Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
Hello. Kivittem a kampányt a p90 miatt. De nem adja ide. Tudnátok segíteni légyszi?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
fornettisuti
veterán
-
pilu85
őstag
válasz fornettisuti #101752 üzenetére
Igen, csak először azt hittem, ha simán végig játszom, az maga az assigment. Emiatt Irisht küldtem a halálba, az meg pont az m249et adta, nem a p90-et. Nade újra megcsináltam s a japó ringyót küldtem a halálba.
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz eladohardver #101755 üzenetére
A hiba az ön készülékében van.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
eladohardver
őstag
válasz fornettisuti #101756 üzenetére
Danke! ... átraktam a modemet fél méterrel, közelebb a routerhez így rövidebb kábelt is tudok használni ... jobb let packetlosstest... és megszűnt a folyamat bigyó game alatt... érdekes h más game alatt nem okozott gondot... (nem mintha játszottam volna az utóbbi évben)
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
astrojoe12
tag
válasz eladohardver #101755 üzenetére
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
eladohardver
őstag
válasz astrojoe12 #101758 üzenetére
Köszönöm! Esetleg valami ötlet, hogyan lehetséges elrejteni ezeket a warning-okat?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
pilu85
őstag
válasz eladohardver #101759 üzenetére
Nekem játék közbe nem mutatja. Csak előtte.
-
astrojoe12
tag
válasz eladohardver #101759 üzenetére
Talan a menü mélyen ki lehet kapcsolni, de minek? Pont az a szerepe, hogy ha gond van, azt mutatja.
Kábel van a router felé, melyik ikon szokott megjelenni?"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
eladohardver
őstag
válasz astrojoe12 #101761 üzenetére
Legtöbbször, indokolatlanul a low fps... esik 10fps-t és felvillan eltereli figyelmem...
60HZ-es szerver, 166fps-ről droppol kb 155-58-ig...
A többi ami vót meg user-error okozta, quick-cpu-ban balanced performance volt állítva maximum pörformance helyett....(nem net probléma vót)¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
astrojoe12
tag
válasz eladohardver #101762 üzenetére
Már többször megbeszéltük a Battlefield fórumokon, hogy nem a magas fps miatt lesz sima és gördülékeny a játék, hanem az egyenletes frametime miatt. Ne magas fps-re törekedj, hanem stabil frametime-ra.
Ha alacsony a frametime érték és stabil, egyenletes, akkor 60fps sokkal simább, gyors és törés mentes képet eredményez, mint a túlhajtott 200 fps.
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
eladohardver
őstag
válasz astrojoe12 #101763 üzenetére
hdd-n van a game...
90 fps-nél ugyan úgy framedroppol... sőt 60-nál is...
volt 2 linux szerver backup rajta ami vagy 40000 fájl... töröltem most megy oo defrag....¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
pilu85
őstag
Én az m60-e4 unlockon vahyok kiakadva. Annyi szerver azér nincs, meg elég nehéz is. 1 körön belül teljesíteni...inkabb elleszel nélküle.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz pilu85 #101765 üzenetére
Bár most nézem, hogy az M60 assignmentje még a könnyűek közé tartozik. Egy sok ticketes Omanon simán meg tudod csinálni pl. tankkal, ott úgyis sok a jármű mérettől függetlenül.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
pilu85
őstag
válasz fornettisuti #101768 üzenetére
Ebbe bíztam én is.
-
Enigma1945
őstag
Ismet elkezdtem jatszani. Istenem, meg mindig a (masodik) legjobb bf❤️
Meg kell legyek most mar lvl140.
A dlc palyak a legjobbak, vagyis a second assault, es a final stand.
Akinek van kedve jonni, irjon privatot.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #101770 üzenetére
Én már csak Golmudra járok.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Enigma1945
őstag
válasz fornettisuti #101771 üzenetére
Huu, amikor a 3 ezres golmund mapon tobb oras jatekok voltak😁 ott maxoltam ki minden jarmuvet
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #101772 üzenetére
Kör végére mindig olyan a pálya, mint a Hold felszíne.
-
beers
addikt
válasz fornettisuti #101771 üzenetére
Szintén, ritkán rouge transmission, lancang dam, hainan resort!
M&N
-
Laraxior
titán
válasz Enigma1945 #101772 üzenetére
Még mindig megy az
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Enigma1945 #101776 üzenetére
Sokminden fut a windowsban, de a resolution scale 150%-on van 5120x1440 mellett, de csak 120Hz-en, bár sanszos, hogy elmenne 240-en is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fornettisuti
veterán
-
Laraxior
titán
válasz fornettisuti #101778 üzenetére
Igaz a res. scale-t levettem 100%-ra, mert ahhoz már kevés az UV-s 4090.El se mozdult a 240-ről.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz Laraxior #101779 üzenetére
Én néztem be a dolgot, utolsó információm még az volt, amikor hardcapelve volt a játék max. 200fps-re.
-
Laraxior
titán
válasz fornettisuti #101780 üzenetére
GameTime.MaxVariableFps 240
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok srácok!
Vettem egy AMD R9 290X 4GB kártyát csak BF4 és BF1-re. Mire számíthatok FHD alatt? FPS értékekre gondolok. Nincs jó netem itt, nem tudok videókat nézni jelenleg. Hátha valaki tolta itt ilyen kártyával.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #101782 üzenetére
Szerintem talán a 60-90 fps-t megfelelő beállításokkal lehet stabilan hozni... azért csodákat ne várj (mai szemmel/elvárásokhoz képest).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #101783 üzenetére
Hiszen a játékkal majdnem együtt jelent meg a kártya is, nem? Mondhatni, egy idősek. Akkor gondolom ultrán a fix 75 megvan?
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #101784 üzenetére
Hát így most korbeli tesztet felütve talán... de ugye az igazi multi mindig más, mint ezek.
BF1-el már nem is találtam, de ebből lehet következtetni a többi kártyához viszonyítva hol lehet.
Mondjuk a 390 majdnem ugyanaz.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Enigma1945
őstag
Tudom most kinevettek sokan ezért, de olyan jó vissza nézni az írásokat, amik több évvel ezelőtt voltak a játékban. Látom voltak itt nagy fanatikusok azért Itt kezdődött el a zárt béta. Régi szép idők lehettek. De kár én kimaradtam akkoriban a jóból.
-
Enigma1945
őstag
[szerintetek ez a player csalo?]
a recoil az nincs az tuti, de a jump glich is eléggé feltünő!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #101787 üzenetére
Nem az, csak jól tud célozni, meg ezek a videók nagyon mázlista szituációkat mutatnak.
Talán lehet valami recoil makró, de az sem biztos.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #101788 üzenetére
Egyebkent ha megfigyeled egyik fegyvernel sincs rugas.
Oke en is tudok recoil controllt egy szinten, de ez? Itt semmi sincs sohaKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #101787 üzenetére
Full csaló, a játékból nem lehet "belülről" kiiktatni a visual recoilt és főleg nem a spreadet -ami minden fegyver esetében más mert nem konstans.
Aki nem tudja, hogy ezek hogy működnek, az azt hiszi, hogy majd makróval jól beállítja, hát nem, kivéve ha nagyon pro emberünk, mert minimalizálni lehet egy konkrét setupra, de az csak egy fix távolságra lesz jó, adott fegyverrel adott kiegészítőkkel.
Engine owninggal viszont pillanatok alatt "kívülről" ki-be lehet kapcsolni mindent, amit csak szeretnénk.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Enigma1945
őstag
válasz fornettisuti #101790 üzenetére
tolja még valaki?
én aktívan tolom, már 136 vagyok, kéne a max levelKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #101791 üzenetére
Igen.
-
Enigma1945
őstag
-
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #101793 üzenetére
Kedvem van, csak nem tudom időben hogyan tudnánk egymáshoz igazodni.
-
Enigma1945
őstag
válasz fornettisuti #101794 üzenetére
Nálam most szabadság van, dobj egy privit és megbesz
-
BBoldi
csendes tag
válasz Enigma1945 #101791 üzenetére
Én is újra elővettem. (PC)
-
general
addikt
Helló mindenki! Nekem ez az egyetlen, amit még előveszek az Ünnepek környékén.
Viszont az lenne a gondom, hogy nem tölt be a pálya, rendszereen kifagy. Újra installáltam az egészet, de betöltéskor a homályos pályaképernyőnél egyszerűen megáll az élet, csak a Feladatkezelőben tudok kilépni. Mit lehetne tenni, hogyan tudnám ezt orvosolni? Talán év elején játszottam utoljára, akkoriban semmilyen probléma nem volt, azóta a se a rendszeren, se a harvdveren nem változtattam, igazából a Windows be sem volt szinte kapcsolva. (a PC már csak a játék miatt van meg) -
fornettisuti
veterán
-
general
addikt
válasz fornettisuti #101798 üzenetére
A játékból. Egyébként vagy betölt vagy nem, néha így, néha úgy.
-
nagyúr
-
general
addikt
válasz fornettisuti #101800 üzenetére
van annak értelme egy RX580-as vga-nál?
egyelőre együtt élek a dologgal, hol jó, hol nem.. de nem is tolom túl gyakran. -
Enigma1945
őstag
válasz general #101802 üzenetére
Siman van, nekem egy rx 570-em volt, az egyik driverrel akadozott a jatek, marmint ilyen megakadasok voltak, nehol meg az eger is megallt egy fel masodpercre. Olyan volt mintha cpu limit csinalta volna , de nem az volt, hanem a driver
-
eladohardver
őstag
válasz general #101802 üzenetére
O.o Ez fura kérdés... gtx 750 ti 4gb version-el 166-fps folyamatosan... semmi akadás... semmi fps drop... Nyilván nem maxon kell tolni ezt a game-t
Nem vágom mi lehet nálad... de talán csak sejtem... Quick cpu -t fel köll dobni és beállítani cpu maximum performance-t...
Megakadályozza a core parking-ot...¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Enigma1945
őstag
válasz eladohardver #101804 üzenetére
nekem gtx 960-nal nem sikerült fix 166, neked hogy jon ossze?
-
Tomassy00
senior tag
-
eladohardver
őstag
válasz Enigma1945 #101805 üzenetére
De némely pályán ahol nincs tér... ugyan ezen beállítások mellett mediumon is jó...
Enigma ha meglátlak olyan T-bagekre számíts...[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz eladohardver #101809 üzenetére
Mi a jatekban a neved? Csak hogy tudjam, ki ellen kell bekapcsolni az aimbotot
-
general
addikt
válasz eladohardver #101804 üzenetére
60 Hz-es a monitorom, szóval nekem fölösleges a nagyobb fps. Majdnem maxon fut minden, jó így. Azért 10 éves grafika.
Oké, frissítem majd a drivert, hátha jobb lesz. Keveset játszom, ezért a sikerélmény is kisebb, mert azonnal kinyírnak. Tényleg csak agypihentetés néha.
Amennyire figyeltem, az azóta kiadott részek egyre rosszabbak.... Van, amelyik játékélményben jó azért? Nekem a BF2 volt a király, visszasírom, irdatlan sok heli-órám volt benne, imádtam. -
nagyúr
Azt hittem már mindent láttam de azért arra nem készültem, hogy egyik napról a másikra EA megszünteti a hozzáférésem egy játékhoz mindenféle magyarázat nélkül, a játék Steam fórumán is többen panaszkodnak, szerintem valamiért azok érintettek akik a Steam-en vették, mint én is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz Narxis #101813 üzenetére
Vagy csak valami "ideiglenes" hiba amit majd javítanak... vagy lehet megváltozik az integráció a két cég/alkalmazásbolt között.
#101813Na ez furcsa, mikor elkezdtem írni akkor még nem látszott ez a válasz.
De akkor megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Nálatok is folyamatosan crashelnek a szerverek?Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Sziasztok.
Nálatok is eltűnt egy csomó unlockolt fegyver?
F2000..stbTévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Laraxior
titán
Ennek mi a baja, az összes szerverről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest