Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25603) Chuck Norris


Chuck Norris
senior tag

Már jó pár éve futok de ilyen még nem esett meg velem, mármint, hogy elessek. Erdőben meg terepen természetesen többször is de ott csak végigcsúszok a sárban vagy az avaron, nem szokott gond lenni. Ma reggel viszont valamibe beleakadt a lábam és pont olyan fázisban voltam, hogy nem tudtam előre lépni már a másikkal, vetődtem előre. Amíg repültem, elég sok időnek tűnt az a pár tized másodperc, volt időm végiggondolni, hogy a tenyereimen fogok előre csúszni az aszfalton és valahogy úgy kellene csináljam, hogy a térdem nagyon ne verjem oda. Sikerült is a mutatvány, csak kis véraláfutásom lett a térdem alsó részén viszont az egyik kezemet elég szépen szétvertem. Végülis őrülök, hogy így történt ha odavágom a térdem simán benne lett volna, hogy pár hónapig semmi futás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.