Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz eddieke666 #321850 üzenetére
Fekete keretes: Benks, Torras, ESR, stb. Kérdés,hogy ilyen vékony kávánál mennyit takarnak ezek be, 15PMnál is a legtöbb már 1-2 pixelsort kitakart.
Simából is van csomó fajta, Spigen, ESR is, ezekre esküsznek sokan.Tok meg, ami tetszik... UAG szintű védelem azért nincs soknak, talán Phone Rebel.
-
félisten
-
Rage47
veterán
válasz szabonagyur #321852 üzenetére
Akkor ott valami nagyon fura.
Lépj ki-be az iCloudból. -
Bunda555
tag
válasz cross56 #321846 üzenetére
Minden működik, júniusban cseréltem őket. A Nohon nem egy “aliexpresses” akku, az ára sem a legolcsóbb. Az más kérdés, hogy csak onnan tudtam ilyet rendelni, de onnan is a hivatalos store-ból. Semmiképp sem összekeverendő az itthon elérhető kamu utángyártottakkal. Keress rá itt a fórumon a Nohonra, a legtöbben egyetértenek, hogy ez a legjobb a gyári mellett, hozza a gyári minőséget. 3uToolssal néztem most rá, még mindig bőven a gyári 2642 mAh kapacitás fölött van. Ezt igazolja a fiam 5-6 órás SOT-ja is.
-
Killing
addikt
Milyen vezetékes töltőfejet ajánlanátok aminek 2 USB-C kimenete van minimum (+1 USB-A sem hátrány) amivel max sebességgel tudom tölteni egyszerre a 11” 3rd gen iPad Pro & iPhone 16 Pro kombómat? Ugye az új iPhone 45W-ot fog tudni elvileg, az iPad meg elvileg 20 de olvastam 40-et is.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
bostone
addikt
Használt vagy használ valaki valamilyen alkalmazást, amely segítette vagy segíti valamely nyelv elsajátításában?
Itt nem a duolingóra és az anki tipusú remekekre gondolok. -
Micsurin
nagyúr
A Dont Starve mióta nem elérhető a magyar régióban? Csak a retkes Apple Arcade verziót látni…
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mmdms
addikt
válasz Killing #321859 üzenetére
Egy 185 w-os ugreen toltot vettem, 3 typec es 3 usba van rajta, egyik C 100 w PD, masik ketto 2x25 w, a maradek meg 15w. Vr szemcsihez vettem, kifejezeten ajanlott markanak tartjak, de mindent errol toltok, vegre nem kell egy sor tolto az eszkozokhoz.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
havri1
félisten
válasz mmdms #321863 üzenetére
Én baseust, blitzwolfot is használok ugreen mellett, mind bizonyított már az évek alatt.
Jelenkegbegy 65w baseus asztali van. Tudja az ismert szabványokat, 2/2 USB kimenet, elosztva a w-okat hasonlóan.
Amire nem jöttem ra: Ha pl be van dugva a gyors c porton az iPhone, és radugok másik portra valamit, egy pillanatra megszakad a töltés a telefonon. De nem mindig. És ez nem tetszik.
Nálad is van ilyen jelenség? Régebbi fejek ezt nem csináljak. 5 portos töltök bármikor bármit töltök, az folyamatos.
Olvastam, hogy adott portok csak akkor adják le ezt a teljesítményt, ha üres a többi. Lehet osztja a teljesítményt a portok között ha aktív?havri
-
mmdms
addikt
válasz havri1 #321865 üzenetére
Csak a marketingszövegből mondom, minden port egyszerre használható elvileg, miközbe a laptop is megy róla. De nincs tapasztalatom, egy dokkolón ül 2 darab 10 000 mah-s akksi, azokat töltöm azon a csatin. A telómnak bőség 30 w is. Fixre kötegeltem a "kábelkorbácsot", így nemtom kipróbálni.
Jut eszembe van állapotjelző led a dokkolón, megnéztem nem történt semmi ahogy a telót csatlakoztattam.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
veterán
válasz havri1 #321865 üzenetére
Igen, az elektronika osztja a teljesítményt, ez járhat egy pillanatra töltésmegszakítással.
Nálam a kocsi 3 portos töltője ilyen.
Azon van a dashcam is és amikor rádugom a telót egy pillanatra megszakad a dashcam tápellátása.
Ha egy harmadik eszközt is, akkor szintén.
Nem lesz egyik eszköznek sem baja ettől. -
Razzul
őstag
válasz zzola #321849 üzenetére
Egy pl.: 10.000 forintos terméknél még azt mondom, hogy belefér de 400 ezer forint fölött azért elvárható, hogy patika legyen. Ha ilyen az iPhone/iPad doboz én se nyitnám ki és kezdenék el próbálkozni, az elektronika érzékeny dolog. A CPU ami a legkevésbé hajlamos a meghibásodásra jellemzően az eséstől, ütődéstől megy tönkre.
Stat crux dum volvitur orbis
-
kchris78
veterán
Elhangzottakra: Ez a LÉNYEGE az előrendelésnek hogy megtapogatás nélkül kell döntened hogy kell-e vagy sem .
Mellesleg szerintem a jövőbeli funkciókat az erősebb CPU mag-készlet jobban fogja támogatni (nem csak az AI-t!) és a 3nm-es technológia + extra aksi idő sem jön rosszul.. Ha 2-3-4 évre tervez az ember, akkor érdemes beletenni a plusz zsét és az újat venni. Én ezt teszem, előző 13PM 3 éves gari lejárta előtt elmegy hogy az új tulaj biztos lehessen, de mivel ez cégesség miatt 1 év garis lesz ezt 3-4 évig fogom használni (akár aksi cserével 2 év után), nem sz.rakodok hogy a 15-öst vegyem olcsóbban...
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz Razzul #321869 üzenetére
Megértem amit mondasz, de amit írt a fórumtárs, az arról szólt hogy sérült dobozos termék, amit kinyitott és nincs baja az iPad-nek. És arra hivatkozik hogy ilyen dobozzal hogy fogja tudni eladni. Szóval azért kicsit elmentünk a témától.. Ha sérült a doboza és szőrszálhasogatós kedvében van, akkor küldje vissza, de ne csomagolja ki.
"Naná, h ment is vissza. Oksa, doboz sérült, iPad rendben, de majd ha el akarom adni, ilyen dobozban kínálom?"
Szóval amit írsz, azt megértem #321869 Razzul, viszont amit a másik fórumtárs ír, azt nem. Ha nem tetszik akkor nem kell kibontani.
-
zzola
titán
Tegnap feldobtam a beta 18 RC-t. Kellemes, eddig hiba nélkül teszi a dolgát.
Ami DFU-s visszaállítást illeti, valószínűleg az iTunes a hibás, mert frissítés után a PC-ről a mentést visszateszi a készülékre, ezért írhatja első indításnál, hogy részben el lett kezdve a beállítás... másra nem tudok gondolni.
-
sgeza
veterán
válasz zzola #321873 üzenetére
Valószínűleg az lehet, igen. Mintha valahol írta is volna neked, hogy visszaállít valamit.
Viszont nem tudom elképzelni, hogy ezt valahol, akár csak egy kis pipával ne lehetne eldönteni, hogy akarod-e, csak esetleg átfutott rajta a szemed. De most már mindegy is, gondolom működik rendesen.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz markknight #321875 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy üres dobozokat árultak régebben ebay-en, nem kevés pénzért..ez egy hihetetlen bullshit amúgy.
havri
-
tothjozsi96
addikt
Sajnos kicsit összeb@sztam a 11 Pro-mat, nem vészes, de zavarja a tudatom. Nem nagyon akartam váltani, sőt.. Nagyon nem. Megjelenéskor vettem a telefont, most lesz 5 éve. Mondanám hogy jó így is, sérülten, azonban már másodjára is kellene akkumulátort cseréltetnem benne, és nem biztos hogy nekem ez megér annyit.
Nézegetem a 15 Pro-t, és 16 Pro-t is néztem az Event-en. Én azt tapasztalom hogy a 11 Pro-hoz képest egyik telefonnál se érzem azt hogy érdemben előre lépnék bármelyikkel is. Oké, van végre 120Hz kijelző ez nagyon jó. De semmi másban nem érzem hogy megérné váltanom. Emiatt kicsit sokallom a ráfordított összeget is. Lehet kicsit mellette vagyok a dolgoknak, de nem tudom mi lenne jó alternatíva amire érdemes lenne váltanom.
Anno direkt 256GB-os telefont vettem és megérte, szerintem ez egy jó tárhely méret, annyira nem vagyok ennek a cloud megoldásoknak a híve. Most egy újabb több évre vásárolt telefonnál már lehet hogy 512GB-os verziót vennék, hiszen jobb is a kamera, gondolom nagyobb képfájl méretekkel csinál képeket, és azért elég brutálnak tartom azt is hogy egy 15 Pro/256GB-os telefon mondjuk normális helyről 480, az 512GB-os verziója meg 620 ezer forint. Az mi..
Emellett én nagy Apple bőrtok imádó vagyok, és ez is mennyire rossz hogy kivonták. Biztos van csomó más jó tok, de azért valljuk be, a legkomolyabb tok az a gyári bőr tok volt, legalábbis számomra mindenképp.
Szóval veszett fejsze nyele az egész részemről..
-
zzola
titán
-
Razzul
őstag
válasz tothjozsi96 #321877 üzenetére
A 11 Pro még mindig a legkorábbi mai szemmel is modernnek mondható iPhone. Nagyon eltalálták, én sem szívesen váltanék róla.
A tiéddel mi történt?Stat crux dum volvitur orbis
-
Rage47
veterán
vegyel a rejoy-on egy felujitott regebbi telefont, ha ennyire nem erdekel, hogy mik az ujitasok
-
markknight
veterán
A kamera szerintem egyre rosszabb az iPhoneokban az algoritmus/AI vagy tudja mi a bánat miatt, de a 13 Pro volt az eddigi legrosszabb ami nálam volt, szóval ha sokat fotózol azt hanyagolnám. Pont a minap nézegettem iCloudban, hogy milyen képeket csináltam különböző években a gyerekről és a 13 Pro messze a legrosszabb. 14 Pro meg a 15 Pro már egy elfogadható szint, de csodát nem érdemes várni. Amúgy egy full casual player vagyok fotózás téren, tehát előkapom és bumm, lehet, hogy állítgatással jobb eredményeket érnék el.. de ki akar állítgatni bármit egy 600-700 ezres telefonnál? Ezzel persze lehet vitatkozni, de pontosan látom mikor a 14 colos macbookon előszedem őket, hogy egy mosottas, élsimított tákolmány mind... Na mindegy.
A tárhelyet illetően én mindig letöltöm a telefonra az összes képemet és így vagyok 80%-nál kb egy 512-es Pro Maxon. Nem is szeretném átkapcsolni, mi van ha meghal az iCloud vagy valamiért lockkolja az EU vagy bármi más idiótaság amire nincs ráhatásunk. Mondjuk itt számomra feloldozás a MacBook Pro-m, mert arra is letöltöm, tehát elviekben nem lenne szükséges telefonon tárolni őket a biztonság miatt.
Szóval a helyedben lehet egy 14 Pro/Max-ot próbálnék, de szerintem már egy sima 14 vagy egy 15 is elég lehet ha a 60hz nem dealbreaker nálad. Viszont én azt gondolom, hogy ha egy 2019-ben megjelent telefonnal 5 évig elvoltál, akkor az újabb 5 évre finanszírozd meg a 16 Pro/Max-ot és akkor 2030-ig nem is nagyon kell gondolkodnod.
[ Szerkesztve ]
-
moordavid
aktív tag
Csak a bőrtokhoz írnék, én is nagyon szerettem a gyárit. A legjobb pótléknak a ridge bőrtokját találtam. Érdemes rálesned.
"Like tears in rain."
-
fil
őstag
Azt be lehet állítani valahogy, hogy töltés indulásakor ne adjon ki hangot alvás fókusz esetén? Nem a némító gombot akarom kapcsolgatni. (14pro)
-
tothjozsi96
addikt
válasz markknight #321881 üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk. Én is ezért gondolkodnék 512-es tárhelyben, de brutál ára van, azért valljuk be. Az utolsó bekezdéssel meg egyet tudok érteni. A 14 Pro-val nem tudom mi a helyzet, ott anno voltak valami akku problémák, nem?
#321882 moordavid
Köszi, még nem is hallottam erről a gyártóról. Viszont jól néz ki, ránéztem.
Nálam a gyári bőrtok 1 évet szokott elmenni, utána már eléggé avétos lesz. Elkopik. Ez is elmegy legalább annyit mint az Apple féle bőrtok?[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz kchris78 #321870 üzenetére
Érthető szempont, 16 Pro kicsit jobb üzemidő, kicsit jobb kijelző, kicsit jobb kamera, kamera vezérlő, a lencse is kapott egy bevonatot, elvileg kicsit jobb hőelvezetés, kicsit újabb modemek. Szerintem csak abba lehet belekötni még mindig 128 GB-ról indul. A 15 Pro most gyorsan eltűnik a polcokról, így annyira már nem lesz kérdés melyiket.
-
markknight
veterán
válasz tothjozsi96 #321885 üzenetére
A 14 Pro-val nem tudom mi a helyzet, ott anno voltak valami akku problémák, nem?
Nem emlékszem rá. De nem is fogja támogatni az Apple AI-t ami hosszútávon probléma lehet. Oké, a mostani fejlesztésük kb úgy kuka ahogy van, de 2-3 év múlva ha elhagyják ezt az OpenAI-t, akkor szívhatod a fogad Bár valószínű, hogy ha lecserélik őket, akkor csak az új telefon fogja támogatni az Apple saját kreálmányát majd valamikor 2027 körül. Én amondó vagyok, hogy a legújabbat vedd, ne egy 2 éves készüléket, úgy jársz a legjobban. -
Rage47
veterán
válasz markknight #321881 üzenetére
gondolom azert veszel Prot, mert allitgatni akarod fotozaskor :p
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Most váltottam vissza IOS-re. Szeretnék venni mellé egy Apple Watchot. Olyan kérdésem lenne hogy mennyire éri még meg a 7-es szériát behúzni? A későbbiekben meddig lesz még támogatott? Igazából nekem csak az értesítések edzések követése és néha a fizetés az amire használnám. -
addikt
válasz timelord1987 #321894 üzenetére
Én inkább néznék valami használt 5, 6, vagy 7-est
nekem nagyon nem jött be hogy naponta 2 naponta tölteni kelliPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
mazsiii92
aktív tag
válasz timelord1987 #321894 üzenetére
Simán! Ha nem kellenek a “nem SE” órák funkciói akkor az SE is tökéletes. Én a legelső SE-vel kezdtem 2020-ban, aztán lett egy 5-ös, most meg Ultra 2-t használok. Szerintem kezdj SE-vel, rendeld meg a neten és kezd használni, vigyázz rá, ha nem jön be akkor visszaküldöd 14 napon belül. Ha kiderül, hogy baromira bejön és egy jobb kell, akkor szintén visszaküldöd és veszel másikat.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
bostone
addikt
válasz mazsiii92 #321896 üzenetére
Azért, ha az ember elmúlt 16-18 éves már el kell tudni dönteni, hogy mire van szüksége, főleg miután kétszer meggondolta vagy picit belemerült a témába és elolvasott/megnézett néhány tesztet/véleményt.
Klassz dolog ez a 14 napon belüli elállás, de egyesek sportot űznek belőle. -
Mike81
senior tag
válasz ronin79 #321848 üzenetére
Ezt tényleg túl gondolod szerintem is. Ha én vennék valami használt eszközt pont nem a doboza érdekelne ha maga a készülék makulátlan,hibátlan vagy a hírdetésben leírtakkal megegyező állapotú.
Mert mi van olyankor ha mondjuk a doboz egy költözésnél nyomorodik meg készülék nélkül? Mert olyanra is volt már példa a törtélemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest