Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66702) Hi!King válasza tisn (#66697) üzenetére


Hi!King
őstag

Nekem volt ilyenem, egy ideig hordtam magammal, azt hiszem kétszer használtam, de rá kellett jöjjek, hogy semmivel nem ér többet, mint ha ráüvöltesz a kutyára vagy csak simán határozottan lépsz fel. Mert annak semmi tudományos alapja nincs, hogy az a hang hatékonyabban elzavarná a kutyát, mint bármilyen más hangos hang, az egyetlen különbség, hogy az ultrahangot te nem hallod, csak a kutya.

Egyébként én úgy vagyok vele, hogy épp a futás miatt nagyon sokat tanultam azzal kapcsolatban, hogy mikor kell, és mikor nem kell tartani egy kutyától, és hogy előbbi esetben hogyan kell viselkedni. Egyedül azzal nem tudok mit kezdeni, amikor csak azért is jön velem az amúgy barátságos kutya, egyszer így elvittem valakinek a kutyáját 1 km-re, aki épp akkor nyitotta ki az ajtót, mikor én elfutottam előtte, és szökött ki a német juhásza, nem tudtam visszaküldeni, hogy menjen haza.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.