Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56414) zolikaDB


zolikaDB
veterán

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Egyelőre annyiban maradtam magammal, hogy elkezdem a legszükségesebbet összeszedni:
- vettem egy sapkát, a fejem fázós, sok haj sincs már rajta, amit mutatattam, az nem csúszott fel, nem kellett egy ujjal sem hozzányúlni menet közben, és nagyon kellemes volt az érzet, a viselet - ez jó lesz akkor
- megvettem ezt a pólót, vagy mit.
Ahogy mondjátok, eleinte fáztam picit, de mire lement az első km, minden rendben volt, nagyon tetszik, h belebújtatható a kezem feje. És elsőre fura volt, de tényleg elvezette az izzadságot, a pulóver hátán látható volt.
Akkor ez most "aláöltöző"?
Nagyon kényelmes, nem tapad rám, szóval hibátlan.

Ezen felül volt rajtam egy kapucnis pulóver, ez teljesen jó, a kapucni is a fejemen volt, egyszerű okból: kb állig felért a nyaka, ami azt jelenti, hogy kelleni fog egy csősál.
Nadrág: régi mackó. Nem zavar, teljesen jó, de lehet kell alá majd valami.
Szóval, melegítőnadrág alá mit?
(ezt -> ?)
Ami a legginget/cicanadrágot illeti rövidnadrág kombóval.... Hááát. Én mindent elhiszek, és biztos is vagyok abban, h tényleg jó.
De higyjétek el, ez nálam nem fog menni. Senkinek nem lenne jó :DDD, és bármilyen alkalmas is - ha nem érzem magam jól benne, akkor nem fogom viselni fő nadrágként.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.