Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#143761) nubreed válasza BBéci (#143744) üzenetére


nubreed
veterán

Jelenleg egy JBL Northridge E150P mélynyomóm van. Már eléggé eljárt felette az idő, bár semmi baja nincs, csak én már nem szeretem, ehhezképest szerintem minden előrelépés lenne.
Az új sub -ot még nem veszem meg az új hangfalakkal együtt, viszont a közeljövőben az is esedékes lesz. Addig nem tudok a felvetett kérdésedre válaszolni, amíg nem hallgattam meg mind a kettőt, de jogos a felvetés.
Ahol meghallgatom a kiszemelt hangfalakat, ott van a Klipsch sub-ból raktáron és az is meghallgatható lesz szerintem, az SVS -t meg majd máshol tudom meghallgatni. Amúgy hajlok a pontosabb, feszesebb mélyek felé, mint a lomha brummogós felé. Bár nem tudom, hogy a Klipsch hova eshet attól, hogy reflex kialakítású.
Illetve egy 18-20 nm2 -es szobába nem tudom, hogy nem e lenne túlzás a Klipsch, ezen már gondolkoztam, csak azért szemeltem ki, mert amúgy jókat írnak róla a neten és amiket olvastam, azalapján szimpatikus lehet.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.