- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Micsurin #338044 üzenetére
rendorseg megallapitotta felelosseget a masik auonak 2x is
aztan fellebeztek 2-3x ellene, nekem semmi papir nem jott ezekrol akkor
csak kovetkezo ev juniusban birosagra beideztek tanukent
ott mar a masik auto 3 utasa mar egyforman latta a lampat (helyszinen meg nem), meg nyilvan addigra az is kiderult, hogy szerintuk a felettuk levo lampat neztek mindharman a balra fordulas kozben, meg en meg a villamosinen kikerultem a pirosnal allo sort, es elejuk hajtottam(mert amugy ok vittek el keresztben 1 savot menetiranyukba)
valosagban meg az o iranyuk pirosa utan jon az enyem zolddel, raadasul ket lampa is van egymas utan ~40m-l es en a tavolabbitol indultam el, meg a nagykeresztben korben 2sec-g piros is van minden iranynak ...szoval egy 5sec-s piroson jottek be, mert hat a múúttttkóóósemjöttsenki
itt volt 2008-ban: [link]
az Arpad hid fele mentem (volna) a Robert Karoly krt-n, ok meg innen jobbrol jottek a aluljaro betonja mogul a balra kanyarodobol
ott alltam meg a villamossinen az oszloptol fel meterre, mert masfel savot eltoltaka rendor egybol levagta helyszinen, hogy ok qrtak el, mert nyilvan fejbol tudta a lampavaltast, hogy az en iranyomnak csak az ovek utan lesz zold, meg elotte megy a masik 2 irany is meg, meg korben piros is van
terfigyelo kamera meg itt nem volt akkorde a birosagon semmit nem szamit rendorseg velemenye, csak az, ami a birosagon van
ott meg 3 vs 1, mehetsz haza
beideztek tanukent, aztan csak azert nem vertek ram buntit, mert a targyalasig eltelt 9 honap es 6 honap utan elevultja es en mar nem fellebezhettem, mert az volt az utolso targyalasi nap az ugyben, az itelet jogeros volt egybol
innen indultam el es ertem oda be a keresztezdesbe ugy, hogy meg kanyarodtak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest