Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24781) parandroid válasza inf3rno (#24780) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Dettó ugyanezek a számaim. Párom volt most kiakadva, a héten végre talált egy Vomero 9-et, ami színben is bejött neki, és futni is jó benne, de 39-est kellett vennie a szokásos 37,5-es helyett.

Nem rossz ez a Parndorfi outlet. Az Adidas-üzlet is szép nagy, bár ez valahogy nekem nem a szívem csücske, a Nike viszont egészen elfogadható árakat és kínálatot tud felmutatni (kb sportsdirect szint), megint majdnem elcsábultam egy 32-es Pegasusra, itt végre volt fekete is 77 EUR-ért ami már határeset, de győzött a józan ész. Pólókból viszont mindenfelé 20 EUR körül vannak most akcióban a Milerek (ujjatlan, illetve hosszú- és rövidujjú is), gyanús ez nekem, hogy itt is fazonváltás jön majd. Under Armourt néztem volna még meg szívesen, de az ő üzletük még sajnos nem volt nyitva. Salomonnál semmi extra, kicsit drágállottam a kínálatot, persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy régebbi cipő alig volt náluk, szinte csak új modellek (de akkor miért outlet?): Pedig egyszer egy jó trailrunner-cipőt veszek tőlük, csak még azért a trail-runninghoz még nem ártana edzeni kicsit... Az Asics hozta a szintet, pólók-gatyák 20 EUR-tól, cipőből találtunk páromnak egy csodaszép betonra való futócipőt,(meg nem mondom, melyik gel-es verzió) de a 80 EUR-s ár itt is határeset volt, úgyhogy továbbmentünk még körülnézni. Aztán lett egy Zoom Vomeroja 49 EUR-ért inkább. Gyerekcipők viszont kimondottan jó áron vannak, kisebbik lány kapott 29 EUR-ért valami egészen komolynak tűnő 34-es sportcipőt. Azért ez árban egy mezei deichmannos cipő szintje, ez meg azért mégiscsak Nike. Most nagyon odavan, mert korábban sportsdirectről kapott hasonló összegért egy fekete alapon fehér szívecske-mintás Nike Tanjunt, szóval erre a nyárra két Nike-t váltogathat. :D

Az eisenstadti sportsdirect üzlet viszont nem egy nagy eresztés, úgyhogy másnap átugrottunk Muraszombatra a szlovén szomszédokhoz (Ausztria sincs messze, de ez még közelebb van nekünk), és bevásároltunk rövidnacikból, mert abból páromnak is, és nekem is csak egy-egy darab volt nyárra. Karrimor viszont nem győzött meg ebben a kategóriában, úgyhogy maradtunk itt is inkább a leárazott márkás cuccoknál.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.