- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
szebe #327228 üzenetére
Nem a pihivel van a gond, én is megállok 2-300 km-enként, de van hogy a kölyök miatt többször is. Hétvégén a Niagarához menet is megálltunk négyszer a 650 km-en. Na nem a táv miatt, hanem mert Torontoban megszívtuk a dugót és ott is elröppent két óra.
De ez teljesen random megy, nem akarom a töltés köré szervezni az utam.
Engem inkább a villanyautosok.hu féle hurráoptimizmus irritál, hogy minden esetleges olyan dologra ami negatív, vagy az átlagautósnak egyszerűen csak nem kényelmes van valami "megoldás". Messze mennél? Há hülye vagy simán megállsz itt meg itt meg itt meg itt egy-egy órára és simán megvan, vagy a kedvencem az "évi egy nyaralásra bérelsz autót". Töltő aggályok? Ez nem is probléma, mindenhol megoldható a töltés, de ahol meg mégsem oda jár busz.
Városi másodiknak kéne újra nekem is, de max valami Chevy Bolt méretű. Viszont azok is olyan árban mozognak mint az Outback, ami cserébe "teljesértékű". Egyszer volt Budán kutyavásár az olcsó villanydákóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reklámblokkolók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest