Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Egy kérdésem lenne! Nekem pénteken lesz meg az i5 , a feleségemnek adom a jelenlegi i4 et.
Ha csinálok egy biztonsági mentést a jelenlegi i4 ről, majd beállítom teljesen új telóként, ha az új i5 telót rádugom a gépre, visszarak nekem szépen mindent?
Csak remélni tudom, hogy érthetően írtam!Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Arcképgyáros
icloudom létrehozott egy 'photo stream' mappát a telefonon és nem tudok vele mit kezdeni.. ha kikapcsolom akkor sem, akkor csak a "fotóadatfolyam" mappa tűnik el, a "photo stream" marad... :/
-
JamesHun
addikt
a Főnökömnek lenne egy gondja
Van egy asztali gépe outlook al benne van szépen a naptár kitöltve
Van egy ipadja és egy iphone ja
Szeretné mindhármon látni a dolgokat szépen naprakészen
Ha jól néztem icloud erre képtelen, mert az csak 2 ieszköz között megy az icloud szinkronos naptárat outlookba nem lehet ráerőszakolni
Csak a sima itunes szinkronnal lehet karbantartani a 3 helyen a naptárat egyszerre rendesen?SeriesX: JamesSHun
-
whited
addikt
Remélem nem off, de ezt látnotok kell:[link]
Tibee86: tudom és bocsi is miatta, de valami miatt úgy éreztem az ittenieknek is látni kell[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Szecsy
aktív tag
de aztse tudom mit kapcsoljak ki h meg tobbet birjon de ez nagyon nemjo igy...
töltövel járok mindenhova es kb delre lemerülök undoritó.... -
nagyúr
válasz Szecsy #11365 üzenetére
Nekem egy régebbi frissítés után volt hasonló jelenség, mint utóbb kiokoskodtam, vmi gebasz volt a frissítés során, és ez okozta. Nyomtam egy backup-ot, majd restore-t, és megoldódott a probléma.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Van egy nas-om amin fent vannak fotók, filmek. Ezekhez milyen progival tudok hozzáférni, mondjuk a fotókhoz leginkább? (iOS 6 - Ipad3)
-
-
Ck.
addikt
Hogyan működik iCloud a készülékek keresése? Az iPhone-on be van kapcsolva a helymeghatározás és engedélyezve is van a készülék keresése, mégis azt írja ki az iCloud, hogy "nincs elérhető helyadat"...
És még egy:
Én úgy rakom rá a zenéket, hogy iTunes-ban Ctrl-al kijelölgetem a számokat, majd ráhúzom a telefonra. Viszont a számok elején lévő pipák mit csinálnak? -
freestailo
őstag
sziasztok, tudnátok segíteni abban hogy egy új 4s vásárlásánál hogyan tudom ellenőrizni hogy szól e rá valamilyen gari? Németországban vásárolt a készülék, gondolom világgari van rá, nem szolgáltatónál vették, hanem gyári független. köszönöm
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #11235 üzenetére
Ezzel nincs para, mert igy "rendeltetésszerű". Akkor nem tetszene, ha csak úgy lehúzza a valaki a fóliát, mert pl szöszös lett a széle, és készülék cserére hivatkozva visszaküldi.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
legenda
válasz freestailo #11374 üzenetére
iphone esetében nincs világgari, csak eu játszik!
ellenőrzés itt; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
d3kk
senior tag
Illetve az itunes:
Ha be van állítva (már pedig ha nem lenne akkor kézzel nem tudnád ráhúzni) az iPhone zenék kezelése kézzel, akkor nincs jelentősége a pipáknak, ugyanis annak csak akkor van jelentősége ha az emlitett funkcio nincs kipipálva és ebben az esetben azokat a zenéket mind felmásolja az itunes a telora amik ki vannak pipálva
-
bigdady
nagyúr
Vki tud segiteni? EU Igo-t szeretném visszarakni atelóra, mert ios 6 telepités után eltűnt
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #11375 üzenetére
Hmmm ez a variacio eszembe sem jutott
-
Danny750
őstag
Az miért van ,hogy az itunes nem enged új apple id-t létrehozni?? Bnankkártyámnál mindíg hibát ír ki!!!! (pedig semmi baja, minden stimmel)
-talán az lehet a baja ,hogy junior?? (OTP-s MasterCard)
[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-
veterán
Sziasztok
Kezdek kilenni ezmiatt a wifis itunes sync miatt. Egyszerűen nemtudom összehozni hogy wifin szinkronizáljak itunes-al. Pedig itunes-ba is bevan pipálva a wifi szinkronizáció, illetve a tűzfalon az összes létező portot fel oldottam, illetve engedélyeztem minden apple alkalmazást, de még mindig a telefonon szürke marad az hogy Szinkronizálás most.
Mit tudnék még tenni szerintetek?
iPhone 13 Pro Max
-
Ragnar95
félisten
válasz jozsi252 #11392 üzenetére
Nyomni kell egy kábleles syncet, miután jóváhagyod a wifi syncet és csak utána lesz jó.
Amúgy windowson elég megbízhatatlan a wifi sync, random működik, random nem...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
AMATŐR
őstag
Szeretnék új ID címet, a feleségemnek, de hitelkártya nélkül!
Egyszerűen nem enged tovább. Ingyenesen hogy lehetséges?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
JamesHun
addikt
válasz icecave #11394 üzenetére
nekem ment a wifi sync, de úgy éreztem nem használja ki a teljes wifi sávszélességet. 150 mbit esetén is egy 0 változásos wifi sync percekig eltartott. Ekkor adtam fel, mert így értelme nincsen :S Pedig ekkora sávszélességen már elég szép adatot lehet átmozgatni oda vissza
SeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest