Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54013) Chal


Chal
addikt

Sziasztok, félig off kérdés: a szüleimnél üzemel egy Snyology nas már egy ideje, lóg rajta 6db kültéri Foscam wifis IP kamera, licenszeket anno megvették hozzá, tehát nas oldalon minden kamera támogatottan működik. A 1-2 év után az összes kamera tápja megdöglött, ekkor kaptak ipari tápokat (Mean well), majd további 1-2 év után a 6 kamerából 4db teljesen elpusztult. Itt lenne az ideje az újragondolásnak, de sajnos már anno is hozott anyagból dolgoztam, nem én döntöttem a Foscam mellett, illetve a wifi-s megoldást is kényszer szülte. Ez utóbbin változtatni sajnos nem lehet, a kábelezés nem megoldható.

Szóval keresek olyan kültéri wifis kamerát ami:

- Synology által támogatott (a NAS-hoz nem akarok nyúlni, teszi a dolgát)
- wifis
- kültéri
- stabilan, megbízhatóan működik
- ne Foscam legyen, túl rosszak vele a tapasztalatok, bár ha valaki nagyon állítja hogy az új modellek már jók, vagy csak rossz típusba választottak bele anno (FI8906W-k voltak egyébként), akkor ebből hajlandó lennék engedni :)
- a dolog kicsit árérzékeny, de nyilván nem fillérekből szeretnék jót, csak mondjuk egy Axis vagy hasonló kaliber biztosan nem fér bele, kb. 30-60eFt közötti ársáv viszont oké lenne

Tudna valaki tippeket adni a fentieket figyelembe véve? Előre is nagyon köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.