Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Nekem ma az I5 5 ora hasznalat, 16 ora keszenlet alatt merult le.
Elso toltes, remelem javul majd. Foleg 3g netezes volt mondjuk. -
vadászcsiga
félisten
Hű mennyi profi fotós van ám itt. Mindenkinek ez a legfontosabb tényező, kíváncsi lennék összesen hány képet, videót lőttök havonta?
-
zaskar
senior tag
válasz ray blu #12150 üzenetére
Köszi, ezt vártam. Közben eszembe jutott, hogy a topik (talán) első i5 tulaja, majestic kolléga is áradozott a betöltés sebességéről.
vadászcsiga: nem a legfontosabb, bár úgy tűnhetett, hogy ennyi hozzászólást pazaroltunk rá. Megjegyzem, van DSLR-em is, kompaktom is, de előfordul, hogy egyik sincs nálam, és kéne néhány használható képet készíteni. Ha már van nálam egy ilyen univerzális eszköz, akkor elvárnám tőle, hogy megüsse azt a minőséget, mint egy 2007-es készülék az okostelefonok hőskorából. De nem ez fog vezérelni a döntésemben, maradok az iPhone-nál, bármilyen is a kamerája.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vadászcsiga #12152 üzenetére
Nekem kb. 2-3 a havi átlag, ebből most 2-t ellőttem Nekem pl. egyáltalán nem fontos, a videó mégannyira sem, 3 havonta 5 percet,ha felveszek.
-
atirag
őstag
Nekem kb 1800 kép van a telón A videót csak a lányom használja és ott nem számít milyen lessz
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Ez a diktálásos dolog hogy működik? Keresem de nem találom...
A Siri be van kapcsolva.. tőle tudok is vicceseket kérdezni
De pl. a notes-ba hogy diktálok?Semmit sem írok alá!
-
Ragnar95
félisten
Nekem 1 év alatt 1200 fotó gyűlt össze, tehát átlagban havi 100, bár nyilván utazáskor, eseményekkor készül sok, amúgy ha nincs semmi, akkor csak olyan havi 10-15.
De már megtanultam egy ideje,h nem szabad DSLR teljesítményt elvárni egy telótól, az i4 kamerájánál ne legyen rosszabb és onnantól már megfelel
bmwk1200s: mond azt a sirinek,h make a note of és akkor diktáld be a szöveget[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jojo5
őstag
tuti lőttem már vagy 10k fényképet a telómmal hacsak abból indulok ki, hogy tavaly amikor cserélték 0-ról indultam és most 7k van benne az I4et meg 2 éve használom
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
TheMarci
addikt
Pl nekem is fontos szempont a kamera fejlődése, 2000+ képem van, utazásokhoz meg nem viszek mindenhova magammal dslr-t, így csak a teló marad, viszont a sima 4-esem sok helyzetben elég rossz képet csinál. :/
Do You Dream?
-
ray blu
tag
Nekem fontos, mivel apró gyermek van, így napi tucatnyi kép készül, videó is, amit aztán selejtezek. Van DSLR is, de az nincs mindig kéznél ugye... Így nálam ez a fícsör elég sarkalatos egy telónál.
Azt hiszem, egy Lumia 920-at ezokból majd bekóstolok.MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
veterán
Akinek van iPhone 5 miért van hogy beakarjuk állítani a személyes hozzáférési pontot de nemtudjuk, mert Beállítások - Általános fül - Mobiltelefonnál a szem. h pont csak homokórázik, és nemtudjuk belőni.
Ez most iOS hiba lehet, vagy a telefonnal van valami vagy mégis mi a fene okozhat ilyet?
iPhone 13 Pro Max
-
Jojo5
őstag
válasz vadászcsiga #12163 üzenetére
nálam nagyjából egységesen oszlik el a képek készítése az elmúlt 2 évre levetítve
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
bmwk1200s
őstag
-
Metzger
tag
Sziasztok!
Bocsássatok meg ha már felvetődött a dolog! Az a problémám, hogy a 3GS-emen volt egy üveg csere és azóta az van hogy eláll a kerettől az üveg. Tehát a fém keretnél magasabban van az üveg alul is de legfőképp felül. A por bemegy a digi alá, plusz a home gomb is mélyebben ül, arról ne is beszéljünk hogy a fém keret mindkét oldalon eláll kicsit a hátlaptól. Kérdésem az lenne, hogy ez szériahiba vagy csak nálam van ez? Van rá valami mód, hogy a prémium telefonom valóban prémium legyen?Üdv: Metzger
Minden jóban van valami METAL!!!!
-
atees
őstag
Sziasztok!
Csak offba kerdeznem elvileg t-s volt de t altal fuggetlenitett i4 fekete 16gb szinte hibatlan allapotban, mindennel egyutt gari nelkul milyen osszeget er most, mennyiert lehetne eladni?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
válasz vadászcsiga #12174 üzenetére
Koszi! Hat tobbre szamitottam! Akkor lehet emleknek megmarad
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
szekfizsolt
senior tag
Szerintem többért is elmegy... Nézegettem a páromnak, de (75-ért) nem nagyon láttam megbízhatót, ami nem valami "warez" módon lett függetlenítve...
Úgy mellékesen most pénzem sincs rá, csak kiváncsiságból átnéztem a piacot... ...mondjuk sokkal többre ne számíts, de 80-85-ért simán reális lehet...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Topikgazda
válasz ittakary #12179 üzenetére
Köszönöm.
Viszont mielőtt valaki megkövez, hogy ő eléri: "a ugyanúgy fogva, mint az i4-et, a jobb felső ikont elérni lehetetlen", ez azért van, mert bal kézben fogom. Aki jobb kezes, annak a bal felső ikon a necces.
Közben beszereztél egy i5-öt, vagy előre beírtad az aláírásba, amíg megérkezik?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz szekfizsolt #12178 üzenetére
Icecave 78-ért árulja, szerintem elég megbízható.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz vadászcsiga #12181 üzenetére
Korrekt ár érte, ha lenne pénzem, lehet meg is venném tőle!
Mindenesetre csak ahogyan elnézegettem az árakat, sokan 90 és felette árulják, ami irreális és eladhatatlan - szerintem - , de persze kártyafüggetlenről beszélünk...
-
majestic
őstag
Az új Maps appal kapcsolatban: szóval a világ nagy részén, így nálunk is egy nagy sz@r de azért érdemes megnézni Manhattan-t... (Pl. Érdemes a Google Earth-el akár összehasonlítani). Mivel az app iCloud alapú, ha szép lassan is de lehet ebből még nagy durranás is...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Tutivesztes
tag
válasz szekfizsolt #12182 üzenetére
Ezek szerint, az én 4S 16GB feketém, apple storeból vásárolt készülékem 90-ért elég korrekt? Vagy alá áraztam? Decemberig garis, hibátlan.
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
C4mp3r
addikt
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Tutivesztes #12184 üzenetére
Szerintem is (alááraztad), ugyanilyen Iphone-om van, 100 alatt nem is láttam hasonlót...
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Hat igen ahogy nezegettem eleg erdekesek az arak az i4ek 90tol is4 110tol!
De koszi az infokat!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Tomics
addikt
válasz icecave #12180 üzenetére
Várjuk a jövő héten is az ilyen hosszú írásokat, tapasztalatokat
Zenelejátsztásra i5-öt fogod használni a csalódottságod ellenére is? Mert látom elég komoly fülesed van, szóval nem veted meg a zenehallgatást. Ahogy én sem, ezért most megint egy plusz pont a 4S javára...
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
szekfizsolt
senior tag
OFF topic lettünk?
-
ray blu
tag
Alá. 100-110 kb.
MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
jimhun
senior tag
Vett itt valaki mar Lightning - 30pin-es atalakitot?
Aki igen az tudna egy kepet felrakni arrol hogy mennyire nez ki "hulyen" ha ilyen atalakitoval rakja ra dokkra az I5-t. Illetve mennyire stabil?Sajnos ez nagyon visszatart attol hogy vegyek Iphone5-t, ugyanis nem egy es nem is olcso dokkoloim vannak(dokkolos speaker) es baromira nincs kedvem lecserelni es kidobni oket...
koszi
-
hatesz
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Frissítettem az iP4-emet IOS 6.0-ea. Korábban létrehoztam egy me.com-os emailcímet. Hogy tudnám ezt újra használni?
Köszi előre is!Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
senior tag
Sziasztok!
Icloud backup-al kapcsolatban lenne egy problémám.
Leadtam az I4-emet szervizbe, melynek a backupja a felhőben volt. Kaptam kölcsönbe egy 3GS-t, melyre a felhőből töltöttem vissza az adatokat, de nem mindent, folyton kiírta, hogy nem tudja teljesen befejezni a visszatöltést. Nem foglalkoztam igazán vele, hisz tudtam, hogy hamarosan itt az új teló.
Az új telóra is a felhőből tettem vissza mindent, az hibátlanul sikerült is.
Viszont azóta nem tudok backupot csinálni a felhőbe helyhiány miatt. Ugyanis azt a legelső backupot nem engedi kitörölni napok óta, arra hivatkozva, hogy használatban van. Gondolom a 3GS sikertelen visszatöltése miatt.
Szerintetek hogy tudnám kitörölni a backupot, vagy hogy tudnám tudomására hozni az icloud-nak, hogy az a restore sose lesz befejezve.Nagyon köszönöm a tippeket, remélem érthetően fogalmaztam
Üdv.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #12110 üzenetére
tegnap írtam, hogy gond van egy 3G-vel.
kicseréltem a kábelt és el is indult a töltés, aztán hagytuk is a töltőn.
ma reggel viszont, ahogy le akartam venni a töltőről, ugyanaz fogadott.
szerintetek?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
vadászcsiga
félisten
Talán iCloud control panelen keresztül menni fog. Csak tipp.
-
hatesz
tag
válasz sunahunter #12193 üzenetére
Lehet láma vagyok ehhez, de hol tudok belépni a létrehozott me.com-os címmel és jelszóval? Korábban ha be akartam állítani, az email fiók hozzáadásánál a gmail, yahoo emailfiókok mellett ki lehetett választan me-t is az elején. Ez nincs már.
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
senior tag
válasz vadászcsiga #12196 üzenetére
Köszi, de sajnos nem megy. Ugyanazt írja ki.
Abba bízom, hogy pár nap alatt magától rájön a rendszer és utána engedi törölni
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest