Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1402) upc on-line válasza kene84 (#1398) üzenetére


upc on-line
tag

Kedves kene84!

A társasházi akciókban résztvevők esetében több variáció is lehetséges attól függően, hogy csomagajánlatról, vagy termékenkénti ajánlatról van szó.

Amennyiben az előfizető nem módosít a meglévő társasházi csomagajánlatán, úgy nem változik az internet előfizetés havi díja és a Fiber power 30 is megmarad (nem vezettük ki, de értékesíteni már nem értékesítjük az FP 30-as csomagot).

A Fiber power 50-re módosítani szándékozó ügyfeleink egyedi társasházi ajánlatban ezt 4.500 Ft-os havidíjjal rendelhetik meg (mivel jelenlegi társasházi csomagajánlataink között az FP50 nem szerepel). Azok, akik felmondják a csomagajánlatukat és még nem járt le a hűségszerződésük termékenkénti előfizetési árra állnak át a szolgáltatásaik és újabb határozott idejű szerződést kell kötniük. Ezzel szemben a lejárt hűségidejű termékekkel rendelkezőkre a módosításkor, a termékenkénti ajánlat lesz érvényes határozott idejű szerződéssel, viszont azok a termékek változatlan áron maradnak, amelyeket nem kerülnek módosításra és nem is kell rájuk újabb határozott idejű hűségszerződést kötni.

üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.