- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindent a StreamSharkról!
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
nincs ido szerkeszteni
egyik legjobb dlc server, aktiv adminokkal
chattel vigyazni, toxic=chat ban -
Enigma1945
őstag
tényleg sokan vannak
jön valaki?
a nevem: Sgt-Dorothy -
Kiss70
tag
Jelentem jók a szerverek teli vannak
-
Kiss70
tag
Dél körül nekem sem ment de esetleg az orosz szervereket nézzétek meg most ott próbálom...
-
Narxis
nagyúr
válasz
Enigma1945 #101862 üzenetére
Ez érdekes, én reggel játszottam egy fél órát vagy 1 órát.
-
beers
addikt
Tegnap sikerült bent maradni a szerveren, nem dobott ki!
-
Gainka
őstag
Jol van ennek örülök, most szoktam vissza sok bf 1 és végtelen bf5 után és nagyon jól el vagyok vele, mondjuk én nálam ez nem levezetes inkább ellenkezőleg.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Gainka #101854 üzenetére
Nem hiszem bár most már olyasmit is olvastam, hogy hivatalosan még nincs megerősítve, hogy DDoS.
"Something causes Blaze, the backend of EA, to disconnect. When connection with blaze is lost, players on ranked servers are all kicked in an instant.
If this is related to the recent DDoS attacks is unknown. Yet the person I've chatted with at the hosting company my server is at, they are more thinking of a separate issue at EA not a new attack. " [link] -
beers
addikt
Jó, hogy lenne egy kis időm játszani.........
!
Én csak ezzel szoktam a feszt levezetni!
-
Kiss70
tag
Kicsit több idő kellene ehhez sőt hasonló kaliberű játék.Még a BF3-al is sokan tolják szerintem. De ebben a játékban van még nagyon sok játékos állomány és tartalék.
-
Kiss70
tag
válasz
Enigma1945 #101852 üzenetére
Igen már nálam sem megy semmi és idegesítő hogy nem tudnak mit csinálni...
-
beers
addikt
válasz
Zsolesz1885 #101849 üzenetére
1-2 nap és megoldódik!
Ezért kár letörölni! -
Zsolesz1885
tag
Én elengedtem, le is töröltem mert ennek így semmi értelme, pedig jó lett volna egy kicsit nosztalgiázni.
-
beers
addikt
Akkor megnyugodtam...
Nincs pingem, ez a baj szerintem és kidob a pb! -
Kiss70
tag
Érdekes a RUS-szervereken simán lehet játszani.
Hiába is próbálok máshol játszani továbbra is kidob de nem csak engem másokat is... -
Kiss70
tag
Nem nálad van a probléma...
Nálam sem megy a szervereket elnézve és a kevés játékos állományt elég sok játékosnál hasonló a helyzet...
Aki szeretne szakaszban játszani jelöljön
Kiss70 csak Hc.-s szerverekre és inkább a rush-gamet játszok gyorsak és kevésbé idegesítő az ha nem jó a leosztás. -
Zsolesz1885
tag
válasz
Enigma1945 #101843 üzenetére
Egy Huawei OptiXstar HG8147X6-10 routerem van amit hozott a digi. Ez miatt nem menne a játék normálisan?
-
Enigma1945
őstag
válasz
Zsolesz1885 #101842 üzenetére
routert használsz?
mert nekem volt egy routerem, amivel mindig kidobott, nem ertek a netes dolgokhoz, de amint modemre valtottam, sosem dobott ki.
vettem egy asus routert, azzal halistennek nem csinalja -
Zsolesz1885
tag
Ma telepítettem a gémet nosztalgiából, de úgy nézz ki már csak emlék marad mert minden szerverről pár perc után jön a "Lost connection to session" hiba. Fogalmam sincs mi baja van.
-
Enigma1945
őstag
Hali!
Ma valaki?
Tolni kellene valakivel -
Kiss70
tag
Sziasztok!
Nem jövök rá mi lehet a probléma...
Nem csatlakozik online.-ra a játék... Net újra indítva nincs semmi vírus irtó se semmi ami akadályozná. 1 órája még simán játszottam azután kidobott és nem csatlakozik újra.. -
beers
addikt
Tizenéves pályafutásom alatt ma sikerült olyan szemét bandával találkoznom, hogy hihetetlen ....
3-4 ember turbó futás, ugrás kombó....
Nem is tagadták! Szerencsére a kishelivel nem tudtak mit kezdeni, de azért na.....A kör persze buktuk így!
-
eladohardver
őstag
válasz
Enigma1945 #101810 üzenetére
hűűű papi meg is értem, miért kell neked az az aimbot... a nyilvánvalót sem látod... neked téneg köll a help
-
Tomassy00
senior tag
Úgy látom he(J)re állt a rend.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
fornettisuti #101829 üzenetére
Neked még meg sem volt soha, az amit mi elvesztettünk
-
fornettisuti
veterán
válasz
Enigma1945 #101824 üzenetére
Nekem meg van az minden, semmi sem hiányzik a megszerzettekből.
-
Szerintem inkább igen, mint nem... valószínűleg tényleg a két generációval ezelőtti konzolok szervereinek lelövésekor vitték túlzásba a dolgok lekapcsolását.
Majd visszakapcsolják, amit kell... vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Enigma1945 #101826 üzenetére
Az EA és a DICE velcseszett valamit. Lehet direkt, lehet hogy nem... Kérdés az hogy ki e lesz javítva a hiba.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Enigma1945 #101824 üzenetére
-
Enigma1945
őstag
hali
letoltottem az egesz bf4-et, minden dlc-vel, de erdekes, eltuntek a dlc-s fegyvereim, amikert egy csomo orat kuszkodtem..Ja, meg sok skin.. fegyver, es katona skin..
ilyenkor mivan -
Tomassy00
senior tag
Na most má nekem is eltűnt egy csomó fegyver
-
Laraxior
titán
Ennek mi a baja, az összes szerverről...
-
imi123
őstag
Sziasztok.
Nálatok is eltűnt egy csomó unlockolt fegyver?
F2000..stb -
imi123
őstag
Sziasztok!
Nálatok is folyamatosan crashelnek a szerverek? -
-
Narxis
nagyúr
Azt hittem már mindent láttam de azért arra nem készültem, hogy egyik napról a másikra EA megszünteti a hozzáférésem egy játékhoz mindenféle magyarázat nélkül, a játék Steam fórumán is többen panaszkodnak, szerintem valamiért azok érintettek akik a Steam-en vették, mint én is.
-
general
addikt
válasz
eladohardver #101804 üzenetére
60 Hz-es a monitorom, szóval nekem fölösleges a nagyobb fps. Majdnem maxon fut minden, jó így. Azért 10 éves grafika.
Oké, frissítem majd a drivert, hátha jobb lesz. Keveset játszom, ezért a sikerélmény is kisebb, mert azonnal kinyírnak. Tényleg csak agypihentetés néha.
Amennyire figyeltem, az azóta kiadott részek egyre rosszabbak.... Van, amelyik játékélményben jó azért? Nekem a BF2 volt a király, visszasírom, irdatlan sok heli-órám volt benne, imádtam. -
Enigma1945
őstag
válasz
eladohardver #101809 üzenetére
Mi a jatekban a neved? Csak hogy tudjam, ki ellen kell bekapcsolni az aimbotot
-
eladohardver
őstag
válasz
Enigma1945 #101805 üzenetére
De némely pályán ahol nincs tér... ugyan ezen beállítások mellett mediumon is jó...
Enigma ha meglátlak olyan T-bagekre számíts...[ Szerkesztve ]
-
Tomassy00
senior tag
-
Enigma1945
őstag
válasz
eladohardver #101804 üzenetére
nekem gtx 960-nal nem sikerült fix 166, neked hogy jon ossze?
-
eladohardver
őstag
válasz
general #101802 üzenetére
O.o Ez fura kérdés... gtx 750 ti 4gb version-el 166-fps folyamatosan... semmi akadás... semmi fps drop... Nyilván nem maxon kell tolni ezt a game-t
Nem vágom mi lehet nálad... de talán csak sejtem... Quick cpu -t fel köll dobni és beállítani cpu maximum performance-t...
Megakadályozza a core parking-ot... -
-
general
addikt
válasz
fornettisuti #101800 üzenetére
van annak értelme egy RX580-as vga-nál?
egyelőre együtt élek a dologgal, hol jó, hol nem.. de nem is tolom túl gyakran. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Proxmox VE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...