Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
EQMontoya #129024 üzenetére
En mar kaptam 200 euros csekket, követesi tavolsag miatt. 130 km/h körül 36 m. Még 1 méter es 1 honapra ugrik a jogsi. Tök hülye szitu volt, mert emlekeztem is ra mi volt, a faszikam kamionok köze nem huzodott be, ugy, hogy a kamionok között volt kb 10 kamionnyi tavolsag....ez a tipikus "ach, ott is jön még egy kamion..." Csak ugye, ha ö lehuzodik, en haladhatok tovabb es senki nem zavar vagy tart senkit fel. Na kb 5 kamion utan jobban ramenetm, hogy essen mar le neki a tantusz es akkor jött a hid, amin lattam is a rendörsegi autot....
Ami otthon van az autopalyakon, az balkan a köbön ehhez kepest. 100x annyi penzt szednenek be, ha a követesi tavolsagra ramennenek es az ugye valoban balesetveszelyes is. Az amikor valaki megy 160 al normal körülmenyek között a mai autokkal, abban semmi nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest