Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:45:31

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76563) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#76541) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
addikt

Na megjött a várva várt support válasz:

Thank you for writing on eBay. I understand that you are concerned since you created a listing but were not successfully listed. Let me check on and it is my pleasure to assist you.

Ferenc, I have reviewed your account and I see here in you active listing the item you are referring (Item ID: xxx) that it is successfully listed. Actually, right now it has 9 views already.

You can see it here in this link below: <a listák menü a nevem alatt>

Szóval semmi baj vele, ki van ez listázva, már kilencen meg is nézték. Persze b+, mert én magam voltam aki kilencszer belelépkedtem, már keresztbe-kasul nézegettem, miért nem rakhatják ki vajon. Belinkelte azt az almenüt, ahol eddig is láttam, hogy ott volt, de csórikám egy próbakeresést már nem ejtett meg... Lehet én időzítettem szarul, április elseje környékére és valamit félreérthetett (vagy én). Folyt.köv. akkor innen, megpróbálok most már tényleg valami hülyebiztos rávezetést kitalálni, hogy üssék már be legyenek szívesek a központi keresőbe is, ne csak nálam keressék. Nem magamnak akarom eladni, mások is találják már meg.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.