Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98737) spidersoft válasza Troy. (#98717) üzenetére


spidersoft
senior tag

Olyan típust nem láttam még. Ha megfelel az, hogy etikettre nyomtatsz/írsz, és ráragasztod, akkor 400Ft/100db áron van olyan, amin kicsi táblácska van, vagy 800Ft-ért olyan, ami hasonló, de színes, illetve 1200-ért olyan, aminél a táblácska nem elálló, hanem a kábelre simul (utóbbi hátránya, hogy az etikett is hajlik, lehet, hogy könnyebben ledobja magáról, persze ez nem biztos). Vagy létezik kábelsorszámozó is (ez utóbbi ethernet kábelre való, de van minden méretben, pl. egész kicsi is 1,5mm²-es vezetékre. Ha mindenképp bedugós kell, akkor használható alternatívának tűnik a kulcstartó cimke, bár ez elég méretes, 10-12Ft körül jön ki darabja, de ehhez még hozzá jön a kötöző ára is.

A kábelesre szörcs: cable tie, cable label, cable tag, ugyanezek cable helyett wire-rel. A kulcsos meg értelemszerűen key tag. Nézz szét alin is, a fentiek csak gondolatébresztők, sanszos, hogy van valahol olcsóbban is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.