Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-axxon-
tag
https://beta.icloud.com -on lehet használni a pagest, munbers-t most már.
Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
MacBook Pro 2012Mid-em van.
Melyik hűtőpad alá a legcombosabb? Egy CoolerMaster U2-vel szemezek, ezen el lehet rakosgatni a hűtőket ahová az ember szeretné, és kettőt adnak hozzá.Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
Xmodule
őstag
Ma voltam MediaMarktban nyomkodtam kicsit a legújabb MacBook Pro-t, nem a retinát. Nekem most ugye egy mid 2009 2,54GHz CPU 8GB RAM és 60GB SSD van a laptopomban, de netezésnél nem vettem észre különösebb sebesség növekedést. Söt még a programok megnyitásánán sem. Az lenne a kérdésem, hogy ezek az új modellek miben gyorsabbak? Mitöl jobbak? Mert ugye pl külsöre ugyanaz. Kevésbé melegszik, jobban birja az aku, vagy pedig mi miatt érné meg pl lecserélni a mostanit? Csupán kiváncsiság, mert nekem a mostani tökéletesen megfelel.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
viserion
tag
válasz Xmodule #13407 üzenetére
olyan programoknal jonne ki a kulonbseg, amik jobban kihasznaljak a gep eroforrasait. photoshop, lightroom, aperture, final cut pro, autocad, stb. vagyis ahol te proci limitbe utkoznel.
mindennapi hasznalathoz, mint net, filmnezes, torrent nem kell eros proci, epp ezert nagyon meg lehet dobni a regebbi gepek sebesseget egy ssd-vel. az ujabb gepeket pedig nagyon vissza lehet fogni ssd nelkul, megkockaztatom, hogy netezesre egy regebbi c2d ssd-vel gyorsabb, mint egy i7 azzal az 5400rpm-es csodaval.[ Szerkesztve ]
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Garis MacBook Pro házilag újrapasztázása garivesztéssel jár?
A HDD-je miatt elvileg a napokban a StarKing-ba kerül, ott csinálnak ilyet, ha megkérem őket?Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
Chiftain
aktív tag
Sziasztok!
Csináltam backupot az iphone-ról a számítógépre. Eddig az iCloudba mentette de az ugye nem teljes. A gond csak az hogy nem találom amit a gépre mentett. Tudjátok esetleg hogy hol kéne keresni? spotlight sem találja!
Köszi előre is. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. (Pontosabban egy ismerősömé) Mennyire jó egy Macbook Air vagy egy Pro egyetemre? Mind a kettő 13-as kivitelben. Üzemidő annál jobb minél tovább bírja. Ezzel nincs is gond. Viszont attól tart hogy nem igazán lenne előnyös a mac kompatibilitás szempontból. Pl. Office vagy akármilyen más dokumentumok, fájlok stb. használatához. Mit gondoltok?
-
nagyúr
válasz JenciHUN #13418 üzenetére
Max azzal, hogy esetenként silány a betűtipus amivel a doksikat kapod - illetve van egyfajta elvárás az egyetemeknél a szerkesztés és szintén betűtip használattal kapcsolatban. Meg van határozva mivel kérik beadni. /láttam, tudom./
MS Office-re szükséged lehet!
Más extra nincs. Vagy lehet?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
cserry193
tag
válasz JenciHUN #13416 üzenetére
Egyetem előtt én is nagyon sokat vacilláltam hogy Mac, vagy PC. Aztán lett belőle egy Sony VAIO. Most így első év után, már folyamatban is van a Macbook Air beszerzése.. Nagyon előnyös suliba járáshoz a kis méret,ahogy írtad is (13"), illetve én a súly miatt választottam az Airt. Semmi kompatibilitási problémába nem ütköztek eddig évfolyamtársaim se, pedig itt sokféle fájltípussal találkozunk
-
vhunor
őstag
Hogy lehet megnézni, hogy az utolsó feltöltés óta mennyit üzemelt az akksiról a gép? Egyáltalán meg lehet nézni valami beépített eszközzel? A battery státusznál nem találtam ilyet. Csak kíváncsi vagyok, mert ma igen derakasan bírta a kis 11-esem.
+ lehet hülye kérdés, de nem találom a kettőskeresztet . És a neten talált alt+3-ra egy teljesen más jel jön be.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Macbookok válogatósak SSD téren? Vagy totál mindegy milyen márka, stb?
Illetőleg, van alami hátránya az ssd-nek, hdd-vel szemben?yo
-
ldave
félisten
Amúgy mennyi a reális érteke egy jó állapotú 2011-es Macbook Pro-nak? (alap felszereltséggel: i5, 4GB ram, 320 GB hdd)
A Slime draws near! Command?
-
nagyúr
Nézd meg, hogy a piacon a kedves vevők mennyiért szeretnék eladni a gépeket és vonj le abből úgy 30-40%ot. Ha boltos - akkor meg még többet! Van olyan aki az újak piaci ára felett akar értékesíteni még mindig, mert "amerikánus és csúúúúúcs felszereltségű - ilyen az eu piacon nem is volt!" Mindenkinek van egy kivánsága persze - aztán meg ott rohad rajtuk a gép egy évig és nem értik miért?
Hozzáteszem - kivételek persze vannak. /Na, azokat el is viszik "10 perc és 3 napon belül". /
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz vhunor #13422 üzenetére
# = Alt + Shift + 3 (Magyar kiosztásnál)
Ha nem találsz egy karaktert, akkor javaslom a Keyboard Viewer használatát, ott viszonylag egyszerűen ki tudod keresni a neked kellő karaktert. Be kell kapcsolni a SysPref / Language & Text "Input Sources" fülén kapcsold be a "Show Keyboard and Character Viewer" opciót, így az felköltözik a menubarra.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
vhunor
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #13428 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
DanielK
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #13428 üzenetére
ja ,csak altatás után el is tűnik... (ezt megcsinálhatnák )
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
DanielK
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #13431 üzenetére
macbookot mindig kikapcsolom, ott nincs gond. a menubaron mindig ott van.
a mac minit altatni szoktuk (hdd miatt lassan bootolna be) és ott az altatás után, nem lesz ott az ikonja, hanem átvált a magyar zászlóra... -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DanielK #13432 üzenetére
...és ha rákattintasz a zászlóra, akkor ugyanúgy megtalálod a lenyíló menüben a "Show Keyboard Viewer" opciót. Nem értem, hogy mi a problémád.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Xmodule
őstag
Beraktam most az elöbb az optibay-t hddvel és a gép elkezdett melegedni bekapcsoláskor ez mitöl lehet szerintetek? Meg kikapcsolásnál is tovább tart. Marmint ugy értem az alap hömérséklet emelkedett meg.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
DanielK
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #13435 üzenetére
Sajnos nálam nincs ilyen opció...
Csak sysprefben levő nyelv menüt tudom megnyitni onnan... -
nagyúr
Igen.. És szintén sok esetben hulladék külföldi szart akarnak az emberre rásózni rendes árban.
Az más kérdés, hogy esetleg egy anno beázott, biztosított - majd kifizetett és lenullázott gép mire- és meddig lesz képes működni.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
A figyelmeztető jeleket észre lehet venni.
Én magam ismerőstől veszek inkább. Ha valaki pl szerelő is - akkor okés. Jelenlegi PPC powerbukszát is ismerőstől vettem. A legjobb konfig - nekem elég. Az akksi kissé gázos, de ez legyen a legnagyobb gondom.
iJoe pl? Rá nem gondoltál?
Keraport? És ő?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gicz
addikt
Most a 4. Macemnél tartok ebből 3 használt volt.. Ha értesz hozzá kicsit, bele nézel a gépbe, akkor minden oks.
Újonnan magyar billel sosem vennék annyira drága szerintem. Az egyetlen új gépem az egy amcsi billes 13 MBP i5 volt. Használtan volt air 1, aztán 13" 2.26ghz c2d Pro, aztán a sandys i5 13" Pro, most pedig 15" Pro i7 4 magos.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Köszi. Tényleg jó lett csak az elsö inditásnál volt ilyen. Ami viszont még kérdésem lenne valami néha felebreszti a hdd-t alvo állapotbol. Hogyan tudnam megnezni hogy mi? Jelenleg csont üres a HDD csak ilyen vész esetére tettem be ha már nem lenne elég hely az SSD-n. A másik meg, hogy néha az egész gép megfagy olyan 5-6másodpercre. Ez mitöl lehet? Már az elejétöl fogva van ilyen. De teljesen véletlen idökben, van hogy egy nap nem is csinálja.
-
nagyúr
Igen a nyelvállítás megy menűből..
A US billen és géppel meg lehet szívni, mert a bill csere Nemzetközi angolra vagy másra - drága. Valami még kell hozzá a beépítéshez.
Onnan tudod, hogy US, hogy a hülye amiknak rá van irva, hogy Command, Controll, Shift.. Továbbá nem tartom kizártnak, hogy a szóköz is rá van firkálva.Nekem német van most. Kiváló a svédhez és finnhez is.
-
nagyúr
Nekem lehet, hogy több gépem volt.. A magánszemélytől vásárolt géppel 3 ízben volt gond. Az utolsó most itt nyomja a cipős asztalt... /eMac - legalább van "valami fehér" is az előszobában. /
De egy ismerősöm 10 gépből 8-at fogott ki. Elájul, ha lát egy jónak látszó gépet! És "sötét egyénektől" továbbra sem vásárolunk pl.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
biker
nagyúr
macmini 1,1 új: gyári hibás volt, nem volt rápattintva a hűtő rendesen, iJoe 3 perc alatt korrigálta, több baja nem volt
mbp 7,1 új: hibátlan
macmini mid2011 használt: eddig hibátlan
iphone 4 újonnan 2db, egyik gyári hibás
iphone 3gs új: hibátlan
ipad4 új: hibátlanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
Asszem a felsorolást én passzolom.... A Performáknál elvesztettem a sort.
És ájfon helyett nekem volt Newton MP 2100.Nem lehetett nem szeretni!
Még a számszong Nóta jegyzet funkciója sem olyan jó, mint az volt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest