Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34252) Danika256 válasza bandus (#34196) üzenetére


Danika256
aktív tag

Hali

Nálam is szokott ilyeneket csinálni az öv, minél gyengébb benne az elem annál érzékenyebb! Ha jól be van állítva a feszesség, akkor nem csinálja, de tényleg elég jól be kell lőni!
Nyilván az enyém sem új már, korábban nem is csinált ilyeneket, előbb -utóbb cserélni kell majd biztosan. De addig is néha belefér egy kis után állítás és onnantól már minden rendben egy jó ideig!

Más, mindenkihez:

A hónap végén lesz az idei felmérő félmaraton versenyem, de a sípcsont sérülésem miatt egész nyáron szenvedtem, erőnlétem is eléggé megcsappant, hiába edzettem ahogy tudtam! Most kéne pótolnom az "elmaradottakat", de nyilván nem fog menni és még nem is vagyok teljesen egészséges! Viszont ott nem lesz párdon, HALÁLIG tolni kell!! :DD :O
A kérdésem az lenne, hogy tudtok e valami ingyenes neten fellelhető motivációs tréninget, vagy videót, hanganyagot, mit bánom én mit, ami tud segíteni fejben is felkészülni a terhelésre!??
Az biztos, hogy fejben toppon kell majd lennem, hogy elbírjam a nyomást, terhelést, mert legalább 110%-on kell majd pörögnöm! 1:39 lenne a cél, de jelenleg 10K-n sem bírom a tempót és nem csak fizikálisan, hanem fejben is nagyon gyenge vagyok ehhez!
Ha mégis éppen klappolna minden, ne ezen múljon! Mi ezzel kapcsolatban a tapasztalat?? Küldjetek valamit! ;] :P

Köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.