Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
No megvolt a zala kor, annyira nem veszes az m7, bar tegnap delutan volt indulas, lefele gondolom mar nem nagyon mentek a nepek. Es tovabbra sem szeretek a lemeno napban autozni nyugatnak.
Ejjel visszafele nyilvan sima.Viszont a k astra nem a szivem csucske meg mindig, foleg ezzel a 110 loeros 1.2t-vel, a 3 henger megadja az alaphangot, raadasul tarcsi sincs sok. Kam-os baratom hasznalja, de en vezettem ezuttal, most 110e van benne es az o nyugodt tempojaval, plusz agglemeracios bejarasaval az elmult 10e km-re 5.2l a nagy atlag. Ami azert szerintem meglepoen jo, bar jo hosszu a valto, 150 tempomat (145 valos) eseten forog 3000-et.
Elvileg nem veszes, ez meg gm fele 1.2, nem a prutech, de hallani fotengely logasrol, turbo hibakrol, es a szij birja, de olajban fut, 150k felett szvsz idozitett bomba.
Nekem ketto darabra van/volt ralatasom, az egyiket mar leadtam hiba nelkul, de csak 96ezret futott (az a 130le-s verzio, csak sw a kulonbseg) , ez meg elketyeg (daral) oktoberig, addig csak kibirja.
Hasznaltan lspi ide, vagy oda, en az 1.4t-t vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest