Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Nézzétek el nekem ezt a láma kérdést, de csak pár napja ismerkedtem össze az iOS-el:
Hogyan tudom megállapítani, hogy szükséges-e pushfix-et rátenni Cydiából? Egyáltalán a push funkció konkrétan itt mi?
(A telefonról annyit tudok, hogy az előző tulaj hacktiválta nem eredeti simmel mielőtt hozzám került, ezért kérdezem.)[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz DanielK #11093 üzenetére
infó tuti lesz 28-án
reményeim szerint értékesítés is lesz
Szerintem a T valami is exkluzivitást ki tudott harcolni, ezért van a Voda jelenleg csöndben, mert nem nyilatkozhat semmit se hírzárlat miatt a premier dátumig (28)
Tuti lett volna nekik is nyitó party már csak prestigeből, de valamiért meghiúsult (csak ne a freki visszavétel miatt)SeriesX: JamesSHun
-
hatesz
tag
válasz Blaise #11099 üzenetére
Én meg arra gondoltam, hogy megtartom az i4-et és mellé veszek egy új wifis 16os iPad3-at (120e Ft)! Ez a kombináció még mindig olcsóbb mint egy iPhone 5, úgy, hogy beleszámolom az i4em jelenlegi értékét (kb 80eFt). Minek vesz bárki is iPhone 5öt itthon?
Ja, Ausztria:
350EUR az ára az i5 16, 10 EUR havidíj, amiben van: 1000 perc, 1000 SMS és 1 giga net. Vannak ennél durvábbak is, ott megértem ha megveszikHogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
Ragnar95
félisten
válasz V.Stryker #11098 üzenetére
A sokkal szebb kijelző + további támogatottság miatt inkább az iPad 3, ha egyszer ugyanannyiba kerül, mint a 2, a netet meg úgyis meg tudod osztani mobilról
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek az infókat és a segítséget!
Jah még egy régebbi szívásom. Ugye nekem alig 1-2 hónapja van iPhone -om ,ezért is vagyok hülye hozzá. Szóval a multkor azzal szívtam,hogy dropboxon volt egy pdf fájl, amit mobilról elérek, de ezt a pdf-et át kellett volna neveznem és új email csatolmányaként elküldenem, de az átnevezés se ment, sőt a lementés sem. Hol csesztem el vagy honnan kéne megközelíteni? valami fájlkezelővel?
-
-
-
bandigno
senior tag
hmm...négy és fél nap kihagyás kb., 1200 hozzászólás... hát, nem volt kevés idő átfutni!
de levonva a következtetéseimet, nem frissítek iOS6-ra...
kivárok 1-2 hibajavító frissítést!
viszont a kérdésem az i4 tulajok felé az lenne, hogy az akksi üzemidő hogy alakul? mert ha még az se javul, akkor 4-5 frissítést is kivárok!
elvétve futottam csak bele 1-2 tapasztalatba, viszont fontos lenne ha legalább az 5.1.1 szintet hozná! Köszi![ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz boogie84 #11060 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. 5.1.1 JB-vel vagyok én is, új a rendszer, plusz nem is szívesen restore-olnám most.
Egyébként fényképező nélkül ez nem olyan látványos, közelről és nagyon-nagyon odafigyelve kell nézni, kb közepes sebességű húzásnál. Amit pedig látni lehet, hogy pixeles az ikonok széle húzásnál, mintha pentile mátrix lenne kb, de ennyire nem látni a sávokat, mint a képen. Naptárnál szintén nagyon közelről és a fekete számok elváltozása látható mindössze. Rá tudnál nézni még egyszer nagyon alaposan? Fontos lenne nekem, mivel azt jelenti, hogy kell-e gariba mennem vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Előfordult valakinél, hogy hívás közben nem tudja fogadni, mert a csúszkát nem lehet jobbra elhúzni csak kb félig megy, de az is kínszenvedés?
Ez volt az 5.1.1-nél és most a 6-os van fent itt is tapasztalom
4s a készülék -
Ragnar95
félisten
válasz Tomics #11116 üzenetére
Mostmár viszont egyik okosteló se tudja, legyen az iPhone, Androidos vagy WP-os....Mivel itt az oprendszernek futnia kell gondolom az ébresztéshez is, az meg kikapcsolva nehezen megy
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Rent
senior tag
-
nord_
veterán
Emlékszik még valaki a nokiás Netmonitor menüpontra? Itt az iPhone-változat.
-
Def26
félisten
Na, újabb nap telt el. vannak már jó minőségű iphone 5 tokok itthon?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Ck.
addikt
Ígérem nem fogok a nyakatokra járni sokáig, de még az ismerkedés fázisában vagyok.
...és felmerült közben pár dolog:1. Gmail szinkronizáció beállításakor mi a különbség a sima gmail és az exchange lehetőség között azon kívül, hogy az utóbbi képes a kontaktokat is leszinkronizálni? Ill. azt már korábban is kérdeztem, hogy ha iTunes-ból szinkronizálom a gmail kontaktokat, akkor mindent rendben berak, de ha telefonon keresztül az exchange fióknál, akkor pár névhez nem ír ki telefonszámot, csak annyit ír helyette, hogy "kontaktmegosztás". Ez miért van?
2. Ha file-okat akarok a telóra másolni, pl. pdf-ek, word, excel, filmek, stb., akkor azt hogy kell? A netes leírások alapján, ahol az iTunes --> phone --> alkalmazásokba való behúzigálást írják, az nálam nem működik.
Egyébként nagyon tetszik az iOS, kár hogy csak most váltottam Android-ról.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
voda titkos infó 28-tól megvehető!!
3 embert kellett megvernem az infóértSeriesX: JamesSHun
-
Topikgazda
Vadászom őket folyamatosan, de nem sok, a nagyobb gyártók is "kivárnak". Meg én olyat akarok, ami nem dörzsöli le az oldalát a fel-re-ki-be rakásnál. Az oldalfólia, illetve a full body fólia már mindkettőt postázták, pedig csak tegnap rendeltem, kíváncsi vagyok, mikor fog ideérni. Még egy bumpert vadászok,de olyat, ami belül is normális anyaggal bélelt, valamint egy Beyza zero szerű tokot, csak olyat, amin kívül van a varrás. A mostani i4-emen is bejött, nagyon jó tok szerintem.
nord_: 1. Szerkeszd az aláírásod, ne többet írj 5 percen belül, szólni fognak
2. Én nem várom, nem jött be nagyon az a tok, dehát kinek mi tetszik ugye[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz icecave #11130 üzenetére
Asszony egy ilyet nézet ki magának. Mondtam neki, hogy ennyi pénzért nem hiszem, hogy jó minőséget kap. Szerinted egy hasonló tok mennyibe kerülhet amire azt mondod, hogy jó minőségű. Milyen márkát ajánlasz amiben körül tudok nézni?
Mappa:
Abszolúte kezdő vagyok ezen a téren, de ha azt mondod ez jó akkor körbe nézek miket gyártanak.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DanielK
addikt
-
Tomics
addikt
válasz DanielK #11136 üzenetére
+ 1 kérdés: mennyiért?
Én 32 gigásra pályázok, de úgy szeretném, hogy a jelenlegi családi előfizetésem megmaradjon és részletre. szerinted/mások szerint így lehetséges? (vagyis remélem nem csak a mátrix díjcsomagokkal lehet megvenni)
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #11136 üzenetére
"mert ott van legközelebb normális voda."
Nem, legközelebb normális voda Bécsben van. Vicc ez a szolgáltató. Apámat én is "előjegyeztem", de még mindig sehol semmi. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ők is 28-tól adják. Tudjátok miért csinálják ezt? Hogy ne tudjanak az árban csalódott ügyfelek átmenni a T-hez, ahol ugye elő is lehet rendelni. Majd egy nappal előbb, vagy aznap hozzák nyilvánosságra, mikor már nem lesz idő szolgáltatóváltással szarakodni, mert örülhet az ember, ha jut egyáltalán. Patkány népség.
i6 Silver
-
Blaise
veterán
Tudtok olyan külső programot amivel a telefonkönyvben lévő kontakjaimhoz manuálisan hozzá tudom rendelni a facebook adataikat? Néhány ismerősnél automatikusan megtette a rendszer, de jó lenne ha mindenkinél működne.
-
D@niel
addikt
valaki nem akar debrecenben gs-t adni htc-ért...
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
legenda
válasz manchester85 #11139 üzenetére
pont ma hallottam valakitől egy ilyesmi okfejtést, lehet, hogy tényleg van benne valami?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
veterán
-
Mr. Teddy
őstag
válasz manchester85 #11149 üzenetére
Az iPhone 4S esetében is roszabbak voltak a konstrukciók a T-hez viszonyítva? Mert ez esetben én is simán elképzelhetőnek tartom, hogy azért susmusol a voda.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest