Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #156103 üzenetére
Látom te még általános alsóban, a szövegértelmezésen is megcsúsztál.
-
CptAdamica
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #156107 üzenetére
Akkor ne nézd meg egy 30+ éve dohányzó és nem dohányzó tüdejét, mert igencsak megfogsz lepődni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
K.Andras.Vfx #156107 üzenetére
Ez nem volt jó példa, ugyanis a dohányos is ugyanúgy beszívja a szennyezett levegőt mint a nem dohányos. Erről eszembe jutott, hogy egyszer mondta egy dohányos ismerősöm, hogy ő egészségesebbnek számít mint a passzív dohányosok, ugyanis ő mint dohányos, füstszűrőn keresztül szívja a füstöt.
Egyébként ez a dohányzás érdekes dolog, rá van rakva minden termékre nagy betűkkel, hogy meghalsz, ronda leszel, büdös, mindenféle gusztustalan képeket is raknak rá, mégis kb. telibexarják, ugyanúgy dohányzik mindenki tovább. Ennél többet már tényleg nem lehet amúgy a dohányzás ellen tenni.
-
Radnix
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #156104 üzenetére
(#156104) K.Andras.Vfx: Én okleveles víz-gáz szerelő vagyok immáron közel 30 éve, de sokat tájékozódom! Tudom, hogy a dolgok pedig amiket a tudósok leírnak azok megmásíthatatlan igazságok, amiket soha nem vonok kétségbe.
-
Zola007
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #156103 üzenetére
Én biológus vagyok.
Mégse véleményezek egy cikket/videót, amin egy akkreditált analitikai labor munkatársai nyilatkoznak. -
sutyesz96
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #156091 üzenetére
Közgazdász vagyok, nem orvos/biológus. Pont ezért is nem kotnyeleskedek bele feleslegesen tőlem mérföldekre lévő dolgokba.
-
válasz
K.Andras.Vfx #156091 üzenetére
Angel a képeket gyűjti albumba a tagokról, te meg itt mindenki diplomáját akarod listázni. Furcsa perverz emberek látogatják ezt a topikot
-
sutyesz96
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #156046 üzenetére
napi két ilyet iszol akkor egy évben kb 1000 gramm apróra őrölt szemét folyékony formában végighalad a testeden
Egy évben meg a rengeteg “étel”-nek nevezett, bizonyítottan káros állat-és növénymaradványokból 350kg bélsár keletkezik a szervezetedben.
Körülbelül ennyire szakmai az írásod.
-
Radnix
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #156028 üzenetére
Hmmm akkor lehet, hogy nem is a kreatin szokott csikorogni a fogam alatt?
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #156056 üzenetére
tele volt a gyomra fehérjeporok által okozott lerakodásokkal is
Egész pontosan felgyülemlett fehérje tartalmú folyadék a hasüregben.
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #156053 üzenetére
A "porokat"
Te összekötötted a témát R.P halálával.. A kettőnek egyáltalán semmi de semmi köze nem volt egymáshoz. De higgy amit csak akarsz :
(#156054) san01
Egy idióta volt.
-
válasz
Nem tudom, hogy ittál-e annak idején Sportrobit, abban nem volt. Én úgy gondolom, hogy aki azt ismeri, az egyáltalán nem bánja, hogy benne van az az 5% "hulladék" és kényelmessé teszi a használatát. Ráadásul ez a szilícium-dioxid nem csak a tápkiegekben van, hanem gyakorlatilag mindenben, ami por formájú, instant kávé, fűszerek, de még a sóban is. És olyannyira veszélytelen, hogy még a csecsemőknél sem korlátozzák a bevitelét. Ha ez bármilyen lerakódást okozna, az már nagyon rég kiderült volna, mivel milliárdosra tehető az emberminta, akin "ki van próbálva". De a te döntésed, ha nem akarod használni, akkor keress alternatívát. Csak akkor nézz utána minden ilyen adaléknak. Lehet, hamar kiderülne, hogy semmit sem tudnál jóérzéssel fogyasztani. Mindegy is, én lezártam.
-
mike1334
veterán
válasz
– Szakértő: Ezt mi hamutartalomnak hívjuk és gyakorlatilag mindegyikben 4 illetve 5% hamu, tehát az azt jelenti, hogy 600 fokon el nem égő, 560-600 fokon el nem égő anyag van benne. Van olyan amelyikben maltozexin van, van olyan, amiben hidroxi metil cellulóz van.
– Riporter: Ez az, amit nagyon kevesen értenek hétköznap.
– Szakértő: Igen, kevesen értik de, hát annyit mindannyian tudnak talán még általános iskolából ugye, hogy a cellulóz alap az a papírgyártásnak az alapja.E 464 - Hidroxipropil-metil-cellulóz
Használat
A hidroxipropil-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Ez alól csupán a kezeletlen és hasonló élelmiszerek a kivételek, amelyek a törvényalkotó szándéka szerint adalékanyagokkal nem módosíthatók.Egyebek mellett a következő termékekben engedélyezett:
• Majonéz, szószok és ketchup
• Desszert és fagylalt
• Halkészítmények
• Sütemény, kekszek, levelestészta
• Csökkentett energiatartalmú élelmiszerBiztonság
A hidroxipropil-metil-cellulóz veszélytelennek számít.Mint oldható ballasztanyagot az emberi szervezet nem tudja hasznosítani. Nagyobb mennyiségben enyhén hashajtó hatású.
Taps a szakértőnek..és ő az élelmiszer-analitikus....
-
aelod
veterán
válasz
LoL.
A testépítők profi szinten szerinted whey prot isznak?
BS. Nem használnak annyit amennyit gondolsz, hogy használnak. Másból viszont annál többet.
Piana meg örülhetett, hogy eddig is élt. Boncolásánál minden szerve károsodott volt, gyakorlatilag semmi nem működött nála megfelelően...hozzáteszem nem a gyomrában, veséjében talált fehérjeporokból származó homok miatt. -
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #156032 üzenetére
Hmm akkor ha homok van benne miért veszed meg? Miért iszod? Just askin'...
-
válasz
K.Andras.Vfx #156041 üzenetére
Jogos, amit elvársz egy ilyentől, de vedd észre, hogy onnantól, hogy legit élelmiszer adalékanyagokat kezdenek szenzációhajhász módon kiemelni, hitelét veszti az egész. Az, hogy 5% a hamutartalom, az kb. az utolsó, majdnem irreleváns sor egy ilyen labor teszt jegyzőkönyvében. Mivel nem találtak semmit, ráugrottak erre, hogy legyen valami hír. Ezzel nem információt terjesztenek, hanem növelik a zavart az emberek fejében, akik már mindenfélét hallanak jobbról balról és nem tudnak mit kezdeni az információval, nem tudják melyiknek higgyenek. Ezzel senki nem lesz előrébb és ezek a "szakemberek" a szememben csak médiak.rvák, akik a nevüket adták egy ilyen "hírhez", ahelyett hogy bevállalták volna az igazat és megmondják, hogy "kedves újságírók, mindent rendben találtunk, nincs itt semmi látnivaló".
Amit te mondasz, az teljesen más, hogy káros anyagokat meg nehézfémet találnak az élelmiszerekben. Az tényleg hír lehetne és jogosan ugranának rá. Így ez most semmi más, csak vasárnap délutánra kellett valami hír és ennyire nincs ott színvonal, hogy full alaptalan hazugságot is bármikor megosztanak, hogy meglegyen a kvóta. -
CptAdamica
veterán
válasz
Szerintem ezt eddig is tudtuk, hogy a túlzott fogyasztása nem egészséges. De ez rengeteg mindenről elmondható.
-
válasz
K.Andras.Vfx #156037 üzenetére
Hát jó.
Te mit gondolsz arról, amikor egy orvos azt mondja, hogy a túl sok fehérje ártalmas és ne szedj fehérjeporokat, mert tönkreteszi a veséd?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
K.Andras.Vfx #156033 üzenetére
Mi az, hogy prémium árú termék?
A chips is prémium árú termék ennyi erővel, mert átszámolva több ezer forintért adnak egy kiló krumplit. Ráadásul úgy ahogy van az egész, szemét. -
válasz
Nézd, te lehet, hogy nem tudod a bulvárt, meg az áltudományt megkülönböztetni a tudománytól, - lehet, hogy tanulnod kéne vagy nem tudom - de itt a legtöbben meg tudjuk.
Amikor ilyen faszságot beszél a szakértő, hogy:...van olyan, amiben hidroxi metil cellulóz van.
– Riporter: Ez az, amit nagyon kevesen értenek hétköznap.
– Szakértő: Igen, kevesen értik de, hát annyit mindannyian tudnak talán még általános iskolából ugye, hogy a cellulóz alap az a papírgyártásnak az alapja.Az pont az, amit már fentebb leírtam. Azért, mert a vegyület nevében van egy olyan szó, amit más iparban is használnak, mond egy ekkora világi ostobaságot.
Egyébként ott linkeltem neked a linket, azt olvasgasd a HírTv-s bulvár helyett, akkor te sem beszélnél ennyi butaságot. Ott le van írva, hogy a szilícium-dioxid, azaz a homok még a BIO élelmiszerekben is megengedett, szóval a természetes alapanyagú bio kajádba is bármikor beletehetik. Egyébként indifferens anyagok, átszalad rajtad, nem kell miatta aggódnod. Nekem már vesesziklám lenne, ha ez vesekövet okozna.
(#156033) K.Andras.Vfx
Nem fogod fel... Ezek nem szennyezőanyagok, hanem direkt van benne... Gondolod, hogy 5%-nyi szemét kerül bele gyártás során? Neked, ne haragudj, de tényleg semmi fogalmad sincs az élelmiszer vagy a tápkieg iparról. -
CptAdamica
veterán
válasz
Vajon mi maradt a fel nem használt fehérjékkel és hány adagot nyomott be a néni sunyiban?
-
válasz
-
válasz
Csecsemőnek minden új.
Ezt időről időre felkapják. Régebben utánajártam, már nem emlékszem pontosan, de az az anyag állagjavítónak van benne, hogy por maradjon és ne álljon össze, mint a g.cis bugyi.
De ez ilyen bulvár f.szság, hogy homok van benne. Más anyagokkal is el szokták ezt játszani. Megnézik a felhasználását, kiderül, hogy élelmiszer iparon kívül még hasznosítják máshol, pl. a műanyag-gyártásban és tele lesz a bulvár iylen cikkekkel, hogy műanyagot etetnek velünk. -
Zola007
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155881 üzenetére
nem tudja
volt nekem Omron, kettő ismértem inbody 770-el is, ami az elérhető legdrágább BIA gép itthon
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #155912 üzenetére
Jobb lenne ha egyeltalan nem jutnal hozza. Bar leginkabb ha igeny se lenne
-
gyuri860213
tag
válasz
K.Andras.Vfx #155881 üzenetére
szerinted ha 12-t sokallok egy Dexa mérésre (nem ebből élek hogy 2 hetente mérjem magam
akkor a duplájáért veszek egy gépet otthonra?
Nope
Hajtott a kíváncsiság, de idén ősszel lehet rááldozom a tizest a Dexa-ra. Túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #155848 üzenetére
nem hallottam meg felolfe de ahogy nezem ez is megel belole: 250,610,565 views
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #155828 üzenetére
engem pl elkepeszto mertekben irritalt az a szam.
-
Zola007
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155828 üzenetére
a Gangnam Style miatt kellett újraírni a YouTube motorját, mert 1.7 milliárd körül rájöttek, hogy 32 biten nem fogja tudni tárolni a nézőszámot, ha átlépi a 2 milliárdot
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #155809 üzenetére
Ezzel boven nem ertek egyet. A kogsz nem okoz fuggoseget. Az h valaki eleve balfax es a jellembeli hibaira ramutat az lehet. De boven nem olyan mint azok a drogok amitol allitolag elvonasi tuneteid vannak. Ilyet a legkevesbe sem okoz
-
tibcsi0407
félisten
válasz
K.Andras.Vfx #155809 üzenetére
Bizony így működik. Ez a vita kb havonta lemegy minden fórumon, szóval olyan sok követ nemigen fogsz megmozdítani ebben a témában.
-
D3W1L3
tag
válasz
K.Andras.Vfx #155788 üzenetére
az a baj olyanról beszélsz amihez nem értesz, az hogy elolvasod az interneten az nem tudás. majd ha lesz sok éves tapasztalatod akkor lehet érdekelni fog valakit véleményed.
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155788 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155782 üzenetére
Nem én akadtam fent azon, hogy megéri e ha szúrsz és pro leszel just sayin'...
Elkapcyoltalak untatsz nagyon. 😉(#155783) gyuri860213
Itt kezdődnek a bajok, hogy ha kalória alapján lövöd be a diétát. Ha ismered a makróid akkor szépen fokozatosan kezded elvenni a cht mondjuk 30-40-50 grammosával. Ez is egyén és cél függő. A tükör úgyis megmutatja, hogy változik a forma és nem a testsúly az ami lényeges elsősorban.
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155775 üzenetére
Lehet más csak unalmas folyton erről olvasni itt, hogy megmondó emberek ítészt játszva megírják, hogy mi éri meg és mi nem...
-
válasz
K.Andras.Vfx #155775 üzenetére
És amúgy izmos vagy?
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155771 üzenetére
Ez az ő döntésük, hogy mit tesznek meg azért, hogy sikeresek legyenek és még pénzt is keressenek. Vészmadárként károgni, hogy ez káros stb. unalmas már egy kicsit...ettől neked amúgy jobb lesz? Vagy nem értelek... Komolyan.
Semmivel nem károsabb mint bármelyik versenysport. Vagy akár az autóversenyzés. Tudták, tudják, hogy bármikor baj lehet mégis rajthoz állnak.
-
Zola007
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155766 üzenetére
http://www.thedailyrecords.com/2018-2019-2020-2021/world-famous-top-10-list/celebrities/richest-bodybuilders-world-net-worth/16099/
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155766 üzenetére
Aki azt lesz testépítő mert sok pénzt akar keresni az hülye.
Ó baszki felejtsük már el ezt a mi az egészséges meg mi nem az mi éri meg meg mi nem éri megHa így velekedsz attól még lesz versenyzés, versenyszerű sport. Ugyanúgy beszúrják, megeszik, izmosak, nyernek veszítenek, meghalnak, lenyomorodnak.
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155724 üzenetére
Ha ismernéd az optikai sajátosságokat a testépítésre lebontva akkor tudhatod, hogy ha minél több izom van egy emberen annál kisebbnek hat a feje.
Ronnienál megvolt minden, arányosság, izomtömeg. Arnold ma classicban is bajban lenne. El kell fogadni, hogy változik a sport (A kérdés az, hogy jó irányba e).
A mai mezőnyben Cedric az aki hozza a 90es évek fizikumát. A többiek a modern testépítők.(#155746) TIBCSI0407
Már csak azért is mert azt mondta nekem, hogy jó a bicó 😁
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
"Utána kezdődött az, hogy nem számított már sem a magasság sem a végtagok hossza, csak egy dolog számított, minél több izmot felpakolni."
ebben nincs igazad
Kai nem csak azert nem nyerhetett oympiat mert anno jatszott az ananasszal hanem azert mert sokkal rosszabb aranyai voltak felhethez kepest
Ronnienak szerintem egyeltalan nem volt rossz strukturaja igy siman passzolt hozza a qrva sok izom
ill amugy big Ramy is teljesen oke, nala mas problemak vannak
masik szempontbol valahol jobb h ez van mintha menszbuzikos pumpedgaboknak kene szurkolni -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Anold mindig kiharcolta maganak az elonyoket, tobbek kozott azt h fekete hatter elott pozolhasson ami neki kedvezett szemben Serge Nubret meg copott miatta.
tapetazzuk ki a topicot
nem Toth Dani szintuen szeles, de szeles a dereka
persze itt nem Arnold szrozasarol beszelek, meg nyilvan nem tehet rola, es igy is faxan nezett ki. ill messze a legnagyobb legenda off course
de abban a korban ez a kozepresz nem volt semmi extra
ellenben evvel -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #155709 üzenetére
En ugy tudom h nem feltetlen volt a legjobb csipoje se hasa se kozeptajt sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest