Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77351) pstomi


pstomi
csendes tag

Megrendeltem Roborock S6-ot innen 162 euroert [link] (mindenhol 480 euro korul van) , vagy az ev szazad uzletet kotottem meg, vagy atvertek :D paypallal fizettem, szoval ha atver akkor visszatudom szerezni a penzt elvileg. Mik lehetnek a buktatok az ennyire learazott ebayes rendeleseknel? pl. kuld egy atdesignelt ilifet-t? es nem hiszi el az ebay hogy nem en talaltam ki? Hibás aksival küldi el?
Nemetorszagbol jon.

Viszont ott van No returns accepted de ott van az eBay Money Back Guarantee.
Csinálok róla majd kicsomagolós videót. Eladó Feedbackjei jók, normálisnak tünik. 18 éve regisztrált Ebayre.

(#77352) V/ válasza pstomi (#77351) üzenetére


V/
Topikgazda

A videó jó ötlet, rizikó van benne, de mi van ha valahonnan ajándékba kapta és nem kell neki, de ha kevesebbért adja mint a többiek akkor ez egy gyors, fix összegű bevétel. Nem kell hónapokat várni az eladásra. Mit írt a leírásban? Ha hibás az akksi akkor is kell kárpótolnia, ha jónak írta.

(#77353) pstomi válasza V/ (#77352) üzenetére


pstomi
csendes tag

lemaradt a link: [link]

Condition: New
Zustand:
neuware
mit Originalverpackung
24 Monate Gewährleistung 1)


Lieferumfang:
RoboRock S6 Staubsauger-Roboter weiß
Wischbehälter
2 Tücher für den Tank
2 Ersatzventile mit Wasserfiltern
Ladestation
Netzkabel (europäischer Stecker)
Plastikroboterstand
Ersatzstaubfilter
englische Bedienungsanleitung als pdf-Download

Nem jó a németem de ez alapján újnak kelle lennie 2 eves garanciával és az eredeti csomagolással.

(#77354) rednifegnar


rednifegnar
senior tag

egyik legnagyobb angol konyvshop, 5.2 millio(!) ertekelessel, 2.7millio elado konyvvel.
rendeltem 10 db konyvet es 1 darab magazint. ehhez kepest megjott 5 db konyv. :W tobbinek se hire se hamva.
info egy szal se, hogy netan tobb csomagba adta volna fel (mondjuk ehhez se volt track). bonusznak ez a par darab is belekurva egy vekony muanyagszatyorba es igy feladva. szana szejjel szakadva, a konyvek sarkai leverve koszosan. csodas. elso korben irtam neki es csatoltam a kepeket. nem tom egyebkent ilyenkor milyen case-t kell inditani, mert meg se jott csak egy resze, ami meg jott azt szetbaszcsizta a posta a hitvany csomagolas miatt. :F

A camera does not make art, the artist makes art.

(#77355) Mosqu!to válasza V/ (#77341) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Ezt hol találom? Főleg ebay.de -n nézelődöm, ott is van ilyen, vagy csak az amerikain?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#77356) V/ válasza Mosqu!to (#77355) üzenetére


V/
Topikgazda

Ott is ugyanúgy meg van ez, csak így írják: Anzahl der Gebote von

A keresés után annak finomítása a keresés ( Search, Finden) után a Erweitert, Advanced link.

(#77357) Mosqu!to válasza V/ (#77356) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Köszi, megvan! :)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#77358) atua válasza GAbre (#77349) üzenetére


atua
aktív tag

Gondolom, USA címre postáztatsz. Az elmúlt hónapokban változtak a jogszabályok, eddig csak államon belül, bizonyos eladóknál számoltak fel sales tax-ot, de már most az államok többségében felszámolják ezt az adót, függetlenül attól, hogy üzleti-e az eladó vagy nem. Az ebay pedig ezt be is gyűjti, már a fizetésnél felszámolja, ha olyan államban van a címed, ahol ezt alkalmazzák.

(#77359) Béló


Béló
aktív tag

Sziasztok!

Vásároltam egy tabletet az USA-ból.
A termék rendben megérkezett Június 12-én, kezdetben minden rendben volt vele de egy idő után random kikapcsolt.
Mint kiderült (szervizes ismerős) túlmelegszik, ez mára oda fajult, hogy be se kapcsol a tablet csak villog a bekapcsológomb (akku reset is megvolt, nem segített).

Ezért szeretném visszaküldeni a terméket, ha a Return Item-re kattintok akkor a következő fogad:
We can't process your request to return this item because the item wasn't purchased on the US eBay site. Please contact the seller directly to return this item or see whether you qualify for eBay Money Back Guarantee.

Mik a lehetőségeim?
A termék árán kívül fizettem a postázásért és a behozatalért is.

Előre is köszönöm a válaszokat.

(#77360) V/ válasza Béló (#77359) üzenetére


V/
Topikgazda

Milyen feltételek voltak a visszaküldésre megadva? Ez a szöveg olvasható: Returns: Seller does not accept returns vagy valami más?
Ha USA-ból vetted akkor hogyan lehetséges hogy ezt írják: wasn't purchased on the US eBay site
Hogyan lett kifizetve?
Az eladót tájékoztattad a problémáról és ő azt válaszolta hogy............?

(#77361) Béló válasza V/ (#77360) üzenetére


Béló
aktív tag

Köszönöm a választ!
Az ebay android applikáción keresztül vásároltam meg a tabletet.
Az eladó 30 napos visszaküldést biztosít, mivel június 12-én érkezett meg a termék (tracking volt végig) így még benne vagyok, az EbayMoneyBack is 30 napot ír érkezéstől számítva, de a rendszer nem engedi a Case indítását csak azt írja hogy írjak az eladónak, amit meg is tettem.

Paypalon keresztül fizettem, így legrosszabb esetben ott tudok Case-t indítani, ezt már ellenőriztem, ott úgy emlékszem 45 nap van rá.

Írtam az eladónak, még nem válaszolt semmit.

Csak ennél az egy terméknél nem engedi a termék visszaküldését, az összes többinél igen, pedig azokat is a programon keresztül vettem meg.

(#77362) V/ válasza Béló (#77361) üzenetére


V/
Topikgazda

Néha az kavarodik hogy annak ellenére hogy leigazoltad a megérkezést, a rendszer a végső várható szállítási időt figyeli és addig nem engedi meg a request indítását, csak az azt követő nap. A PayPal-on a vásárlás napjától számolt 180 napig lehet dispute-t kezdeményezni. Jelen esetben csak valahogy az eladóval kellene konzultálni, remélhetőleg hamarosan reagál. Annyit nézz már meg hogy a PayPal-on ha lenyitod a vásárlási sort ott alul a vásárlói védelem hivatkozik-e az eBay-re? Mert ha igen akkor addig nem lehet ott sem indítani.

[ Szerkesztve ]

(#77363) zolnagy


zolnagy
őstag

Van egy aukció, ami a mai nap lejár és licitálnék rá, de sajnos a paypalnál megadott OTP virtuális kártyám lejárt. Updatelni nem tudtam paypalon belül, mert az új "kártyának" más a száma, ezért a régit töröltem és felvettem az újat. Így viszont még nem él az új kártya, mert végig kell játszani a 400 HUF oda vissza utalást (pár nap).
Eddig szinte mindig paypallal fizettem, ill ha nem volt paypal lehetőség, akkor Transferwise segítségével átutalással. Viszont a Transferwise is tapasztalatom szerint beletelik 1-2 napba, mire átér, nekem meg gyorsan kéne, hogy hétfőn fel is legyen adva a csomag.
Na most látom, hogy van lehetőség "Kreditkarte"-vel fizetni. Ezt még sose próbáltam, hogy működik? Feldob valami utalásos lapot, ahol megadom a virtuális kártyám adatait és elutalja azonnal?

[ Szerkesztve ]

(#77364) V/ válasza zolnagy (#77363) üzenetére


V/
Topikgazda

Ne bonyolítsd túl a dolgot vásárrolni tudsz már a kártyával, a pénz kiküldési limitet oldod fel a 400 Ft-os terheléssel. Ha megkaptad az e-mailt a PayPal-tól a kártya hozzáadásról ás ott a fizetőeszközök közt akkor vásárolhatsz.
Fizethetsz persze külön a kártyával, akkor is a PayPal lesz a fizetési kliensed, de mivel csak kártya kezelési üzemmód, nem lesz PayPal védelmed.

Nézd meg alul a bekeretezett rész alatti szöveget, egy kicsit "átveréses" az a szöveg hogy meg kell erősíteni a kártyát, nem a vásárlás az oka.

...your card, and we'll lift your spending or withdrawal limits. A spending az évi 800K Ft, a withdrawal (kiküldési) havi 21000 Ft évi 252K

Persze ezeket leírtam A PayPal topik Összefoglalóban is.

[ Szerkesztve ]

(#77365) zolnagy válasza V/ (#77364) üzenetére


zolnagy
őstag

Köszi! :R
Bevallom, elolvastam az összefoglalót, de nekem nem jött le, hogy így már használhatom is. Ott ugyanis írod, hogy a rendszer végez egy 1$ próba terhelést, amit nem látok, hogy megtörtént volna ("első rész"), ezért gondoltam, hogy még nem használhatom. Viszont a 400 HUF-t már most le is vonta ("második mozzanat"), így megadtam az smsmben kapott kódot és most már minden OK.

(#77366) V/ válasza zolnagy (#77365) üzenetére


V/
Topikgazda

A legtöbb bank azt az1 $-t nem jegyzi fel, mert rögtön sztornózva lesz, pár mp a folyamat. Most már az Erste sem pakolja be a kártya történetbe, én legalábbis az új rendszeren nem láttam.

[ Szerkesztve ]

(#77367) zolnagy válasza V/ (#77366) üzenetére


zolnagy
őstag

Értem, köszi, úgy látszik mára ez jóval gyorsabb lett. Amikor először regisztráltam a Paypal rendszerbe, még ki kellett várni azt a pár napot. :)

(#77368) Béló válasza V/ (#77362) üzenetére


Béló
aktív tag

Az érkezést leigazoltam, de a tracking is leigazolta hogy megérkezett. Ezért nem is látszik már a várható kézbesítési idő.
A paypal ugyan hivatkozik az ebayre, de engedi a Case indítását. Még nem inditottam meg, várok hátha reagál az eladó az ebay üzenetemre.
További kérdésem hogy a posta 50 dollár volt, ezt vajon visszakapom majd? Továbbá ha jól emlékszem a paypal kifizeti a visszapostazas árát, ez még mindig így van?
Azt sejtem hogy a vám kezelést nem fogom tudni visszakapni...

(#77369) V/ válasza Béló (#77368) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha teljes refundról van szó akkor az összes pénz visszajár, a szállítási költség is. Igen 9300 Ft-ig ad vissza pénzt a postázási díjból.
Ha ott ez volt olvasható akkor eddig nem lehetett az PayPal-on semmit sem kezdeni.

A vámeljárási költséget ha a futár cégnek vagy a postának fizetted azt nem kapod vissza, az Áfát sem.

[ Szerkesztve ]

(#77370) VásRló


VásRló
tag

Egy kedvező árú termékre licitáltam. Meg is nyertem az aukciót. Előtte megkérdeztem az eladót, szállít-e Magyarországra. azt írja, igen, megoldjuk, de egyértelműen az ebay nem jelezte a rendszerben, hogy szállít ide.
Aztán látom, nem tudok fizetni, mert az ebay nem engedi, ha nincs beírva a Magyarországra való száll. ktg.
Kértem az eladót, írja bele, kétszer is írtam, nem válaszolt. Majd most látom, hogy az lett kiírva a termék fizetésének oldalánál, hogy nem szállít Magyarországra. Mégis mekkora pofátlanság ez?

(#77371) V/ válasza VásRló (#77370) üzenetére


V/
Topikgazda

Ilyenkor kéred a total requestet, arra beírja a megbeszélt szállítási költséget és azt már tudod fizetni. A megvett dolog vásárlását utólag nem tudja megváltoztatni, ha most a hirdetésnél pirosan írva hogy ide nem szállít az az új vásárlásokra vonatkozik. Ha egy tétel volt belőle akkor pedig az már egy másik hirdetés.

(#77372) VásRló válasza V/ (#77371) üzenetére


VásRló
tag

Köszönöm a korrekt választ, reménykedek, hátha. Megpróbálom.

(#77373) Béló válasza V/ (#77369) üzenetére


Béló
aktív tag

Végül semmit nem válaszolt az eladó, így nyitottam egy Case-t PayPal-on, ugyanazt bemásoltam mint az Ebay-re.

Meddig várjak míg válaszol? Mikor érdemes "Escalate case to claim"-t választanom?

Kicsit szomorú vagyok a vámeljárás miatt: az eladó az eredetileg írt 50 dolláros postaköltséget kettészedte: 12,5 dollárt a saját rendeléséhez, 37,5-et pedig egy külső céghez tett, a paypal-on is 2 külön levonásként jelenik meg.

(#77374) V/ válasza Béló (#77373) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem ő szedte szét, hanem az eBay, a GSP-s szállítások így működnek, a refund esetén egyben kapod meg.
És mint írtam ez nem az a vámeljárás volt, akkor is ilyen tétel megnevezéssel van, ha Angliából veszed meg.
Adni kell időt hogy reagáljon, majd ha az letelt és nem egyeztetek meg, azután kérheted a PayPal segítségét.
A PP topiknál ezt javaslom: Escalate to PayPal Ennél figyelemmel kell lenni arra, hogy a dispute megnyitásától 20 nap áll rendelkezésre azt lerendezni az eladóval.
Ha nem sikerül megegyezni, akkor legkésőbb a 20. napon a Paypal Claim-t indítani kell, ez jogvesztő határidő.
Ha az eladó nem reagál, akkor a 7-11. napon célszerű ezt megtenni, ha reagál és nem elfogadható, akkor pedig rögtön a reakciója után. (Nincs hivatalos válaszolási idő előírva.)

De az hogy mindkét helyen indítasz az nem létezik, vagy az egyiken, vagy a másikon.
Nem is értem hogy az eBay-en miért nem tudtál indítani. Ha megérkezést leigazolod, akkor nem szokta figyelni a várható érkezés végét és lehet return request-et indítani.

[ Szerkesztve ]

(#77375) Béló válasza V/ (#77374) üzenetére


Béló
aktív tag

Köszönöm a részletes választ! :R

Én sem értem miért nem engedi, ma is ugyanazt írja az Ebay mint korábban:

Ok akkor várok 7-11 napot és utána Escalate claim.
Amikor még vásárlás előtt álltam akkor hétvégén is reagált az eladó pár órán belül, pedig hivatalos üzlet 70000 értékeléssel, most meg semmi.

Nem szerettem volna mindkét helyen indítaniCase-t, de így hogy az Ebay-en nem tudtam, kénytelen voltam Paypal-on keresztül.

(#77376) V/ válasza Béló (#77375) üzenetére


V/
Topikgazda

Esetleg ha az UK oldalon lépsz be akkor sem?
Tényleg zavaró hogy USA-ból vetted, de nem az eBay.com-ra hivatkozik, el is felejtettem, ne haragudj. :R

[ Szerkesztve ]

(#77377) VásRló válasza V/ (#77371) üzenetére


VásRló
tag

Kértem tegnap a totalt. Ma válaszolt. 180 font szállításról beszélt, de én max a feléért is láttam, mutattam neki az oldalt is. Aztán mondja hogy neki csak az a jó és azok be is csomagolják. Aztán most látom nem sokkal utána, hogy Cancel lett. Ezt írta:

Hi, I've chose to cancel the transaction, it would cost too much to ship the item, payment would be held until you recieve the item but I don't have the money to do it upfront even if you wanted to pay the total. Sorry.

Ilyenkor mit tehetek?

(#77378) VásRló


VásRló
tag

Írjak neki valamilyen fenyegető levelet, hogy feljelentem az ebaynél? Mert szeretném megkapni a terméket, viszont ő úgy látom, többet szeretne érte, és azért nem küldi. Az nehezen hihető hogy Angliából nincs pénze postaköltségre.

(#77379) V/ válasza VásRló (#77378) üzenetére


V/
Topikgazda

Mondjuk úgy hogy meggondolhatja magát az eladó, szerintem ezt a dolgot engedd el. Nem igazán lehet mit tenni, fenyegetni meg főleg nem, mert az a szerződési feltételek megsértése lenne.

(#77380) access_denied


access_denied
senior tag

Ha egy ismerős számára szeretném kérni az ebay csomagot, abból lehet probléma, hogy a delivery address-ben az ő neve szerepel? A vásárló és a címzett személye meg kell egyezzen?

(#77381) V/ válasza access_denied (#77380) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem gond, mind az eBay-en, mind a PayPal-en lehet + címeket felvenni, így akár lehet azonos mindkét cím.

(#77382) VásRló válasza V/ (#77379) üzenetére


VásRló
tag

Írtam neki, és nekem adna, ha a postaköltseget paypalon utalom el neki. Van 152 pozitív, 10negatív ertékelése.

(#77383) access_denied válasza V/ (#77381) üzenetére


access_denied
senior tag

Oké, mondjuk két helyen (Paypal-on is) nem szeretnék módosítani, marad az, hogy fizetem én a nevemben, a címzett pedig az ismerős (ebay +address). Köszönöm a nagyon gyors segítséget! :R

ui.: ez a leginstantabb, legprofibb és leggyorsabb topik, hála neked!

[ Szerkesztve ]

(#77384) V/ válasza VásRló (#77382) üzenetére


V/
Topikgazda

Azzal az gind ha nem vásárlás ellenértékeként küldöd nincs védelmed, ha úgy megy akkor meg neki kell jutalékot fizetni, persze küldhetsz neki a 4% jutalékkal többet hogy nettóban meglegyen neki a posta költség, de nem biztos hogy belemegy. Azt hogy te baráti módú küldéssel inditsva pénzt, azt nem javaslom.

(#77385) Peti06


Peti06
csendes tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mivel már viszonylag régen adtam el ebay-en dolgot (azóta kicsit megváltozott az oldal felülete is), most megint sikerült eladnom valamit, viszont régen miután postára adtam a csomagot, utána az ebay honlapján a "sold" menü alatt beírtam a Tracking Numbert, meg írtam egy üzenetet is az adott vevőnek, hogy feladtam a csomagot. Ezzel letudtam az ebay-en eladói kötelességemet. Most is elég így cselekednem? Tehát van valami teendőm még az ebay honlapján azon kívül, hogy a Tracking Numbert megadom? Láttam egy olyan menüpontot, hogy "Mark as shipped" itt is be kell valamit jelölnöm? Vagy ezzel nem kell foglalkoznom?
Valamint még 1 kérdés: Az összefoglalóban láttam hogy hogyan néz ki a Tracking Number egy külföldre küldött csomag esetén, tehát hogy 2 betűvel kezdődnek és 2 betűvel végződnek. Na most nálam nem hasonlít egyik az összefoglalóban megadott mintára sem a mostani azonosítószámom. Nálam eleve 3 betűvel kezdődik és a vége csak számokból áll, a kérdésem, hogy egy általános nemzetközileg ismert ( pl.: 17track.net ) nyomkövetési oldalon az általam megadott "nem szabványos" küldeményazonosítót is le fogom tudni követni majd?
A két témában előre is köszönöm a segítséget. :)

(#77386) V/ válasza Peti06 (#77385) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem változott semmi, mi volt a küldemény tipusa, az Europa csomagok követhetőek, gondolom az volt és nem levélküldemény

(#77387) cbmfan


cbmfan
senior tag

új business felület, belépés így néz ki:

evvel... tudom, hogy nyelvtanilag helyes, de azért ezzel jobban hangzik.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#77388) #42556672 válasza cbmfan (#77387) üzenetére


#42556672
törölt tag

Vita témája az evvel, hiszen a szabály, hogy a val-vel "V"-je hasonul az utolsó mássalhangzóhoz és nem fordítva. Tudom, hogy tájnyelvben előfordul és megengedett a fordított hasonulás de nekem bántja a szemem.

(#77389) Peti06 válasza V/ (#77386) üzenetére


Peti06
csendes tag

Szia!

MPL Europa Standard csomagként lett feladva. Érdekes a küldemény azonosítószáma, mert mikor Europa+ csomagként adtam fel korábban dolgot, akkor úgy emlékszem az azonosítószám az itteni összefoglalóban levő mintákhoz hasonlóan két betűvel kezdődött és szintén két betűvel végződött. Ez az MPL Europa Standard csomag azonosítószám meg 3 betűvel kezdődik a vége meg sok számmal ér véget. Azért kérdeztem, hogy ezt is vajon nyomon lehet követni a nemzetközileg ismert nyomkövető oldalakon? A magyar postáén elvileg holnaptól mindenképpen nyomon fogom tudni követni (mivel azt mondták ez a szállítási forma is nyomon követhető). Remélem 17track-en is menni fog, mivel a vevőnek inkább azt adnám elérhetőségnek.

(#77390) V/ válasza Peti06 (#77389) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha oda nem ment az Europa+ akkor nem igazán tudsz mást választani, az MP-neki van angol, német nyelvű felülete, de lehet hogy a 17track mellé, helyett inkább ezt add meg
Te is figyeld és ha az adott országba megérkezik, küldj a vevőnek üzenetet, hogy pár napon belül várja a kézbesítést.
Elméletben követhető.

[ Szerkesztve ]

(#77391) Koncipappa


Koncipappa
csendes tag

Sziasztok!

Gearbestről rendeltem egy IP kamerát kb 12 ezerért gyors szállítással. Kiderült, hogy a DHL hozza. Küldtek is egy mailt nekem a DHL-től, hogy előre küldjem el nekik az áru megnevezését, screenshotot a vásárlás valódi
értékéről, lakcímet stb. Nem azonnal küldtem el, hanem ma délelőtt, viszont a követési szám azt mutatja, hogy átcsusszant a vámon és már szállítják is ki nekem.

Viszont ugye én voltam olyan becsületes (hülye) hogy elküldtem nekik minden adatot a vámoláshoz, de ugye addigra már átment a vámon gond nélkül.

Járt már így valaki? Megszívtam és utólag ki kell majd fizetnem minden pluszköltséget?

Köszi a válaszokat.

Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D

(#77392) V/ válasza Koncipappa (#77391) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha a kifizetett összeg 41,48 $ alatti akkor nincs mit fizetni. Ha DHL-el szállítja nincs átcsúszás, hiszen ők vámoltatják és ha nem kell akkor nem kérnék az értékigazolást sem.

(#77393) trialboj


trialboj
őstag

Mi történt az ebay-el? Nem kell neki a pénzem? Rohadtul nem enged paypallal fizetni, 2 böngészőt próbáltam, megnyílik a kis ablak bejelentkezem, kicsit gondolkodik, és visszavág a checkout oldalra, minden hibaüzenet nélkül. 15 perce szenvedek vele.

co.uk oldal, nincs font a számlámon, de ez nem kellene gondot jelentsen, eddig ilyet nem tapasztaltam, hibakód nélkül mi a francot csináljak?

néha megkérdezni nem vagyok-e robot... paypalom működik beléptem minden gond nélkül.

Akkor is eltűnik az ablak ha a "Having trouble logging in?" re kattintok. Nálam van a gond? Mind a két böngészőm vigyázni akar rám, és nem hagyja hogy elköltsem a pénzemet? :))

[ Szerkesztve ]

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#77394) V/ válasza trialboj (#77393) üzenetére


V/
Topikgazda

Mi lenne a fizetési forrás a PayPal-on belül és milyen devizában kell fizetni?

(#77395) rednifegnar


rednifegnar
senior tag

mi lehet az oka annak hogy a hide order nem mukodik? ranyomok, eltunik (kiirja az undo lehetoseget ahogy szokta). aztan ha bezarom az ablakot es ujra megnyitom, akkor megint ott van, ujra lehet hide-ot nyomni. eleg zavaro mert ez egy nagyon sok teteles rendeles, 1 eladotol, szoval komplett csoportos eltuntetes lenne. neztem tetelenkent de ugy nincs hide lehetoseg.

A camera does not make art, the artist makes art.

(#77396) V/ válasza rednifegnar (#77395) üzenetére


V/
Topikgazda

Töröld az eBay sütiket, a böngésző gyorsítótárat és indítsd újra a böngészőt. Nálam Firefox alatt most működik, eltünteti a vásárlást.

[ Szerkesztve ]

(#77397) trialboj válasza V/ (#77394) üzenetére


trialboj
őstag

Nem jutok el idáig, fontban kell fizetni, nekem meg van euro meg dollár a paypalomon, ilyet még sosem csinált.
Kaphattam valami tiltást ebayen?

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#77398) V/ válasza trialboj (#77397) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem látja a devizákat. Mindig az elsődlegesre jelölt egyenlegen keres, ha ott nincs elegendő pénz akkor nem lehet fizetni.
Nem tudom melyik egyenlegen van elegendő pénz, $ vagy €, az legyen az elsődleges és akkor arról konvertálva fizetsz, nem biztos hogy megéri a vásárlási váltás.
De legegyszerűbb az lenne hogy a font egyenlegre konvertálj át annyit amennyi szükséges, tedd az meg elsődlegesnek és ki tudod fizetni. Segítség a PayPal Összefoglalóban, 10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás, de itt a leírás linkje.

[ Szerkesztve ]

(#77399) trialboj válasza V/ (#77398) üzenetére


trialboj
őstag

Ez valami új ficsőr? Sosem volt ilyen gondom, az euro az elsődleges azt hiszem, de a dollár egyenleg a nagyobb.
Az nem kerül pénzbe hogy most még emiatt nyissak egy font számlát is? Nem tetszik hogy egyre kevésbé lesz user friendly ez az egész paypal, főleg hogy már itt van a konkurencia is, revolut, transferwise.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#77400) V/ válasza trialboj (#77399) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha PayPal akkor 22 féle egyenleget tudsz felvenni, nem kerül pénzbe. A forint és $ egyenleg az látja egymást, de a más devizák nem. Vagy 2 - 3 éve.
Az eBay-en sem tudsz a kosárban lévő más-más devizás terméket egyszerre fizetni.
Belépsz. Felül a Pénztárca vagy Wallet és alul középen a + Pénznem hozzáadása vagy + Add a currency
Annyi változott a legutóbb egyébként, ha van kártya hozzáadva akkor választani kell hogy az legyen az elsődlegesen alkalmazott fizetőeszköz vagy a PayPal egyenleg. Ahol nincs kártya ott az alapértelmezett az elsődleges egyenleg lesz.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.