Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46635) elszabi válasza woodworm (#46634) üzenetére


elszabi
tag

dátum az nincs. mármint a kamera alapértelmezettje, minden kép ugyanazzal a dátummal, csak a képek neve más. mindegy, sztem ez a bg raktár lesz amúgy. kár, h nem nagyobb látószögben, mert kíváncsi lettem volna rá.

amúgy ezek jöttek mostanában:

convoy c8 lámpa - egyik ment ajándékba a dokimnak, nagyon odavolt érte. kapott hozzá 2 akkut meg töltőt. a másik lámpát pedig megtartom. egyik este kipróbáltam bicajozás közben. közepes fényerőn is akkora fénye van, mint egy régebbi XML-T6 bicajos lámpámnak. tartónak ezt vettem, gyorsan megjött, nincs gond vele.

aztán ma jött egy Yinding bicajos lámpa. ezt még csak lakásban próbáltam, de korrektnek tűnik nagyon. pana 4-es akkupakk mellé rendeltem, így 29 USD-ért odaadták. meglepően pici amúgy. biztos fog melegedni rendesen. akkutartó már úton van hozzá (ez utóbbit akku mellé rendelve szintén olcsóbb, csak 7,95 USD). nem szóltam nekik, de rendesek voltak, mert dobtak hozzá csak úgy egy eu/us átalakítót is.

convoy s2+ lámpából szereztem szürkét és kéket is. ez utóbbi dobozban, másik csak sima kartonban jött. nem döntöttem még el, melyiket tartom meg.

aztán jött 2 xiaomi power bank is, de egyiket lehet, h fel kell boncolnom, mert a robotporszívóm akkuja szenved és ebben 3 pana akku lesz, eleve forrasztófülekkel, nekem meg pont ilyen és pont ennyi kéne. viszont várok még JST dugóra előbb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.