Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#84995) macilaci78 válasza Nkboy (#84991) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Egyrészt most szó sem volt akkus gépről, sőt, le is lett írva, hogy a Makita vezetékes gépei árai nincsenek elszállva. Másrészt volt szerencsém gagyi és minőségi géphez is barkácsolásnak és arra jöttem rá, hogy a gagyi sajnos drágább, mint a minőségi, mert mellé ott a gyógyszer, amitől lankad az agyfasz és a nagyobb eséllyel bekövetkező sérülés, továbbá a szar géppel elvégzett szar munka öröme.
Megvettem a Makita kisflexet otthonra, talán már ötször is használtam, de egyszer sem anyáztam, egyszer sem éreztem azt, hogy lehetett volna szebben is csinálni. Akkus csavarozóból is megvettem a legkisebb lítium akkus Makitát, de csak azért, mert a Lidl-ben elfogyott a fele annyiba kerülő nagy akkus csavarozó. De nem bánom, álom ezzel a kis szarral dolgozni: könnyű, odafér mindenhez, nem tudom olyan gyorsan meríteni az akkuját, amilyen gyorsan töltődik a másik, stb. Ha meg valahova kevés, akkor előveszem a vezetékes fúrót, évente egyszer.
Szerszámból csak minőséget szabad venni, vagy szó szerint egyszer használatost.

Kalandor: Vedd csak meg a Makitát. Én nyáron a szűk 4 méteres korlátnak álltam vele drótkorongozni, eltelt vele pár óra. Egy rossz szerszámot már fél óra után ledobtam volna a 3.-ról. Ráadásul a drótkorong nincs is kiegyensúlyozva, rázni fog a gép 11k rpm-mel.

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.