Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Persze, akárhányszor csak járok olyan helyen, ahol ki vannak állítva, megnézem, de hát azért huzamosabb ideig is jó lenne kipróbálni őket.....nah, mindegy, talán a köv notim egy apple lesz..
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
xedos
addikt
Hát ez az én bajom is
Most van egy 12''-os ibookom másod gépnek...
Fő gépem egy 20''-os iMac. Előtte másfél évig csak pc-s notim volt, ezért kellett az ibook.
Szép-jó az iMac-csak nem hordozható Játéknál viszont jó.
Egyszóval a 2db gép helyett én is egy 12''-os macbook pro-ra vágyom + egy 20-24''-os TFT-re... -
dotti
csendes tag
sziasztok.
nagyon klassz hogy van ez a fórum.
ket hónap mulva szeretnék venni egy macbook-ot, es a segitsegedet kerem xero.
Elsö kerdesem hogy:
Megéri-e 37.000 Ft-tal többet fizetni az uj Core 2 Duo-s prociert,ugynis a régi csak Core Duo-s ha mind a kettő 1.83Ghz-hallottam valami 20°%-ot állítólag, de szerintem nem tudnám kihasznalni-és ennyiert mar 1Gb ramot is vehetnek a regebbibe.
És olvastam hogy fel lehet rakni az XP-t,viszont tudok majd jatszani valamelyik op. rendszeren PL.: a NFS Hot Pursuit 2,vagy a forma1 2002-vel? -
Badb0y
addikt
2-re adott válasz nem teljesen tiszta ''Könnyedén lehet kicsalni'' 3 jack dugónak kellene ugye lenni rajta, hogy egy 5.1-et ráköthessek.
Garancia mennyi van ezekre a gépekre
Szerk:
Egy számomra nagyon fontos kérdést kihagytam. Ventije milyen gyakra kapcsol be, mert utálom, amikor közel vagyok a géphez, és elindul és búg
[Szerkesztve]Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Badb0y
addikt
[link]
Látom már a kivezetéseket.
Hát ez az optikai digitális hang,ezzel nem tudom mit lehet kezdeni Mit lehet ide dugni ?
Bluetooth gondolom alap tartozék.
Van egyébként valahol egy rendes leírás arról, hogy ponotsan mik vannak a 360.000 Ft-osba? Mert elég kevés infót látok mindenhol.
Mit mondassz, hol érdemes venni? Hol a legolcsóbb ?
Ja és a garija ezeknek hogy van? Mert ugye nem árt, ha minnél több van rá.Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
aton-hawk
tag
Lenne egy kérdésem. Olvasgattam teszteket a macbookról. Az egyik cikkben azt írják, hogy a billentyűzetnek nincs háttérvilágítása. Ez mennyire zavaró pl éjszaka? Továbbá, ha emulálod a windózt, akkor mennyire lassul be? (elviselhető vagy azért már idegesítő picit...ablakokra várni kell e 1-2-3 másodpercet?) Az osx látja a windózos partíciót?
Előre is köszi a válaszokat.''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
-
aton-hawk
tag
aha...ezt megjegyzem
off
amúgy csak azért bosszankodok ezen az átalakítón, mert tudom, hogy az anyagköltsége max 300Ft körűl van. És ami marad...az a brand megfizetése. mind1...csak ha meglesz...akkor jólműködjön.
on
amúgy az xms boltot mennyire ajánlod? Elvileg a múltkor beszéltem velük, és van vmilyen akciójuk most jan. 15.-ig, hogy ha 3 hónap alatt kifizeted a macbook árát, akkor kamatmentes volt a hitel. Erről tud vki vmit?
[Szerkesztve]''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
-
ArthurMiller
senior tag
Hát a kedvező, szinte kamatmnentes hitelt mostanában már nem szivesen nyújtja, de van bankos szerződése a cetelemmel, így minden gond nélkül lehet nála vásárolni min. kezdőrészlettel. Az előző hitelt gyakorlatilag saját pénzéből biztosította, ott 55% kezdőbefizetés kellett minimum, persze minél több volt, annál jobb volt.
Egyébként maximálisan korrekt feltételei vannak. -
-
amargo
addikt
Haverom macbookpro-ja mellé raktam le a notimat, mitne mondjak 2mm talán ha kisebb volt, viszont hatalmas volt a T43-amhoz(hosszúság) képest(egyértelműen mind a 2ő nagyon ki van dolgozva, rengeteg megoldás tettszik a macbookpro/macbook-ban, de sajna wines platformhoz kényszerít a munkám, és itt eldölt a küzdelem).
Szeritnem ne az elfogultság vezérelje a kezünket, hanem a felhasználási céljaink, izlésünk.
szerk: elég idérlen lett a szöveg
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Pont ezért írtam, csak lehagytam, hogy az enyém 14'1es és innentől már is kisebb, tekintve, hogy az IBM-nél a az X széria (igaz nincs is optika benne, tehát megint patt a helyzet) kisebb az Appel-nél meg a macbook, a T széria nagyobb ahogy Appelnél a macbookpro.. vagy tévedek?
Az apple meg miért támogatná a wint? Attól, hogy elindulrajta (ami szintén bugos..), még béka segge alatt sincs egy IBM supporthoz képest és ez vica verza, egy IBM-es gépen is elindul Mac OS, de ennyi. Semmi támogatás.
Mint írtam a fanatizmusnak is van egy bizonyos szintje, attól, hogy jó a Mac nem mindenkinek ideális. Attól, hogy az IBM jól kiépítette magát winre (linux-on is használható), a windows nem lesz jó.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Sipi
addikt
Virtualizáció kvázi minden operációs rendszer alatt létezik. Csak Linuxra 3-4 teljesen más módozatban is, teljes virtuális géptől kezdve a csak API-emulációig. A Parallels-t nem ismerem, ki ugyanis nem tudom próbálni, ezért kérdem: ez ugyanolyan, mint a többi? Az általam ismert megoldások értelemszerűen nem tudnak DirectX9-es hardveres gyorsítást, 5.1-es hangkártyát emulálni, így arra jók, hogy egyszerűbb szoftvereket (inkább üzleti jellegűeket) futtassanak rajtuk.
Mod: fel sem tűnt, hogy közben pont az ellenkezőről beszélünk. A kiindulási problémám az volt, hogy az OSX-et nem lehet felrakni a 99%-ig ugyanolyan vasból álló PC-re, mert az Apple úgy írta meg. Ehhez azért nem sok köze van annak, hogy végre OSX alá is megjelent a PC-s világban immár hosszú évek óta jelen lévő virtuális gép.
Sipi
[Szerkesztve]Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
zana
csendes tag
miért tévedne? világgáris a cucc..... elég egy számla VAGY a garanciapapír.
szerk: egyébként pixmania-val nekem csak jó tapasztalataim vannak. sok mindent rendeltem tőlük (ipod nano, wireless mighty mouse, fuji s5600) megjött minden épségben, számlával, garanciapapírral. Mondjuk a szállítási időket nem nagyon tudják tartani
[Szerkesztve] -
aton-hawk
tag
Húúúúúúúú
ez nagyon jól hangzik:
Új MacBook Core 2 Duo 2 GHz/2x512MB/80GB/SuperDrive/GMA950 magyar billentyűzet 315000.-
Vajon meg is éri-e..? ( mmint tényleg valós bolt, garit lehet e érvényesíteni...stb)
Xero...nem tudsz esetleg több infót?
Ja és ez ugye bruttó ár???
[Szerkesztve]''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
-
-
Dre_Powell
tag
Oh nagyon köszi! Tényleg.... múltkor láttam azt a boltot, csak épp éjszaka is volt, meg illuminált állapotban is voltam. Nem fogok mostanába bent járni, igazából a jövő hónapba lesz aktuális a dolog, ugyanis nem lesz túl egyszerű eladni a jelenlegi konfigom.
Na, örülök!
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Nimrod
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest