Ui.: pár hét múlva lesz egy eladó fóka, keveset futott, nem dohányzó, jéghideg klíma.
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok! Egy ideje figyelgetem már, hogy az újabb xenonos Fordokban az átlagnál, más gyártók autóinál kékesebb-lilásabb színhőmérsékletű az izzó. Már az Mk4-es Mondeokban is ilyen volt gyárilag, de az Mk5-ökben, és az Mk2 S-Max-okban is ilyet szoktam látni.
Esetleg nem tudja valaki véletlenül, hogy milyen izzóval szerelik gyárilag őket? Milyen színhőmérsékletűek lehetnek?
-
Mauzes
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Korábban akksit igen, de akksit és generátort is cseréltek már, előtte és utána is ugyanaz a jelenség és hibaüzenet.
-
Mauzes
addikt
-
H-Mano
tag
Vgate iCar2 BT3.0 OBDII-höz (lehetőleg magyar) Androidos appot, ami "hülyebiztos"
, tudnátok ajánlani...Nem akarok állítgatni, csak hibakódokat keresni...Esetleg élő adatok lementése, ha ilyet lehet.(Pl. Car Scanner ?) -
Vladi
nagyúr
Üdv komáim!
2007-es focus kombi 1,6 benyással milyen?
Jó nem? Hát megvettem. Kellett gyorsan verda, mielőtt micsuka széthullik alattam a 471-esen. Ismerősismerőse szólt, hogy volna egy eladó verda. Okés, nézzük meg, van talán még 3 napom kocsit találni. 1 gurigáért megválna tőle.... milyen lehet ennyié?
No megnéztük, megy, nem lötyög, nem csörög, váltókuplungjó a fékek is fogna. Na virítom a lóvét.Ezt követően elvittem kedvenc szervizesemhez. Aki nagyon nagyon szeret szerelni, tehát minden szrt megcsinál a kocsit jó sok pénzért.
Nézzétek már meg. Nagyjából fél milla pénzügyi tartalékkal futottam neki és viszonylag sokszor borultam le Mekka felé.. khm...Erre mondja a pofa: hááát.... végül is jáú. Szervízt csinálunk? Csináljatok aranyapa.
Ennek már 3 hete. Zajos, kicsit zabál, de optimista vagyok.
Jó oké, rüki lámpa az nem világít. Ez tipikus hiba a youtube szerint. Ezt még csinálni kell.Mit mondtok? Beléphetek a klubba?
-
troll81
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és még te varialsz....
)
2019 november. új taggal bővült a családi flotta.

)De úgy látom ezek is fizetősek...
No megnéztük, megy, nem lötyög, nem csörög, váltókuplungjó a fékek is fogna. Na virítom a lóvét.
Nézzétek már meg. Nagyjából fél milla pénzügyi tartalékkal futottam neki és viszonylag sokszor borultam le Mekka felé.. khm...
Jó oké, rüki lámpa az nem világít. Ez tipikus hiba a youtube szerint. Ezt még csinálni kell.