Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180658) stingy2 válasza marked one94 (#180656) üzenetére


stingy2
senior tag

Én régen erőemelésben versenyeztem, és kb. semennyit sem nyújtottam. (fiatalság, bolondság), és az edzőm sem kifejezetten erőltette. Ennek az lett az eredménye, hogy bár guggolásban csináltam 255 kg-ot (100kg-ban), de a "merevségem" miatt más izmok kompenzáltak, és állandóan fájt valamim. Aztán abba is hagytam, mert ennyit nekem nem ért.
Jött jópár év lightos gyúrogatás, majd visszaálltam a powerre, de már ésszel. Szabályos kivitelezés teljes mozgástartományban, nyújtó/erősítő gyakorlatok (húzódzkodás, merevlábas felhúzás stb.), nyújtás leginkább akkor, ha érzem, hogy vmelyik izom túlzottan merev. Meg pár éve a fentebb írt hengerezés, de azt inkább masszázs helyett használom, mert akárhány masszőrhöz elmentem, szerencsétlen már izzadt, de én csak "simogatást" éreztem. Ezt sem a masszőr, sem a feleségem nem vállalta be.
Ennek az lett az eredménye, hogy most is belenyomok 94 kilósan a 140-be, és nem fáj a vállam, felhúzok 240-et és nem fáj a derekam, guggolok 200-at és nem fáj a térdem. Kár, hogy idén nem mentem el Ceglédre, simán nyertem volna a kategóriámat. (senki sem indult M2- 105-ben :D )

[ Szerkesztve ]

INTJ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.