Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
Ki mit rendel karácsonyra?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
spidersoft
senior tag
válasz DJ. Ru$y #33055 üzenetére
Kivéve, ha van orosz ismerősöd. Neki még pont jó lesz, lévén ott karácsony a mi naptárunk szerint január elején van.
Írtam a GB-nek, hogy nem gyütt a Convoy, nézzenek már utána plz. Százalékosan azért van baj a megérkezett csomagokkal is, szerintem 2-3%-nál vagy össze van nyomorodva, vagy kihagynak belőle valamit... rá kéne már szokni a kicsomagolós videókra (nyilván nem feltöltögetni, csak magamnak, ill. bizonyítéknak). Szoktatok ilyesmit csinálni, vagy nem jellemző?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz spidersoft #33057 üzenetére
Ez igaz. De gyanítom nála nem ez játszik.
0 Ft - 5.000 Ft közt csak képeket szoktam, minden címkét lefotózok, ahogy bontom ki azt is lépésről lépésre, hullazsák, szivacs, fólia, SKU kód stb. mindent végén termék + esetleges tartozékok, ezt is el szokták fogadni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
hentes555
senior tag
válasz nelsonmanian #33056 üzenetére
Nem, simán Free shippingel :$
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Beni2360
félisten
válasz DJ. Ru$y #33041 üzenetére
Miért volna benn 526 Ft-ért? Az árából kiindulva sem lehetne benne.
Más: Eltudjátok képzelni egy vékony, kecses, alig nagyobb mint egy telefon aku és 10.0000 m.A?
Vagy a telefonnál csapnak be vagy a banknál.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Beni2360 #33064 üzenetére
Amúgy, ha beírod a címbe pl. eBay-en, hogy 5000 mAh, majd valaki megveszi, elküldöd neki, nincs benne aksi, nincs meg az 5000 mAh helyett 2000 se és a vevő indít egy case-t neki fognak igazat adni, és bukod a lóvét, mert félrevezetően hirdetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz DJ. Ru$y #33065 üzenetére
Nekem első olvasatra és a fényképek megnézése után is egyértelmű volt, hogy csak tartó.
Értelmezésem szerint max 5000 mAh tud kezelni.(ha létezik egy egységben ebben a formában)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dugesz77
őstag
Ezen akadt meg a szemem. Érdekes egy szerkezet. Lefűzhető powerbank.
-
maestro87
őstag
válasz cris78 #32669 üzenetére
Honnan veszed, hogy a szállítás 12$? A save 12$ szerintem azt jelenti, hogy annyit takarítasz meg vele.
A shipping résznél meg azt írja, hogy "FREE!!! Just pay shipping!"
Én ha kosárba rakom, akkor nem számol fel postaköltséget, de paypal-ra már nem nyomtam rá. Regisztrálva sem vagyok. Te már próbáltad? Amúgy miféle cég lehet ez, nem olyan mint egy kínai webshop...? Nekem elég gyanúsak ezek a jótékonykodó cégek. -
Bence123
tag
Pár napja még örültem, hogy már csak 3 csomag jön, ma pedig már szörnyülködök megint, mert már 13. Sose lesz vége...
-
maestro87
őstag
Aha. Én azt hittem amit kiír checkout paypal előtt, annyi lesz, ami meg nálam 0$ regisztrálás nélkül. Kicsit csalóka az oldal mert a paypal gombra kattintás után jobb helyeken egyből a paypal.com jön be...
De egyébként nem csodálkozom a magas postaköltségen, mert szerintem az USA-ból jönne.kemcso: Ja, de a free meg a szállításra szokott utalni abban a sorban, így ellentmondásos a két szöveg. A $000-ból szerintem meg mindenkinek egyértelmű, hogy Free.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Gondolom mindenki úgy van belépve bangoodra h közben ki van léptetve?
Asszem megint korlátozták a felhasználókat.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Beni2360
félisten
Egy 4 gb kártyát lehet 2 gb-ra formatálni.
Lehet 2 részre fomatálni.
800 Ft nem lehet gond.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz woodworm #33081 üzenetére
Ok értem de ha írja, hogy van 800Ft-ért 4 gb akkor ha az jó és sima SD azt nem lehet kisebbre formatálni?
Bevallom ezt nem értem: 6300-ba kellene ? meg ezt sem, hogy mire van: Egy arduinos loggerbe kéne, oda meg felesleges a 64 GB. Nekem így együtt zavaros.
UI: talán még nálam is akad egy 4gb SD kártya az ős időkből.
Nokia 6300?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tim82
félisten
válasz Beni2360 #33082 üzenetére
Nokia 6300
- közben kitaláltad.[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Beni2360
félisten
Nekem is van egy méregdrága M2 1 gb kártyám arra van elmentve az okos telóm eredeti romja.
Eddig eljutottam én is csak nem értem az összefüggést a 2gb SD és a 64gb közt.
Ebbe milyen kártya kell?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tim82
félisten
válasz Beni2360 #33084 üzenetére
Szerintem ez két külön szál. A Nokia 6300 nem kezel SDHC kártyát, az Arduino vezérlőjének pedig adatrögzítéshez (gondolom, időjárásadatok vagy hasonló) ágyúval verébre-eset lenne egy nagyobb (micro-)SDHC kártya.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
woodworm
veterán
válasz Beni2360 #33082 üzenetére
Már az sd határait is folyamatosan tolták ki. Az sem biztos, hogy egy 4 GB-os sdsc működik egy korábbi készüléken. A ma kapható 4 GB-os kártyák meg szinte biztos, hogy sdhc-k, de a hiányos és zavaros leírások miatt szinte eldönthetetlen még csatolt fénykép mellett is.
-
Beni2360
félisten
válasz woodworm #33086 üzenetére
Hogy tudom le ellenőrizni, hogy pontosan melyik csoportba tartozik? Ez már win-es kérdés gondolom.
-
foxymaci
senior tag
nha megint kidőlt a banggood snapupja......
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
mimey
tag
Banggood Snap-up Umi Iron 05s-nál elég erősnek érzem, hogy "Sorry. The item was just sold out. Good Luck Next Time."
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz foxymaci #33088 üzenetére
Próbáltam baromi gyors lenni az UMI hoz de nem sikerült így se...
Pedig még a time.is -en belekalkuláltam, hogy 0.8 másodpercet késik az órám így is elfogyott mire kattintottam.nincs századmásodperces atomóra valahol a neten?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
OccsE
aktív tag
itt vmi mas volt a gaz.... kb 2 sec-nel nyomtam akkor meg visszadobott, hogy meg nincs itt az ido.... kovi kattintasra meg mar azt irta Sorry....
-
Outlander
addikt
válasz XtremLor #33093 üzenetére
Pedig most is a http://www.worldtimeserver.com/ szerint kattintottam, azzal eddig kétszer sikerült.. mind a kettő teló volt...
Most még a kép betöltést is letiltottam hátha, még még még gyorsabb leszek....
No mindegy... lesz még 2 teló ami érdekel.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DJ. Ru$y
félisten
Én meg akármit csináltam csak elszürkült a gomb és semmit nem csinált az oldal.
Mondtam már, hogy nem minden az idő. Hiába nézed az atomórát, ha az ő órájuk ehhez képest siet/késik. Nem más ideje a lényeg, hanem a BG szerver ideje.
-
L4mie
veterán
válasz Outlander #33096 üzenetére
melyik böngészőt használod?
DJ. Ru$y: pedig még a pinget is bele lehet számolni nekem 11ms-volt banggoodra a ping. 0.8 al késik az órám a time.is szerint, szóval majdnem 1 mp-l előbb kell kattintani, igenám, de ezt tegnap benyaltam a blizzwolf bt hangfalnál, mert korainak írta. Sebaj majd kitapasztalom.
Mondjuk munkahelyről sikerült amit próbáltam itthonról meg semmi. Lehet a UPC business net jobb mint a sima fiberpower...
mondjuk nagyon régen játszottam már HC szinten bármit amiben a század másodpercek számítottakAmúgy meg tök máktól függ az egész, simán van aki szerintem programmal tolja a kattintást. bár fene tudja lehet annak is vannak hátulütői.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest