Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48652) inf3rno válasza parandroid (#48651) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én azt vettem észre, hogy sokan nem tudnak közlekedni, nem tudják hogyan reagáljanak egy futóra vagy biciklisre, ha jönnek szembe. Mintha nem ismernék a féket, hogy mire való. Vagy csak úgy vannak vele, hogy majd csak elfér. Emlékszem, még amikor nagyon kezdő voltam, akkor nekem is volt ilyen, meg olyan is, hogy láttam egy apró piros lámpát a sötétben, aztán kinéztem a szemem, hogy mi a tököm az, ahelyett, hogy azonnal fékeztem volna. Persze kiderült, hogy biciklis, de akkor már jobban bele kellett taposni a fékbe, hogy ne csapjam el. Nyilván rögzült később a szabály, hogyha nem tudom mi van előttem, akkor jobb előre fékezni, de úgy látszik sokaknak komoly tanulási nehézségei vannak ezen a téren is. Volt már, hogy én álltam meg szembe sávban, hogy ne csapja el a barom a bringást az ő sávjában.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.